Setkání s očkováným a krvácení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
601
8.1.22 15:38

@My Melody tak to bys se divila! Myslím že troll není, opravdu znám lidi co tomu věří! Že setkání s očkovaným může způsobit poruchy ms cyklu, a dokonce i potrat, dokonce jsem četla článek že nějaká žena zakázala do svého obchodu s dětským zbožím vstup očkovaným aby nezpůsobily potrat ostatním nakupujícím… Jako toto nevymyslíš :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
8.1.22 15:43

@Layana jako fakt?? :mrgreen: tak to je moc. Díky za to, že nemám FB a ještě na mě nevyskakují šílenosti, co lidi vypotí. To už bych asi fakt nezvládla 🤣 Stačí bohatě tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
8.1.22 15:44

To je těhotenstvím, ne tím, že kamarádka se nechala naočkovat :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
8.1.22 15:47

No uplne bych tomu verila a vubec nevychazela z domu! Protoze to ockovani je zlo! Potom co se nechal naockovat muj manzel, mi zacal rust penis a krvacim z nej. Nevim co mam delat! A blbe kecy si nechte, jsem fakt zoufala!

Proc boze proc? Proc neco takoveho chce mit deti? :zed: :zed: :zed:

(Ironie)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
8.1.22 15:49

@Lucylla1 skutečně, mám právě na FB pár alternativních přátel co tomu skutečně věří… Já si také myslela že to musí být jen recese ale není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
8.1.22 15:56

Holky vy jste fakt zle 8o Slušně jsem se zeptala. Nevím na jakém principu fungují, co se do těla aplikuje. A ano vyskročili mi zahranični články, že se to údajně stává. Čekala jsem fakt odpovědi, že to není možné protože se aplikuje např: vitamin d, Vitamin a atd.. že to není žádná živá vakcína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
8.1.22 15:59
@Midliva píše:
Holky vy jste fakt zle 8o Slušně jsem se zeptala. Nevím na jakém principu fungují, co se do těla aplikuje. A ano vyskročili mi zahranični články, že se to údajně stává. Čekala jsem fakt odpovědi, že to není možné protože se aplikuje např: vitamin d, Vitamin a atd.. že to není žádná živá vakcína.

Hele a kdybys potkala opilce, také by ses bála, že jeho množství alkoholu v krvi ovlivní tebe a tvé dítě? Asi ne, viď? I kdyby vedle tebe dýchal jako bernardýn.

• Citovat
  • Upravit
9085
8.1.22 16:02
@Midliva píše:

Tak nemáte číst blbosti. Radši snad nečtěte nic.
Jo bude se očkovat vitaminem…ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
8.1.22 16:02

Nevěř kravovinam. Krev z nosu ti teče protože si těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.1.22 16:04
@SAJ píše:
Současné? :mrgreen: Jakože už teď vyhlížíš apokalypsu? :mrgreen:

Ne. Jakoze nikdo nevime, kam se veda posune.

Pred pouhymi sto lety by si lidi tukali na hlavu, kdybys mluvila treba o tom, ze nekomu lekari daji srdce jineho cloveka. Zavreli by te do blazince :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.1.22 16:06
@ontarova.stara píše:
Hele a kdybys potkala opilce, také by ses bála, že jeho množství alkoholu v krvi ovlivní tebe a tvé dítě? Asi ne, viď? I kdyby vedle tebe dýchal jako bernardýn.

To by byla opice zadarmo!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
8.1.22 16:07
@Lucie_Sx píše:
To by byla opice zadarmo!! :lol: :lol:

A tak to já bych dala přednost samoaplikaci. Když mi pak bude druhý den blbě, tak ať mám na co vzpomínat :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
6321
8.1.22 16:08
@Midliva píše:

Este ta bavi citat clanky o covide? Nie som si ista tym, ze to myslis vazne, ale ked pripustim, ze ano.. ak by som si stale vyhladavala info o vsetkom tom, cim zijeme, mozno by som aj ja mala strach z kadecoho. jediny liek je sustredit sa na domacu pohodu a zacat citat beletriu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.1.22 16:10
@Midliva píše:

Cooo..? Tohle je zajimavejsi nez chytit krvaceni.
Muzes to nejak rozvest…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
8.1.22 16:31

Jee tak teď jsem se opravdu zasmála :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...