Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mkmkz píše: Více
Teď se to tu objasnilo, že jde o podobu s jinou, je to opravdu holčina.
Ale taky jsem měla za to, že sponečky a gumičky to mají maskovat.
@Žirafa 69 píše: Více
Netusila som, ze moze mat akoze 35 rokov, ale v tom seriali na mna posobi naozaj ako dospela zena, nie dieta.
Ale moc tomu nerozumím, protože druhá má být tato a v jediném filmu, ve kterém hrála, je v galerii fotka stejné herečky, jako je ta z Děcka ![]()
https://www.csfd.cz/…o/biografie/
@monty.python píše: Více
Asi v tom mají nějaké zmatky, ale já jsem četla přímo nějakou diskuzi na FB pod jedním dílem a tam lidi psali, že ji znají osobně a je opravdu náctiletá. Mně teda taky nesedí, že by jí bylo 36.
@Marieke píše: Více
No je to divný, tady v odkazu, co jsem asi už dávala, je její fotka (naroz. v den sametové revoluce) i zmínka, že v Děcku hrála. Tak já nevím. ![]()
@Marieke píše: Více
Je v tom nějaký zmatek, protože v galerii filmu, ve kterém měla hrát „ta druhá“, je fotka té z Děcka a odkáže to i na ni (ročník 2007) ![]()
V galerii to odkáže na tu z Děcka, ale v popisu „hrají“ je ta druhá, jestli nějaká je ![]()
A k seriálu, viděla jsem seriál Náhradníci a bavil mě víc, tady mi je vlastně jedno, jak to dopadne
Paradoxně mě nejvíc zajímá linka Hubí-Bebe a Maruška ![]()
@monty.python píše: Více
Ano…taky na mě vyjela fotka herečky
z Děcka a rok narození 1989
Bordel v tom mají všichni ![]()
@cestovatelka 1 píše: Více
Po prvnim dilu end..na hlavni hrdinku jsem nemela nervy..ona nevi ze existuje antiko? Myslim ze byla mirne retardovana. Dcera kralik kralik. Co delala hlavni htrdinka v tom kulturaku? Takova dilka nedavam, to same Dira u Hanusovic a ani vymenu manzelek take ne. ![]()