Šedé vlasy, jak to řešíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5136
6.7.26 13:51

Me je do 40, sedive vlasy zacinam mit hodne. S kadeřnici jsem dohodnuta, ze az mi to bude vadit zacneme to resit. Mam tmave vlasy, neco jako mahagon ale vic do hnede. Barvit si celou hlavu nemuzu, kvuli lupence na hlave. Takze jednou bud dam svetlejsi melir, abych to rozstřelila.. nebo minule mi rikala kadeřnice, ze jak mam tmave vlasy a v tom ty šediny, že vypada dobre myt si hlavu šamponem na blond vlasy.. ze jak jsou ty sampony vetsinou modre, ze ty sedive jakoby zmatní a v tmavých vlasech to prý vypada hezky.. No nevim, za par let neco z toho zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
6.7.26 14:04
@Konys píše: Více

Takze pro tebe nevhodny šampon.
Tyhle šampony hodně vysušuji a na lupenku nejhorší volba, to by kadeřnice měla vědět a nedoporučit.
Velmi opatrně bych možná vyzkoušela značku K18, ale tam počítej s vysokou cenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20948
6.7.26 14:15

A máte někdo zkušenost s tou barvící řasenkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
6.7.26 14:36
@Trojlístek píše: Více

To je prvni co me napadlo, ze i normalne si nemuzu umyt hlavu čímkoliv.. Ze u tohodle bych se nejspis uskrabala. No, s tou lupenkou nemam moc na vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
6.7.26 15:06
@lucypaja píše: Více

Akorát Ti to upatlá a slepí vlsasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20948
6.7.26 15:11

@884135 aha děkuji za varování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3007
6.7.26 15:19

Díky Bohu nemám v padesáti téměř žádné šedivé vlasy, nebo nejdou vidět, protože jsem blondýna a nosím světly melír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
6.7.26 15:30

Vlasy mam hodne bile nahore, okolo obliceje mene, kazdy mesic se barvim doma kadernickou barvou, jen jsem z tmave hnede presla na svetlejsi hnedou, v mwzidobi sprej na odrosty. Vlasy mam huste, rostou silene rychle, doufam, ze seberu odvahu nechat se na kratko a odrust…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
6.7.26 15:32
@Konys píše: Více

Nápad tvé kadeřnici u me nefunguje. Mám hnědé vlasy, a zesvětluji melírem s přelivem. Fialový šampon neutralizuje žlutou (já mám na neutralizace měděné), a že by to byl nějaký zázrak. Vlas to neztmaví. A taky záleží, jak šedivíš. Jestli po celé hlavě, nebo jen v určitých místech. Vyzkoušela jsem 5 kadeřníků v Praze, a všude jsme se shodli, že jsme ještě neviděli hezky šedivějící ženu, která se jen přestane barvit. Ty, které to mají upravené, jsou také po zásahu kadeřníka ( a vypadá to Jakože přirozeně). Čest památkám, kterých nebude mnoho. Mám v práci docela dost kolegyň, ktere se nebarví, mají různé stupně šedin. A přestože se hezky oblékají, dbají na hygienu a pod., vypadá to dost neupraveně. Hodně je to zestařuje, přestože nemají vrásky a je jim 35+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
6.7.26 18:40
@Zvedava1 píše: Více

Vidíš a mně to třeba voní. Ja jsem se zase skoro dusila, kdyz jsem michala chemickou barvu, kdyz jsem barvila kamaradku.
Ja se bavím čistou, sedí mi krasne. Mamka je hodně šedivá, barvila ji rovnou barvou (ma hnedou), ne dvoufazove a vypadá to krasne, přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
6.7.26 18:41

Šedivím už od 30, původní barva špinavý blond a tuto barvu i udržuju. Barvím co 4 týdny barvou Syoss Oleo bez amoniaku. Barvím jen odrosty a vlasy vypadají jako melírované od sluníčka. Neumím si představit co měsíc chodit ke kadeřnici, to by mě zruinovalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
6.7.26 18:42
@trojskahelena píše: Více

Chrouny, to jsem dlouho neslyšela. Říkávala babi 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20948
6.7.26 18:46

No já dám v Praze cca za barvu kolem 900-1000 také mi je peněz líto, ale sama bych to doma nezvládla a žádnou kamarádku nemám, co by to uměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
6.7.26 18:46
@884135 píše: Více

Je to o zvyku. Muži se nebarví a rezignovaně nevypadají. Když se obarví v 60+, vypadají spíš směšně v té tvrdé barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
6.7.26 18:57
@Klávesa289 píše: Více

Ale chlapi jsou trochu jiná kategorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...