Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@My Melody tak to bys se divila! Myslím že troll není, opravdu znám lidi co tomu věří! Že setkání s očkovaným může způsobit poruchy ms cyklu, a dokonce i potrat, dokonce jsem četla článek že nějaká žena zakázala do svého obchodu s dětským zbožím vstup očkovaným aby nezpůsobily potrat ostatním nakupujícím… Jako toto nevymyslíš
![]()
@Layana jako fakt??
tak to je moc. Díky za to, že nemám FB a ještě na mě nevyskakují šílenosti, co lidi vypotí. To už bych asi fakt nezvládla 🤣 Stačí bohatě tady.
To je těhotenstvím, ne tím, že kamarádka se nechala naočkovat
![]()
No uplne bych tomu verila a vubec nevychazela z domu! Protoze to ockovani je zlo! Potom co se nechal naockovat muj manzel, mi zacal rust penis a krvacim z nej. Nevim co mam delat! A blbe kecy si nechte, jsem fakt zoufala!
Proc boze proc? Proc neco takoveho chce mit deti?
![]()
(Ironie)
@Lucylla1 skutečně, mám právě na FB pár alternativních přátel co tomu skutečně věří… Já si také myslela že to musí být jen recese ale není…
Holky vy jste fakt zle
Slušně jsem se zeptala. Nevím na jakém principu fungují, co se do těla aplikuje. A ano vyskročili mi zahranični články, že se to údajně stává. Čekala jsem fakt odpovědi, že to není možné protože se aplikuje např: vitamin d, Vitamin a atd.. že to není žádná živá vakcína.
@Midliva píše:
Holky vy jste fakt zleSlušně jsem se zeptala. Nevím na jakém principu fungují, co se do těla aplikuje. A ano vyskročili mi zahranični články, že se to údajně stává. Čekala jsem fakt odpovědi, že to není možné protože se aplikuje např: vitamin d, Vitamin a atd.. že to není žádná živá vakcína.
Hele a kdybys potkala opilce, také by ses bála, že jeho množství alkoholu v krvi ovlivní tebe a tvé dítě? Asi ne, viď? I kdyby vedle tebe dýchal jako bernardýn.
@Midliva píše:
Holky vy jste fakt zleSlušně jsem se zeptala. Nevím na jakém principu fungují, co se do těla aplikuje. A ano vyskročili mi zahranični články, že se to údajně stává. Čekala jsem fakt odpovědi, že to není možné protože se aplikuje např: vitamin d, Vitamin a atd.. že to není žádná živá vakcína.
Tak nemáte číst blbosti. Radši snad nečtěte nic.
Jo bude se očkovat vitaminem…ach jo…
@SAJ píše:
Současné?Jakože už teď vyhlížíš apokalypsu?
Ne. Jakoze nikdo nevime, kam se veda posune.
Pred pouhymi sto lety by si lidi tukali na hlavu, kdybys mluvila treba o tom, ze nekomu lekari daji srdce jineho cloveka. Zavreli by te do blazince
.
@ontarova.stara píše:
Hele a kdybys potkala opilce, také by ses bála, že jeho množství alkoholu v krvi ovlivní tebe a tvé dítě? Asi ne, viď? I kdyby vedle tebe dýchal jako bernardýn.
To by byla opice zadarmo!!
![]()
@Lucie_Sx píše:
To by byla opice zadarmo!!![]()
A tak to já bych dala přednost samoaplikaci. Když mi pak bude druhý den blbě, tak ať mám na co vzpomínat
.
@Midliva píše:
Este ta bavi citat clanky o covide? Nie som si ista tym, ze to myslis vazne, ale ked pripustim, ze ano.. ak by som si stale vyhladavala info o vsetkom tom, cim zijeme, mozno by som aj ja mala strach z kadecoho. jediny liek je sustredit sa na domacu pohodu a zacat citat beletriu
@Midliva píše:
Cooo..? Tohle je zajimavejsi nez chytit krvaceni.
Muzes to nejak rozvest…?