Sex 11dní po porodu? Co vy na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
27.1.12 20:40

11 dní je fakt brzo,my to taky nevydrželi a zkočili na to po 3 týdnech,taky se mi to zdálo brzo,ale už jsem se na toho svýho nemohla dívat,no a stejně to nebylo tak nějak vono,dole jsem se cítila jak kdyby to nebylo ani moje,užil si jen přítel,až po pár dalších dnech se to vrátilo ůplně do normálu a sex byl zase fajn,takže nikam nespěchej,tak brzo by to asi stalo za prd,nebo aspoň tak to bylo u mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
27.1.12 20:41

zkus to, když chceš problémy. to tu pak akorát bude diskuse „co s natrzenymi stehy“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
27.1.12 20:42

Počkala bych alespon do ukončení očistků, jsou opravdu silně infekční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf

S timhle pristupem jdi smele do toho.. :lol: Si myslim, ze to nemuze byt skutecny, byt tak nadrzena 11 dni po porodu, plus to ostatni, cos napsala… :nevim: Pokud to nahodou pravda je, zkuste spis oral, ne?.. nebo to je malo? ;)

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
Janinna23 píše:
zkus to, když chceš problémy. to tu pak akorát bude diskuse „co s natrzenymi stehy“ ;)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
7631
27.1.12 20:44

Tak já asi budu za exota, ale šestinedělí jsem do dne dodržela :think: Tak brzo po porodu bych rozhodně neriskovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
27.1.12 20:50

11 dni… to je fakt dost brzo… a obzvlast kdyz nemas vypadane stehy… a pres ocistky?? zaprve je to nehygienicke,nevim jak ty,ale ja bych pres mestruaci taky nesexovala a za druhe jsou infekcni jak pro tebe tak pro partnera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906

Taky bych do klasické soulože teda nešla. U nás po porodu proběhlo první mazlení už asi deset dní po porodu, ale „tam dolů“ se mi muž nedobýval a přesto to bylo super. Byla jsem spíš po porodu rozhozená, furt jsem brečela, tak jsem to spíš brala jako takovou podporu od chlapa. Samo, že jeho jsem nadrženého nenechala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

A co je na očistcích tak strašně infekčního? Kdyby byly infekční, tak bych měla přece hned zánět dělohy, když to nedělá problém uvnitř mě, tak komu už by mělo? :think:
To já jen tak nahlas uvažuju, fakt tomu nerozumím, třeba mi to někdo vysvětlí.

Jinak mě vyndali stehy po 14dnech, tak to už by asi bylo srostlé. Já bych se spíš bála, že mě to za ty stey bude tahat, brr. Jinak opatrně polehoučku a s dostatečnou lubrikací mi to nepřijde jako zas až tak rizikové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
27.1.12 20:53
Gladys píše:
A co je na očistcích tak strašně infekčního? Kdyby byly infekční, tak bych měla přece hned zánět dělohy, když to nedělá problém uvnitř mě, tak komu už by mělo? :think:
To já jen tak nahlas uvažuju, fakt tomu nerozumím, třeba mi to někdo vysvětlí.Jinak mě vyndali stehy po 14dnech, tak to už by asi bylo srostlé. Já bych se spíš bála, že mě to za ty stey bude tahat, brr. Jinak opatrně polehoučku a s dostatečnou lubrikací mi to nepřijde jako zas až tak rizikové.

Ne, že by byli očistky infekční, ale nezhojený vnitřek je náchylnější k infekcím a to že očistky odcházejí je signál, že ještě není všechno v cajku jak má být :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.12 20:53

My vydrželi 14 dní :lol: je fakt, že jsem teda šitá nebyla.

• Citovat
  • Upravit
7631
27.1.12 20:54

Očistky jsou infekční hned, jakmile se dostanou na vzduch…Už v porodnici nás upozorňovali, že můžou špatně myté ruce po toaletě (kvůli očistkům) způsobit například záněty prsu nebo neplechu miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
27.1.12 20:56
Kaczenka píše:
Očistky jsou infekční hned, jakmile se dostanou na vzduch…Už v porodnici nás upozorňovali, že můžou špatně myté ruce po toaletě (kvůli očistkům) způsobit například záněty prsu nebo neplechu miminku.

Tak vidíš, tuhle informaci nám v porodce neřekli a slyším to poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
27.1.12 20:56

gladys

Očistky
Očistky jsou v podstatě zbytky blan a placenty, které se dostávají z dělohy ven za doprovodu krve. Jsou vždy považovány za infekční a tudíž je třeba dávat pozor, aby se nedostaly do kontaktu s prsy (bradavkami) a hojícími se ranami. V prvním týdnu jsou očistky krvavé, v druhém červenohnědé, ve třetím žlutavé, ve čtvrtém bělavé až prakticky vymizí.

http://www.tehotenstviaz.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
27.1.12 20:57
K-a-č-i-k píše:
Kaczenka píše:
Tak vidíš, tuhle informaci nám v porodce neřekli a slyším to poprvé

tohle nam taky rikali.. po wc i sprchovani umyt dukladne ruce a jeste pretrit desinfekci… kvuli zanetu prsu atd :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí