Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lilith1 píše: Více
V tom kulturaku me iritovala jak je porad navlecena. Cepice, sala, bunda…
A s tou antikoncepci jo. Mam znamou, ta ji ted prestava brat. Kdyz jsem se ptala proc, tak na ni nema. Rikam, ti to vychazi na 200.- na mesic. Tak pry je to moc…mno, takze asi tak
@1010 píše: Více
Tvůrci seriálu píšou:
Kontroverzi jsme čelily už během vývoje seriálu. Pořád jsme musely Kláru před někým hájit. Klára je osamělá matka v kritické ekonomické a sociální situaci. Na začátku příběhu je úplně sama. Jen ona a děti. Nepotřebovala jsem ji mít hned ráda, ale chtěla jsem ji pochopit. Nepotřebovala jsem s ní souhlasit, ale chtěla jsem jí naslouchat. Nechci nikomu nalhávat, že je Klára lepší, než je. Nehledaly jsme pro ni alibi. Nespěchaly jsme. Kláru poznáváme postupně, díl za dílem. Ono je ji možná snadné na začátku odsoudit, na konci už to bude těžší, ať už bude její volba jakákoliv,“ říká Kateřina Krobová.
Jsem fakt zvědavá, jak to dopadne.
Proč ten Čáp kecá, že přímá adopce je mimo zákon? Naopak, je v zákoně zakotvená jako jedna z možností. Dokonce ji můžou pracovníci Ospod zprostředkovávat. To si ti tvůrci seriálu asi spletli s náhradním mateřstvím
no nic, blbostí je tam víc
No koukám, že tam Čáp plácnul další blbost. Porodné na třetí dítě se nedává, pokud vím. Tak proč to tý Kláře říká, že bude mít nárok ![]()
@cestovatelka 1 No mně už se to zdá být dost překombinovaný…bylo mi úplně jasný, že nehtařka otěhotní, aby to mohli natahovat do nekonečna…stejně si to dítě nakonec Klára nechá, si myslím…a z Hubího mám teda osypky, ten je příšernej
a ten proslov Čápa k Beátě mi taky přišel divnej…
@Monchichik Taky si dlouho myslím, že si to dítě asi nechá. ![]()
No Hubí…to je exemplář teda. Připadá mi, jako by si manželku spíš „pořídil“ tak nějak „na ozdobu, pro reprezentaci“ (aspoň snad už nějak otevřela oči a vidí, co před tím neviděla, nejen když natáčela ty blbosti a viděla jen to pozlátko
), i aby se mohl chlubit, jakou má hezkou ženu, a spíš jako „doplněk“ pro pracháče. Mám z něj takový pocit.
@Žirafa 69 Jo, asi jí má na reprezentaci…a má jí asi rád, ale je prostě divnej a ošklivej
jedinej kdo sei mi tam líbí, je Polívka…ten to hraje super
zbytek mi přijde jak z vyloučený lokality…Klára, její ex, děti…
Strašný. Opět se Klára chová, jak kdyby měla IQ v mínusu a mohla si ve své situaci vybírat. Sice je to seriál, ale je mi jasný, že v reálu je takových ženských fůra. Prostě white trash. Judit mám ráda, ale tohle hraje strašně. Nejvíc mě překvapivě baví Beata.