Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, sledujete seriál Děcko co teď běží na ČT1 a líbí se vám?
Já jsem si u prvního dílu říkala, že je to divný a dívat se nebudu, no ale sleduju pravidelně a líbí se mi čím dál víc. Poslední díl zatím asi nejlepší
Začala jsem se dívat asi druhý díl. První jsem neviděla určitě. A jako masakr. Včera jsem byla tak přikovaná k sedačce, že jsem nedokázala vstát a odběhnout chvilku na WC. Pak jsem si nadávala, že malém močák prasknul.
Chvilku jsem naštvaná, chvilku se mi chce brečet. Je hrozné, co se může dít. Nepochybuji, že se i tohle někde děje. Mladého Polívku bych tak s radostí nakopala.
Prvni dil nevim no…rodinne drama? Urcite ne…spis pokus o jakesi chabe humorne situace…
Ale druhy dil me bavi zatim
@Kelsey1 že já taky včera seděla a koukala nehnutě jak mě to zaujalo.
4 nebo 5 díl…kdyžtak mě opravte…ten dort alias hajzlpapír…za mě super
![]()
Proc tam vsichni chodi v cepicich a nabaleny jak pumpy, kdyz je evidentne teply jaro? A jeste maji cepice jak retardi narazeny na hlave a trci jim to jak trpaslici cepicky.
Nelíbí, přijde mi to celý divný…
divně oblečený, ona je mimo, Čáp ze sociálky, to je úlet, za mě asi úplně jiná sociální bublina, nějak to jejich chování nepobírám…
@Monchichik píše: Více
Ja taky ne…a ta nejstarsi dcera je taky divna…nevim, me to zatim prijde ujety ze vsech stran.
@Uličnice85 No za mě jsou tam samí divný lidi…
ona není schopná vůbec nic vyřešit, hlavně že má skoro tři děti a bydlí div ne ve squatu…holka bez dozoru, kluk každou chvíli bez dozoru, ona pořád lítá po ulicích jak magor…no zklamalo mě to…nejlíp tam hraje mladej Polívka… ![]()
Taky koukám od 1. dílu. Jo, chytlo mě to. Líbí se mi to víc, než Limity v neděli (kdybych nekoukala od začátku, asi bych dál nesledovala, asi i proto, že to má asi jen 10 dílů).
Zajímá mě, jak to dopadne, třeba si ho nechá, možná s pomocí Čápa najde práci i bydlení…kdo ví.
@Kelsey1 Jo, Polívka je na zabití.
Víte, že ta její náctiletá dcera je ve skutečnosti 35 letá herečka?
@Žirafa 69 píše: Více
tak to jsem netusila. Husty. To snad ani neni mozny.
Jinak, druhy dil je mnohem lepsi jak prvni