Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den. Minulou neděli jsem byla sikovna a na práve ruce na prstenicku jsem si odrizla kus nehtů. Byla jsem u lékaře protože se mi nedařilo zastavit krvácení. Tam mi to zavázali. Ale mám dotaz. Když se mi tam udělal strup mužů to normalne namočit. Mate s tim někdo zkušenosti. K lékaři na kontrolu jdu az v utery.
Tak rychle opláchnout asi ano, ale mytí nádobí, vytírání podlahy atd. bych asi vynechala než se to zahojí. Při delším máchání se ve vodě, bych se bála odloučení strupu.
Hmmm. Manžel mi to taky rika. Asi koupím rukavice. Než mi nehet naroste tak to bude asi hodně dlouho trvat.
@EvaG Nemusíš čekat než ti nehet doroste, ale počkat než se zahojí ta rána. To bude dřív. A osobně bych do té doby nemáchala ruce ani v rukavicích. Podlahu mopem, nádobí myčka nebo chlap.
@Aspera ja pracuji jako pomocna síla v kuchyni. Což je vecne mokra práce. ![]()
@EvaG Tak to rukavice nebo se mi na táboře osvědčilo ustříhnout jeden prst z gumové rukavice a přilepit si ho jen na postižený prst. Buď jsou na to speciální náplasti takové průhledné(v lékárně poradí) nebo klasickou stříbrnou páskou www.hornbach.cz/…/artikl.html
odkaz jen pro ilustraci, o co jde, pokud to neznáš