Sedalia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
14.10.14 07:49

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli je možné sedalii používat už po půl roce? nebo se musí opravdu striktně dodržet ten rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
14.10.14 07:58
@Boudice23 píše:
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli je možné sedalii používat už po půl roce? nebo se musí opravdu striktně dodržet ten rok?

mi to doktorka pro kluka doporucila, kdyz mel prave ten pul rok, ale radeji jsem ten jeho nespanek vydrzela a nikdy mu to nedala.. ale jsem nalomena, pac ma rok pryc a nespi poradne porad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
14.10.14 08:24

@Boudice23 dávala jsem cca v 7měsících, teď 4dny dávám opět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.10.14 08:53

@kve-tinka tak já to asi zkusím, nejdřív teda zkusím chamomilu 9CH protže si chi být jistá jestli to nejsou zuby ale vypadá to spíš na noční děsy, s neklidem… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
14.10.14 09:09

@Boudice23 já furt teď taky zuby, zuby…ale špatně spal, brzo vstával…tak jsem to zkusila, asi tak 70% zlepšení :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.10.14 09:18

@kve-tinka já koukala ještě na ten pediakid…no uvidím co budou mít v naší pidi lékárně, do města se dostanu asi až ve čtvrtek abych oběhla ty větší lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
14.10.14 09:22

@Boudice23 to ani nevím, co je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.10.14 09:29

@kve-tinka to je na přírodní bázi Sirup na bázi rostlinných výtažků z květů pomeranče, levandule, heřmánku, meduňky, majoránky a hlohu je doporučen pro děti a dospívající. Usnadňuje usínání, zabraňuje nočnímu probouzení, vyvolává osvěžující spánek. Podává se perorálně.

Pro dosažení maximální účinnosti podávejte 1 - 2 měsíce. V případě nutnosti lze užívat několikrát za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
27.3.15 16:31

Oživuji

Jak dlouho před spaním se má Sedalia podávat?
Dcera je po operaci, večer jí nejde usnout i když si žmoulá očka a zívá a v noci velmi špatně spí.
Rostou jí i zuby a na to mám Chamomilu 30ch.
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20791
27.3.15 20:39

Dobrý den,
zadejte dotaz do on-line homeopatické poradny zde na eMiminu. Paní doktorka Záchová Vám zdarma odpoví.

Hezký večer,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.3.15 20:50

Já jsem Sedalii zkusila a výsledek žádný, za mě jsou to vyhozené peníze. Jinak na syna tedy nefunguje vůbec nic, na dceru trochu zabírá (občas) meduňkový čaj. Jeden čas jsem jí ho míchala do mléka (tedy dávala jsem UM do čaje), protože jinak bych do ní čaj nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
16.2.18 09:32

Obnovuji diskuzi. Mam dceru 3 roky. Od tech cca dvou let je strasne vztekla a histericka. Veskera malickost ji uplne rozhodi a zacne se vztekat. A ted poslesni dobou se I u toho vztekani zacala pocuravat :roll: :roll: Od jene zname, ktera je lekarnice mi bylo doporuceno ten to siruo sedalie. Ze je to na celkove zklidneni. Mate stim nekdo takove zkusenosti? Ze by to to dite aspon trochu uklidnilo. Jo a v noci se budime nejmene 3 x :roll: Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová