Šedé vlasy, jak to řešíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1345
6.7.26 09:23

Velké zešedivěni me konečně umožnilo jít na blond. První dvě odbarveni a následně barvení bylo u kadeřnice (mam kratší vlasy, cena byla “jen”3000,–). První barva samozřejmě nebyla nic moc, druhá už byla dokonala. Ted uz si barvím odrosty doma Loreal barvou (tvoří to sice tónovaný odrost, ale nevypadá špatně). A 2-3 x ročně jdu na profi barvu ke kadeřnici.
Henu jsem zkoušela kdysi a bylo to na dlouho a hrozně to smrdělo. Mam pecne vlasy a tim ze nejsou dlouhe, nejsou zas tak zničené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.7.26 09:23

Nevím, je mi 41 a jsem šedivej jak svině. Líbí se vám obarvení muži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
6.7.26 09:26
@trojskahelena píše: Více

Musím rict, že závidím ženám, kterým ty šediny fakt sluší, to bych chtěla taky :lol: ale pravda, ono i ty šediny se musí umět nosit, ne každá se v nich cítí dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11920
6.7.26 09:27

Já se nebarvím. Od dob, co jsem na Emiminu, mi šedin ubylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8976
6.7.26 09:32

Ja zatím nesedivim, mam vlasy po otci, ten mel první šediny az pred padesátkou, zrovna dnes slaví 60 a porad nema komplet šedo… mamka ma jakousi řasenku, kterou používá, kdyz nestíhá jit ke kadeřnici. Jinak proste chodi casto na barvení. Stejne tak kamarádky. Jáma světle vlasy, šediny doufam nepůjdou tolik videt. Idelane bych chtela ty krásné bílé vlasy. Barvit se nemam v planu, tak uvidim, jak to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24849
6.7.26 09:38

Posledních pár let si nechávám přirozenou šedou, mám ji fakt hezkou dle slov okolí. Je to mega úleva, barvení mi vždycky lezlo na nervy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26312
6.7.26 09:45

Neresim nijak zvlast… jednou za 3 mesice ke kadernici, ta dobarvi, co odrostlo a jedeme dal. Jsem stara, tak sedivim, tak to proste je. Vlasy do pul zad, casem pujdou i hodne zkratit, ale moje kadernice striha nerada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 09:46

Leta letouci jsem se nebarvila, ale brzke sediveni mame v rodine. Coz by mi nevadilo, kdybych nemela svetlou plet a oci, takze jsem zacinala vypadat jako prizrak. Pouzivam studene tony henny Voono a docela to mesic vydrzi. Navic se s tim tak nejak i lip pracuje nez s klasickou hennou.

• Citovat
  • Upravit
1068
6.7.26 09:46

A co treba jit na prvni, druhy barveni ke kadeřnici, poradit se s ni a pak to zkusit doma, pokud nechceš chodit ke kadeřnici porad Treba, kdyz uvidis, jak to dela kadeřnice, povede se ti rovnoměrnější barveni?
Ja mam šediny přiznané, šedivím už od 25, ale je fakt, ze nemam moc vrasky a mam ofinu, tak to vypada tak nejak…mladistvěji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26312
6.7.26 09:48
@lucad77 píše: Více

Jo, k tomu se chci taky casem dopracovat ;) barveni je strasna otrava a ztrata casu. Uzivam si na tom jen to, ze o mne nekdo pecuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.7.26 10:06

Toto téma pro mě začíná být aktuální :D je mi 44 a v únoru jsem si objevila 1. šedý vlas, zatím jich mám tak do 10, mám relativně světlé vlasy, takže nejsou tak vidět. Kamarádky ani kolegyně v práci je nevidí :)
Zatím to řeším sluníčkem - po vyšisování ostatních vlasů je už nevidím ani já a na jaře jsem ten, co byl podle mě nejvíce vidět, ustřihla u kořínku.
Jak to budu řešit dál, nevím, barvit se nechci, doufám, že nebudou přibývat moc rychle :kytka:
Kolegyně a kamarádky to řeší melíry nebo se barví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.7.26 10:12

Barvim se hennou asi 20 let, obvykle jednou za 3 tydny. Sedive vlasy nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20896
6.7.26 10:17

Nechci šediny, takže po měsíci chodím ke kadeřnici, vlasy mám pod ramena přemýšlela jsem o melíru, mám nyní středně hnědou barvu, blond zatím nechci moje vlasy jsou světlejší než mám nyní trochu do zrzava, kdysi sem měla i černou barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
6.7.26 10:30
@Anonymní píše: Více

Ja to samé, ale bavím se jen asi 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
6.7.26 10:42

Mě začaly šediny brzo, mám to po mamce. Ale naštěstí jsou to zatím jen jednotlivé stříbrné nitě, které se v ostatních vlasech ztratí. No dobře…kdo se podívá zblízka, tak je vidí. A jak to řeším? Říkám, hele, jak jsem moudrá! :pankac: Ale i když se nelíčím a s dětmi jsem unavená brutálně, tak staře snad nepůsobím. Na to mám další trik: akné i v 35+ :zed: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí