Sestra bez nohy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
19.5.17 07:06

Sestra bez nohy?

Zdravím.

Mám tady celkem nepříjemné nastínění situace:
Má kamarádka je zdravotní sestra. Její povovolání je založené výhradně na pomáhání ostatním a péči o ně.

Nedávno jsme jeli na hory. Nebudu to prodlužovat, po jedné nehodě s padajícím stromem byla odvezena do nemocnice, s tím, že jí budou amputovat nohu. Přijela tedy včera večer a na operaci jde v jednu odpoledne.

Kupodivu se i po tom všem zajímala výhradně o to, jak bude v budoucnosti pracovat. Tak se tedy ptám:

Bude moct vykonávat svou práci i bez nožičky?
Ten strom jí vzal málem i ruku. Docela by jí zajímalo, jestli by to šlo i bez ní.

Děkujeme za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jessie8951
19.5.17 07:17
@Marrymay píše:
Zdravím.

Má kamarádka je zdravotní sestra. Její povovolání je založené výhradně na pomáhání ostatním a péči o ně.

Nedávno jsme jeli na hory. Nebudu to prodlužovat, po jedné nehodě s padajícím stromem byla odvezena do nemocnice, s tím, že jí budou amputovat nohu. Přijela tedy včera večer a na operaci jde v jednu odpoledne.

Kupodivu se i po tom všem zajímala výhradně o to, jak bude v budoucnosti pracovat. Tak se tedy ptám:

Ten strom jí vzal málem i ruku. Docela by jí zajímalo, jestli by to šlo i bez ní.

Děkujeme za odpovědi.

Ano se správnou protézou od protetika, bude moc normálně chodit. Znám klučinu (30), který takto běhá :)

Držím moc palce :kytka:

Příspěvek upraven 19.05.17 v 07:26

• Citovat
  • Upravit
2923
19.5.17 07:18

Tak to je mi líto. Předpokládám, že bude mít protézu, v tom případě si to umím asi víc představit, než třeba u ruky. Ale stejně asi spíš nějaká klidná soukromá praxe, kde není takovej fofr, nemocnici si asi moc představit neumím. Ta musí bejt hrozně statečná, když se před operací zajímá o práci, klobouk dolů. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
19.5.17 07:26

@Marrymay mně napadla spíš práce v kartotéce v nemocnici, na příjmu nebo tak něco, chodit na protéze bude časem třeba jako nic, ale určitě se ta protéza nesmí tak namáhat, aby na ní mohla pracovat a stát a chodit celý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.17 08:25

S protézou by to zřejmě šlo. Držím palce, ať to dobře dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.5.17 08:35

Proc by nemohla? Se podivej na paralympiadu ci ty lidi dokazou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
19.5.17 08:42

Ach jo, to je zase fejk :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.5.17 09:29
@Marrymay píše:
Zdravím.

Děkujeme za odpovědi.

Pokud je to pod kolenem, tak naprosto v pohodě. (znám člověka a znám ho dlouho, letmo teda, ale znám, a až teď jsem zjistila, že má protézu pod kolenem)
Pokud nad, tak asi záleží, jak se sžije s protézou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.5.17 10:10
@Marrymay píše:
Zdravím.

Děkujeme za odpovědi.

Nedavno jste jeli na hory. Tam se stala nehoda. A vcera vecer prijela a dnes ji budou operovat. Jo a ted tu o karkulce. :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.17 10:13
@jenny.fields píše:
Nedavno jste jeli na hory. Tam se stala nehoda. A vcera vecer prijela a dnes ji budou operovat. Jo a ted tu o karkulce. :roll: :roll: :roll: :roll:

Proč ne?
Nějakou dobu pobyla v nemocnici (v zahraničí?), kde se to stalo, a teď jí převezli do jiné (u nás), kde budou řezat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.17 10:30
@Paralenka červená píše:
Proč ne?
Nějakou dobu pobyla v nemocnici (v zahraničí?), kde se to stalo, a teď jí převezli do jiné (u nás), kde budou řezat.

A tomu verite..?
Kdyby tak tu nohu vezmou uz v zahranici…
A navic doktori by si udelali vlastni testy atd ale jakoze od stolu (kdyz včera prijela..) rozhodnou- nohu dame pryc…no teda nevim..tez se mi to zda vymysleny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.17 10:47

@ohlodana_broskev
Proč ne, však nemusíme vědět vše. Pro mě je to málo indicíí, abych nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.5.17 11:30
@Paralenka červená píše:
Proč ne?
Nějakou dobu pobyla v nemocnici (v zahraničí?), kde se to stalo, a teď jí převezli do jiné (u nás), kde budou řezat.

Ty jsi tam byla nebo co? :lol:
Kazdopadne mas pravo na svuj nazor stejne jako ja :mavam: za mne fejk :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64845
19.5.17 17:38

Možná je to výzkum pro Novu, kvůli Ulici. Teď je tam sanitář, který má chromou ruku, tak to chtějí zkusit i bez nohy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.5.17 17:43
@vokishka píše:
Možná je to výzkum pro Novu, kvůli Ulici. Teď je tam sanitář, který má chromou ruku, tak to chtějí zkusit i bez nohy. :mrgreen:

Dneska už je možný všechno- viz kazma a prostřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák