Dítě snědlo kus crosky boty

199
7.5.17 13:08

Dite snedlo kus crosky _boty

Tak 1,5cm na 1,5,cm. Modra croska. Co myslite, mam resit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
7.5.17 13:33

Jak velke dite? ja bych neresila, dala bych hodne najist, napit kefir at se brzo vykaka, malej sned asi v roce kousek takovy ty hmoty jak se z toho delaj penove puzzle (podobny material) a nic se nestalo… spis teda nechapu jak nekdo muze jist crocsku, dyt je to celkem pevny material, to musi mit sakra skus :) a to ze je modra je naprosto zbytecna informace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
7.5.17 13:33

@Domino111 můj předevčírem snědl hlínu z květináče, hned na to si dal skořápku od vajíčka.. :roll: Chvíli jsem plašila, ale z bříška mu to nevysoukám.. hlídám kdyby začal být plačtivý, že by ho bolelo bříško, nebo by blinkal.. to bych asi doporučila i tobě a při nějakých pochybnostech bych pelášila k doktorovi.. :) ale myslím že mu to asi neublíží.. nevím, snad ti někdo líp poradí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
7.5.17 13:34

Promiň mě pobavil ten údaj o modré barvě :D já si netroufám radit, snad jen hlídat, jestli vyjde ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.5.17 13:35

@emimka20 ta skorapka muze byt vetsi prusvih, to uz bych vysilovala i ja, je to ostry material, muze v brisku napachat skodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
7.5.17 13:50
@emimka20 píše:
@Domino111 můj předevčírem snědl hlínu z květináče, hned na to si dal skořápku od vajíčka.. :roll: Chvíli jsem plašila, ale z bříška mu to nevysoukám.. hlídám kdyby začal být plačtivý, že by ho bolelo bříško, nebo by blinkal.. to bych asi doporučila i tobě a při nějakých pochybnostech bych pelášila k doktorovi.. :) ale myslím že mu to asi neublíží.. nevím, snad ti někdo líp poradí. ;)

Na skorapku pozor, kamaradcin syn taky snedl a byl z toho problem, konkretne potrhany streva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
7.5.17 17:42

5let. Porad neco kouse. Nehty, boty, vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
7.5.17 20:08

@Kriss Tina @tessa2323 já vím, taky jsem v první chvíli plašila, násilím jsem mu vyndala z pusinky vše co tam měl.. pozoruju ho a nemá žádné bolesti, neblinká.. možná že to ani nestihl spolknout. Už je to třetí den, tak snad v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák