Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@LadyLada no teoreticky asi můžu, ale noha je operovaná, jeden vstup mám z boku kolene a druhý pod kolenem, předpokládám, že by na to při té operaci přišli…
Já jsem taky po zlomenině holenní kosti, teda už skoro 9 měsíců, šrouby tam mám taky. Občas se mi zpočátku při chůzi jakoby podvrklo koleno - bez bolesti. Ale prý to bylo tím, že nebyly zpevněné svaly kolem kolena. Pajdám ještě dnes, ale koleno už nevyskakuje. Ale možná pro jistotu bych se dr. zeptala, za to nic nedáš
@alena36 a jak dlouho jsi byla v pracovní neschopnosti? Mas nějaké omezení nebo trvale nasledky?
Mohla sis urazem poskodit i vazy v koleni, nechala bych to dovysetrit.
Doma jsem byla půl roku - 3 měsíce bez nášlapu a celkem pět s velkou ortézou - já to měla blbě zlomený pod kolenem. Teď už chodím do práce, ještě rehabilituju, kulhám, nějaké následky možná budou, ale podle doktora 8 měsícl je ještě krátká doba…byla to hodně ošklivá zlomenina
Ahoj, jsem 10 týdnů po zlomenině holení kosti (tibiae), kterou mám sešroubovanou. Před týdnem mi dovolili doktoři z 50% na nohu došlapovat a dostala fr. hole. No a stává se mi, že mi prostě koleno vyskočí a zase se vrátí zpět. Stávalo se to někomu? Je potřeba plašit? Nebolí to, mohu pak chodit normálně (jen chvilinku je tam malá bolest). K lékaři se mi zatím nechce, protože mám obavu z další fixace nohy a to už bych fakt nedala.