Sex 105x ročně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149427
13.1.18 12:46
@Johnny7 píše:
A ty budeš souložit se mnou?,…že totiž nejsem zadaný, i když rozvedený ano…
No já nejsem rozvedená…
@Dixie87 píše:
@Anna766
@Johnny7
To znamená, že byste měli zkusit něco nového a trošku se odvazat. Aspoň to zkuste doma na terase, to je taky venku :D :D

Terasu nemám. Balkon se počítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
13.1.18 12:54

@Johnny7 já sice nejsem vdaná, ale zadaná ano. Nicméně snad nežiješ v celibatu ne i když jsi rozvedený.
@Anna766 jasně balkon se počítá, veškerá příroda. To se musí na veřejnosti aspoň jednou zkusit i když pravda v dnešní době už to není tak jednoduché jako třeba před 10ti lety. Kdy ještě nehrozilo že vás někdo natočí a povesi na YouTube nebo dá na Facebook

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
13.1.18 12:56
@Dixie87 píše:
Přidám taky jednu statistiku. Tak dámy a pánové, hurá do lesa :D :D
Statistika
Každý by měl vědět, že:
  • 10 % žen se nechá osouložit hned při prvním setkání.
  • 20 % mužů už jednou souložilo na neobvyklém místě.
  • 36 % žen je pro nudistickou pláž.
  • 45 % žen upřednostňuje modrooké blonďáky
  • 46 % žen už vyzkoušelo anální sex
  • 70 % žen souloží raději ráno než večer.
  • 85 % mužů nemělo ještě homosexuální vztah
  • 90 % žen by rádo vyzkoušelo sex v lese.
  • 99 % žen ještě nikdy nesouložilo v práci.

To znamená že čistě statisticky vzato, pro muže je pravděpodobnější, že osouloží brzy ráno v lese neznámou ženu do análu, než na konci dne v kanceláři sekretářku.

Z toho plyne - Kašli na práci a jdi do lesa!

Wow, patřím mezi těch 54% co nevyzkoušelo anální sex. Jo, já jsem se našla!

• Citovat
  • Upravit
149427
13.1.18 12:58
@Dixie87 píše:
@Johnny7 já sice nejsem vdaná, ale zadaná ano. Nicméně snad nežiješ v celibatu ne i když jsi rozvedený.
@Anna766 jasně balkon se počítá, veškerá příroda. To se musí na veřejnosti aspoň jednou zkusit i když pravda v dnešní době už to není tak jednoduché jako třeba před 10ti lety. Kdy ještě nehrozilo že vás někdo natočí a povesi na YouTube nebo dá na Facebook

Já a nemyslím že se cokoli MUSÍ zkusit :lol: musí se jenom umřít. A chtěla bych tě vidět na balkoně uprostřed sídliště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
13.1.18 13:01
@Anna766 píše:
Já a nemyslím že se cokoli MUSÍ zkusit :lol: musí se jenom umřít. A chtěla bych tě vidět na balkoně uprostřed sídliště :lol:

celá tahle diskuze je úsměvná a zakladatel není moc v pohodě, jinak by neuveřejňoval počet styků na internet. Nebo byl ožralý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
13.1.18 13:02
@Mango_Lassi píše:
Wow, patřím mezi těch 54% co nevyzkoušelo anální sex. Jo, já jsem se našla!

Wow to tě obdivuji do toho bych nikdy nešla ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
13.1.18 13:05
@Dixie87 píše:
Wow to tě obdivuji do toho bych nikdy nešla ????

Já taky ne! :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
5913
13.1.18 13:05
@Johnny7 píše:
celá tahle diskuze je úsměvná a zakladatel není moc v pohodě, jinak by neuveřejňoval počet styků na internet. Nebo byl ožralý?

@Anna766 no tak sídliště je fakt problém. Tak jasně každý má svoje a jinou naturu. My má to zpětně rádi vzpomínáme (protože co nám taky jiného zbývá ????????)
@Johnny7 já si myslím, že se jen chlubil. U dotazu vlastně nebyla ani žádná otázka, bylo to konstatování faktu číselného. Ale asi tam nějaká nespokojenost bude, jinak by sem ani nic nedával a nepotřeboval to ventilovat veřejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
13.1.18 13:09
@Annne píše:
No ale to nie si IN. Ako sa s tym vyrovnas? Neviem, neviem :mrgreen:Dnes sa uz nesulozi pre samotny, dobry sex, ale preto, aby si ludia odskrtali do dennicka povinne discipliny a potom sa s tym rychlo utekali pochvalit na internet :mrgreen:

Měli by jim na to udělat aplikaci. Tak jako je na cvičení a tak, aby si to mohli zapisovat rovnou online a sdílet se všemi, případně přidat fotografie před a po, nebo udělat výzvu :lol: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
13.1.18 13:45
@Mango_Lassi píše:
Wow, patřím mezi těch 54% co nevyzkoušelo anální sex. Jo, já jsem se našla!

a právě proto se koukáš na gaysex ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
13.1.18 13:48
@samá práce píše:
a právě proto se koukáš na gaysex ;)

Kdyby jen na ten! Ale musíš uznat, že vláčky mají něco do sebe! Tolik testosteronu.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
13.1.18 14:49
@Detsa píše:
Nee uz zase :,(. Proč mi to děláš :nevim:

V SZ ti můžu poslat konkrétní linky na my favorites

• Citovat
  • Upravit
106989
13.1.18 14:58
@Annne píše:
Nejde o to, ake polohy preferuje jeho zena, to je uplne nepodstatne, reakcia Berdany bola o tom, ze chlap vycapuje na internet intimnosti, aby si pohonil nielen ego. Ma problem a kritika ho moze nakopnut, aby ho zacal riesit. Spokojny clovek sulozi, ale nema potrebu vycapovat podrobnosti a statistiky zo svojej spalne na internet.Příspěvek upraven 13.01.18 v 13:13

Vždyť je to anonymní…nebo je snad z nas osobně? To by všechny témata o sexu byla automaticky tabu. A tomu nerozumím, když mám s něčím problém, tak se zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
13.1.18 14:59
@Venetia píše:
Co je tak ponizujici na tom se udelat na koníčka?

No jo, tak urcite teda bych to o svem partnerovi nepsala na internetu ne? O to jde. Jinak je mi to fuk :nevim:. Zakladatel mi prijde teda hodne nemocnej. Ale samozrejme se nazory rozchazi, to chapu :think:
Jinak, psat neco takoveho tady o me muj muz tak zadam urcite o rozvod. Ono, nase hratky v posteli by mely byt soukromeho charakteru a ne ze se tu treba dozvim, jak ji mam treba hlubokou :nevim: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106989
13.1.18 15:01
@berďana píše:
No jo, tak urcite teda bych to o svem partnerovi nepsala na internetu ne? O to jde. Jinak je mi to fuk :nevim:. Zakladatel mi prijde teda hodne nemocnej. Ale samozrejme se nazory rozchazi, to chapu :think:
Jinak, psat neco takoveho tady o me muj muz tak zadam urcite o rozvod. Ono, nase hratky v posteli by mely byt soukromeho charakteru a ne ze se tu treba dozvim, jak ji mam treba hlubokou :nevim: :mrgreen: :pankac:

Tak to.bych si měla dát bacha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky