Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, má někdo zkušenosti s touto kombinací - čerstvě po propuštění z nemocnice po septoplastice, neustále ucpaný nos, tak pod něj mazat tygří mast. Na rýmu mi vždy pomáhá, ale je to celkem síla, tak nevím, jestli je vhodná po operaci..
Já tygří mast kombinovala se sprejem do nosu, trvalo to tak přes měsíc než se nos uvolnila a dalo se relativně dýchat. Mast jsem dávala na kůži pod nos ne do nosu.
A co jsi čekal/a však píšeš čerstvě po propuštění… dala jsi tomu čas?!
@topazio píše: Více
Diskuze STÁLE VIDITELNÁ a lidé jí navštěvují a pročítají! Píší to hlavně PRO NĚ!
@Ferryok píše: Více
Radíš někomu, kdo psal dotaz před dávnou dobou, tvoje rady už nepotřebuje. A nový uživatel napíše svůj problém.
@topazio píše: Více
Ty to prostě nechceš pochopit, že??? Před záožení diskuzi by jsi měl/a prvně najít, jestli tu podobná už není! Je to v podmínkách! Stejně jako já, tak i mnozí další si celou diskuzi přičítají! A inspirují se! Ta osoba tu něco napsal, já doplnil nebo vyvrátil… tím pomůžeš vyvrátit možné špatné závěry nově pročítajícím… pochop to! Není to těžké… tady nejsme na fb nebo instagramu… tady nejde jen o diskuzi mezi sebou, jako spíš pomoci i ostatním kdo nalezne toto téma ….
![]()
@Ferryok Že to zrovna píše ten, který založil během několika dnů dvě stejné diskuze.
Navíc zakladatel odpověď dostal.
@Evkad píše: Více
A nepochopí a nepochopí…. Prostě ne a ne…. Ano ale píší to naposled!!! Na to vlákno chodí i nyní spoustu lidí a přičítají! Chápeš to sakra! To že jsem někomu odpověděl, to proto, aby to nový čtenář věděl, že to je k tomu komentáři! Sakra už!
Diskuze a komentáře - trochu rozdíl??? Nemyslíš?!
@Ferryok Sám píšeš:
Ty to prostě nechceš pochopit, že??? Před záožení diskuzi by jsi měl/a prvně najít, jestli tu podobná už není! Je to v podmínkách! Stejně jako já, tak i mnozí další si celou diskuzi přičítají! - to jsou tvoje slova. Proč zakládáš dvě stejné diskuze?
Plevelí i jiné diskuze. Odpovídá na staré diskuze a hlavně neaktivním uživatelům. ![]()
@Ferryok píše: Více
Plevelíš diskuze, odpovídáš neaktivním uživatelům, zbytečně otevíráš staré diskuze. ![]()