Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@králíkovna Dnes to bohužel nezvládnu. Zítra je manžel také pryč? ![]()
Tady zakladatel. Reaguji zde na některé dotazy, které zde doposud padly. Nicméně úvodem jsem chtěl napsat, že nechápu proč někdo uráží můj nápad. Nepotřebuju, abych zde měl 100 vašich urážlivých reakcí, stačí mi klidně dvě, tři od lidí, které toto téme zaujalo a mají k němu co říct. Zbytek, co nemá co říct, může mlčet a nesbírat si do profilu počty příspěvků psaním „o ničem“. PS: Raději diskutujte v tématu Jak oslovit kluka ve vlaku, kde máte naplácaných 68 stran a 1000 příspěvků a nedospěli jste vůbec nikam, jste pořád na samém začátku.
Teď už k mému tématu: záznamy jsou pouze, jak to tu někdo napsat orgán v orgánu, čili klasický pohlavní styk. Orál v tom není, ten spíš slouží jako předehra. Délka soulože je řekl bych průměrná, ani jedna netvala snad méně jak 5 minut a rozhodně ani déle jak hodinu. Orgazmus dosahujeme pravidelně a často i naráz. Manželka tak v 80 %, já v 90%. Manželka se udělá pouze při klasické poloze nebo na koníčka, nikdy ne jinak. Takže když zrovna nejsme naraz, a ona je první, tak já se dorazím při poloze ze zadu. To je vždy rychlé na dodělání. Hrozně nás to oba baví. Vzrušuje mě to, jak si člověk po orgasmu řekne, že je spokojený a myslí si, že to vydrží několik dní a přitom druhý den už chci znovu. Tolik k vašim reakcím.
@XxXJa My takovou statistiku nemame, ale milujeme se cely rok ob den takze to vychazi 170 styku rocne
Milý zakladateli, koho to zajímá, ten si to rád přečte, případně přidá svůj názor. Protivy, kteří jen ponizuji, ale hlavně lezou do. každé podobne diskuze, aby tam jen urazeli ignoruj a nenech si kazit náladu.
Milý zakladateli, vedu si podobný kalendář.
Vlastně jak tak pročítám, stejný.
I data mi sedí…???
Lojzo??!!!
A vysvětli mi 19.1.,12.5. a 15.7., když jsem byla u maminky v Třinci!!!
Anonymní Manželka 007
@Anonymní píše:
Milý zakladateli, vedu si podobný kalendář.
Vlastně jak tak pročítám, stejný.
I data mi sedí…???
Lojzo??!!!
A vysvětli mi 19.1.,12.5. a 15.7., když jsem byla u maminky v Třinci!!!
Anonymní Manželka píše: Více
@XxXJa
Já na tom nevidím nic neobvyklého, přijde mi normální si vést v kalendáři záznam o menstruaci, kdy byl sex a třeba i s kým. ![]()
@free333 píše:
@XxXJa
Já na tom nevidím nic neobvyklého, přijde mi normální si vést v kalendáři záznam o menstruaci, kdy byl sex a třeba i s kým.
Já si třeba vedu skóre orgasmu ![]()
@Venetia píše:
Já si třeba vedu skóre orgasmu
To je hezké ![]()
A máš to rozdělené, jestli sama anebo s někým?
@free333 píše:
To je hezké
A máš to rozdělené, jestli sama anebo s někým?
s někým samozřejmě…sama…to snad nepotřebuje statistiku ![]()
@Venetia píše:
s někým samozřejmě…sama…to snad nepotřebuje statistiku
já bych to nepodceňovala a vidím to na novoroční předsevzetí : „Každý den orgasmus, at už sama anebo s někým“ ![]()
@free333 píše:
já bych to nepodceňovala a vidím to na novoroční předsevzetí : „Každý den orgasmus, at už sama anebo s někým“
a tak to já jsem skromnější..jednou za týden by stačilo..ale ne sama
@free333 píše:
já bych to nepodceňovala a vidím to na novoroční předsevzetí : „Každý den orgasmus, at už sama anebo s někým“
Máňo každý den v 19.00 večer bude na stole večeře, ať už budu doma nebo ne!!
Jasný Pepo a každý večer ve 21.00 bude v ložnici sex, ať už budeš doma nebo ne.
@Annne píše:pekneA este k clanku, nikdy mi nenapadalo, ze sa na nieco tak spontanne a intimne ako sex, da pozerat ako na ukolovy sport krizeny s uctovnictvom, ktoreho vyslednu tabulku vycapime na internet.
A co teprve po dvaceti letech, pěkně narýsované grafy o postupném poklesu výkonnosti a četnosti. ![]()
Zajímalo by mne, zda zakladatele myšlenka na tu statistiku přiměje k sexu i když se mu nechce - sakra, jenom třikrát v lednu, musím zabrat
![]()
A pak vyhledává sexuální kouče a koučky, dopuje, najímá roztleskávačky…