Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Necetla jsem si prehled dilu, ale asi tusim, jak to cely dopadne…tak jsem zvedava, jestli se pletu nebo ne…🙈
@andrasteia píše: Více
Taky pravda. Ja ziju v jine socialni bubline nebo jak to napsat. Ale pravda, na emiminu jsou obcas dost drsny pribehy.
@andrasteia No přijde mi to jako sorta lidí do výměny manželek…a to kolem sebe naštěstí nějak nemám ![]()
Mě se líbí ☺️, Polívka ml.tam tedy hraje dobrýho hajzla. Jinak moc ty herce neznám, ale hrají to skvěle
@Monchichik píše: Více
Jo, presne, to o Vymene jsem taky psala ![]()
Tak jo, sleduji šestý díl a seriál se mi nakonec líbí. Škoda toho prvního, opravdu špatnýho dílu.
Představitelka mámy je o jeden rok starší než představitelka její dcery.
Koukám se.
Ospod je úlet.
Mimino si nechá. Myslím si to
@Žirafa 69 píše: Více
Není, prý shoda jmen, jsou dvě a této, co hraje Zorku je prý opravdu 17. Taky mi to přišlo divné nejprve, že by byla skoro stejně stará jako její filmová matka, ale někde v diskusi to řešili už.
https://www.csfd.cz/…eco/prehled/
Jo a Limity taky sleduju
Děcko je lepší, ale Limity mě nakonec chytly taky i když ze začátku to vypadalo jako blbost. Hlavně ten mladý Dolanský je vzhledem úplná kopie svého otce když byl mladší.
Jinak mě seriál baví a všichni herci jsou super. Polívka jako záporák je fakt výborný, Malého mám ráda všude kde hraje, Krejčík a Polák jsou
a čím dál víc se mi líbí Maximova jako herečka.
Jen mi trochu přijde nerealistické spíš to, že i když Klára žije v takových podmínkách atd. tak je taková hodná a slušná vlastně, do Výměny manželek by mně právě neseděla a taky má na to moc zubů
Jako určite jsou mnohem horší případy matek, co si nasekají děti a nezvládají to.
@Marieke Tak to se nedivím, jestli je to tak, že si ji pletou. Mně tedy se moc nezdálo, že by měla 35 let.
Jasně, že je Klára hodná a slušná, moc jí fandím.
Jojo, Limity taky ze začátku nic moc, a pak jsem se zadívala a sleduju to dál. A jak to vždy ten díl zakončí něčím šokujícím, co?
Ano, mladej Dolanskej je celej táta, možná po mámě má oči, něco z ní taky má. Je moc hezkej.
A Dykovou prý do té role „vycpali“ schválně, i když moc nechápu proč.
@Žirafa 69 píše: Více
Tie sialene sponky do vlasov pouzili ako kamuflaz jej skutocneho veku? ![]()
Jej postava ma tam cely cas „rusila“ v tom, ze na mna posobila ako dospela zena.
No tak kdyz si vezmes nektere mistni pribehy, tak to neni zas tolik mimo…