Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Johnny7 píše:No já nejsem rozvedená…
A ty budeš souložit se mnou?,…že totiž nejsem zadaný, i když rozvedený ano…
@Dixie87 píše:
@Anna766
@Johnny7
To znamená, že byste měli zkusit něco nového a trošku se odvazat. Aspoň to zkuste doma na terase, to je taky venku![]()
Terasu nemám. Balkon se počítá?
@Johnny7 já sice nejsem vdaná, ale zadaná ano. Nicméně snad nežiješ v celibatu ne i když jsi rozvedený.
@Anna766 jasně balkon se počítá, veškerá příroda. To se musí na veřejnosti aspoň jednou zkusit i když pravda v dnešní době už to není tak jednoduché jako třeba před 10ti lety. Kdy ještě nehrozilo že vás někdo natočí a povesi na YouTube nebo dá na Facebook
@Dixie87 píše:
Přidám taky jednu statistiku. Tak dámy a pánové, hurá do lesa![]()
Statistika
Každý by měl vědět, že:
- 10 % žen se nechá osouložit hned při prvním setkání.
- 20 % mužů už jednou souložilo na neobvyklém místě.
- 36 % žen je pro nudistickou pláž.
- 45 % žen upřednostňuje modrooké blonďáky
- 46 % žen už vyzkoušelo anální sex
- 70 % žen souloží raději ráno než večer.
- 85 % mužů nemělo ještě homosexuální vztah
- 90 % žen by rádo vyzkoušelo sex v lese.
- 99 % žen ještě nikdy nesouložilo v práci.
Z toho plyne - Kašli na práci a jdi do lesa!
To znamená že čistě statisticky vzato, pro muže je pravděpodobnější, že osouloží brzy ráno v lese neznámou ženu do análu, než na konci dne v kanceláři sekretářku.
Wow, patřím mezi těch 54% co nevyzkoušelo anální sex. Jo, já jsem se našla!
@Dixie87 píše:
@Johnny7 já sice nejsem vdaná, ale zadaná ano. Nicméně snad nežiješ v celibatu ne i když jsi rozvedený.
@Anna766 jasně balkon se počítá, veškerá příroda. To se musí na veřejnosti aspoň jednou zkusit i když pravda v dnešní době už to není tak jednoduché jako třeba před 10ti lety. Kdy ještě nehrozilo že vás někdo natočí a povesi na YouTube nebo dá na Facebook
Já a nemyslím že se cokoli MUSÍ zkusit
musí se jenom umřít. A chtěla bych tě vidět na balkoně uprostřed sídliště ![]()
@Anna766 píše:
Já a nemyslím že se cokoli MUSÍ zkusitmusí se jenom umřít. A chtěla bych tě vidět na balkoně uprostřed sídliště
celá tahle diskuze je úsměvná a zakladatel není moc v pohodě, jinak by neuveřejňoval počet styků na internet. Nebo byl ožralý?
@Mango_Lassi píše:
Wow to tě obdivuji do toho bych nikdy nešla ????
@Dixie87 píše:
Wow to tě obdivuji do toho bych nikdy nešla ????
Já taky ne! ![]()
@Johnny7 píše:
celá tahle diskuze je úsměvná a zakladatel není moc v pohodě, jinak by neuveřejňoval počet styků na internet. Nebo byl ožralý?
@Anna766 no tak sídliště je fakt problém. Tak jasně každý má svoje a jinou naturu. My má to zpětně rádi vzpomínáme (protože co nám taky jiného zbývá ????????)
@Johnny7 já si myslím, že se jen chlubil. U dotazu vlastně nebyla ani žádná otázka, bylo to konstatování faktu číselného. Ale asi tam nějaká nespokojenost bude, jinak by sem ani nic nedával a nepotřeboval to ventilovat veřejně.
@Annne píše:
No ale to nie si IN. Ako sa s tym vyrovnas? Neviem, neviemDnes sa uz nesulozi pre samotny, dobry sex, ale preto, aby si ludia odskrtali do dennicka povinne discipliny a potom sa s tym rychlo utekali pochvalit na internet
Měli by jim na to udělat aplikaci. Tak jako je na cvičení a tak, aby si to mohli zapisovat rovnou online a sdílet se všemi, případně přidat fotografie před a po, nebo udělat výzvu
![]()
@Mango_Lassi píše:
a právě proto se koukáš na gaysex ![]()
@samá práce píše:
a právě proto se koukáš na gaysex
Kdyby jen na ten! Ale musíš uznat, že vláčky mají něco do sebe! Tolik testosteronu.
@Detsa píše:
Nee uz zase. Proč mi to děláš
V SZ ti můžu poslat konkrétní linky na my favorites
@Annne píše:
Nejde o to, ake polohy preferuje jeho zena, to je uplne nepodstatne, reakcia Berdany bola o tom, ze chlap vycapuje na internet intimnosti, aby si pohonil nielen ego. Ma problem a kritika ho moze nakopnut, aby ho zacal riesit. Spokojny clovek sulozi, ale nema potrebu vycapovat podrobnosti a statistiky zo svojej spalne na internet.Příspěvek upraven 13.01.18 v 13:13
Vždyť je to anonymní…nebo je snad z nas osobně? To by všechny témata o sexu byla automaticky tabu. A tomu nerozumím, když mám s něčím problém, tak se zeptám.
@Venetia píše:
Co je tak ponizujici na tom se udelat na koníčka?
No jo, tak urcite teda bych to o svem partnerovi nepsala na internetu ne? O to jde. Jinak je mi to fuk
. Zakladatel mi prijde teda hodne nemocnej. Ale samozrejme se nazory rozchazi, to chapu ![]()
Jinak, psat neco takoveho tady o me muj muz tak zadam urcite o rozvod. Ono, nase hratky v posteli by mely byt soukromeho charakteru a ne ze se tu treba dozvim, jak ji mam treba hlubokou
![]()
@berďana píše:
No jo, tak urcite teda bych to o svem partnerovi nepsala na internetu ne? O to jde. Jinak je mi to fuk. Zakladatel mi prijde teda hodne nemocnej. Ale samozrejme se nazory rozchazi, to chapu
Jinak, psat neco takoveho tady o me muj muz tak zadam urcite o rozvod. Ono, nase hratky v posteli by mely byt soukromeho charakteru a ne ze se tu treba dozvim, jak ji mam treba hlubokou![]()
![]()
Tak to.bych si měla dát bacha ![]()