Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak 1,5cm na 1,5,cm. Modra croska. Co myslite, mam resit?
Jak velke dite? ja bych neresila, dala bych hodne najist, napit kefir at se brzo vykaka, malej sned asi v roce kousek takovy ty hmoty jak se z toho delaj penove puzzle (podobny material) a nic se nestalo… spis teda nechapu jak nekdo muze jist crocsku, dyt je to celkem pevny material, to musi mit sakra skus
a to ze je modra je naprosto zbytecna informace ![]()
@Domino111 můj předevčírem snědl hlínu z květináče, hned na to si dal skořápku od vajíčka..
Chvíli jsem plašila, ale z bříška mu to nevysoukám.. hlídám kdyby začal být plačtivý, že by ho bolelo bříško, nebo by blinkal.. to bych asi doporučila i tobě a při nějakých pochybnostech bych pelášila k doktorovi..
ale myslím že mu to asi neublíží.. nevím, snad ti někdo líp poradí. ![]()
Promiň mě pobavil ten údaj o modré barvě
já si netroufám radit, snad jen hlídat, jestli vyjde ven.
@emimka20 ta skorapka muze byt vetsi prusvih, to uz bych vysilovala i ja, je to ostry material, muze v brisku napachat skodu…
@emimka20 píše:
@Domino111 můj předevčírem snědl hlínu z květináče, hned na to si dal skořápku od vajíčka..Chvíli jsem plašila, ale z bříška mu to nevysoukám.. hlídám kdyby začal být plačtivý, že by ho bolelo bříško, nebo by blinkal.. to bych asi doporučila i tobě a při nějakých pochybnostech bych pelášila k doktorovi..
ale myslím že mu to asi neublíží.. nevím, snad ti někdo líp poradí.
Na skorapku pozor, kamaradcin syn taky snedl a byl z toho problem, konkretne potrhany streva…
@Kriss Tina @tessa2323 já vím, taky jsem v první chvíli plašila, násilím jsem mu vyndala z pusinky vše co tam měl.. pozoruju ho a nemá žádné bolesti, neblinká.. možná že to ani nestihl spolknout. Už je to třetí den, tak snad v pořádku. ![]()