Sex 105x ročně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
8.1.18 10:26
@Sněžení píše:
jako že mužská stupnice 1 (emocionální) - 10 (fyzická a bez keců) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Předehra, dohra, prohra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.1.18 10:28
@Regina Hero píše:
a co ten srpen a září? Takové ulejvání či co… tam jste to pěkně flákali… teď mi tu už jen chybí nějaké vyjádření tvé ženy ohledně spokojenosti s tebou a co ona říká na ten seznam… a pro příště by to chtělo nějaké podrobnosti, jako např. kolikrát za den to bylo, kolik orgasmů se povedlo a jak dlouho každá akce probíhala - stačí v minutách, hodinách… a pak můžeš být sám se sebou teprve spokojený…
:potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.1.18 10:29

Vy si z toho delate srandu, ale ja si takovy denicek taky vedla. Jenom tech krizku bylo o dost mene… konkretne 18. Zacala jsem s tim, kdyz muj muz prohlasil, ze nas sex je velmi casty a ja si to jenom nepamatuju… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106762
8.1.18 10:35

@XxXJa

chtelo by to jeste odlisit…oral, rychlovka, polohy, jine aktivity… 105 rychlovek na 5 min se neda srovnavat s delsi akci atd.

taky mam sklony zapisovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149133
8.1.18 10:40

Já si tedy píšu kdeco…ale zapisovat si sex, to už bych vůbec nestíhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
8.1.18 11:29

Ta statistika by se dala o hodně zjednodušit: https://magazin.aktualne.cz/…icle:636167/

• Citovat
  • Upravit
53518
8.1.18 11:32
@Anna766 píše:
Já si tedy píšu kdeco…ale zapisovat si sex, to už bych vůbec nestíhala.

Já bych musela mít sešitek na nočním stolku. Dělala jsem si poznámku tři poslední měsíce před otěhotněním, ale jen abych případně věděla, kdy bylo zaděláno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
8.1.18 11:51

A pocita se jen souloz prosta (vylozene organ v organu)? Nebo i nekoitalni praktiky?
Nebylo by lepsi to treba ohodnotit body dle narocnosti?
A pripadne za mnohonasobny (event. mokry) orgasmus by byl bod navic?
System se mi zda byti detailne nezpracovan, nebala bych se i rict, ze odbyt.
Zanest do excelove tabulky a v prosinci vyhodnotime, vitez dostane ty povestne plavaci rukavky s logem EM.

edit-pocet soulozi za rok 2017 netusim, manzel si nestezoval. Stezoval si ovsem na to, ze svickovou jsme pry meli jen trikrat, takze tady vidim prostor pro zlepseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.1.18 12:36

Mně se tady jednou líbila diskuze, kdy manžel po každém sexu dal nějaké tisícikoruny bokem na dovolenou a pak zjisttili, že dovča asi nebude nic moc. Tady myslím, byste se mohli rozšoupnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
8.1.18 12:39
@pohledzdruhestrany píše:
Předehra, dohra, prohra :mrgreen:

chybí tak prefáze : kecy s kamarády o velký šukačce a postfáze: kecy s kamarády o velké šukačce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
8.1.18 12:41
@Elishka1 píše:
Mně se tady jednou líbila diskuze, kdy manžel po každém sexu dal nějaké tisícikoruny bokem na dovolenou a pak zjisttili, že dovča asi nebude nic moc. Tady myslím, byste se mohli rozšoupnout

na to bych nesázela, krom absence sexu budeš ještě jezdit na jednodeení výlety se slevomatem a impotentem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
8.1.18 12:45
@Sněžení píše:
chybí tak prefáze : kecy s kamarády o velký šukačce a postfáze: kecy s kamarády o velké šukačce :D

Myslíš, že zakladatel nechodí do hospody (možná dokonce křesťan) a nezbytnou dávku egomasturbace nad sexuální výkonností, kterou my chlapi tak potřebujeme, realizuje tady? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
8.1.18 12:48
@pohledzdruhestrany píše:
Myslíš, že zakladatel nechodí do hospody (možná dokonce křesťan) a nezbytnou dávku egomasturbace nad sexuální výkonností, kterou my chlapi tak potřebujeme, realizuje tady? :think: :mrgreen:

Bohužel jsem od těchto typů mužů poněkud odrostlám, tak nedovedu posoudit, ale když sylším Šípa, jak se směje každé stupidní narážce na sex a lidé se baví, přijde mi, že se výchova našim rodičům moc nepovesla a skončili někde v nedělní škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15063
8.1.18 12:50
@vonajebohyne píše:
A pocita se jen souloz prosta (vylozene organ v organu)? Nebo i nekoitalni praktiky?
Nebylo by lepsi to treba ohodnotit body dle narocnosti?
A pripadne za mnohonasobny (event. mokry) orgasmus by byl bod navic?
System se mi zda byti detailne nezpracovan, nebala bych se i rict, ze odbyt.
Zanest do excelove tabulky a v prosinci vyhodnotime, vitez dostane ty povestne plavaci rukavky s logem EM.edit-pocet soulozi za rok 2017 netusim, manzel si nestezoval. Stezoval si ovsem na to, ze svickovou jsme pry meli jen trikrat, takze tady vidim prostor pro zlepseni.

U nás zase byly nejméně 105X řízky… :think: ALE! Jednou z hovězího, jednou z vepřového, jednou kuřecí, dančí a dělám i rybí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21185
8.1.18 12:52

No někdo si lepí žvejkačky na borovici, jinej si zas vede deníček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie