Chybí sex a intimita s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.4.14 08:37

Musím se přiznat že taky jsem to tak měla, a to je mi 26 let…bohužel sex se vytratil zato nastolila hospoda..a jeho koníčky..vím že milenku neměl, nicméně jsem byla hrozně frustrovaná..pak už i vztah šel do kytek,..ted mám nového partnera, zatím spolu nebydlíme a kvůli mému dítěti si dáme trochu víc času na poznávání…a ta vášeň tam je..chováme se jak dva puberťáci:-DDDDD

• Citovat
  • Upravit
1826
10.4.14 09:12

Nemiluje tě, má jinou, takový vztah nemá cenu… je to sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.14 09:20

Radeji take anonimne. S manzelem spolu bydlime 3roky z toho pul roku svoji. Zname se uz 6let, on tehdy mel partnerku ja partnera a bylo nam fajn. Pak se jednoho dne nastehoval a sex byl skoro obden. Po roce jsme se zacali snazit o mimco. Bohuzel se nedarilo ;( sex ubyval a ubyval! Myslel si, ze je chyba u nej, ale nakonec se zjistilo, ze na vyne sem ja. Takze se sex vytratil uplne. Nebo byl jednou do mesice. Pred svatbou dokonce nebyl 3mesice pak opet jednou za mesic. Ted se to trochu zmenilo a mame svoje nedele jak rika manzel. Vzdy jsem to taky zkousela po dibrem, po zlem, ale vysledek byl takovej, ze jsme jeden cas spali oddelene. Milencem to resit nechci! Ale sex mi strasne moc chybi je mi 27 a manzelovi 41. Asi je to fakt vekem a ubyvanim sil. Kdyz uz se neco v posteli deje tak je za 5min. hotovo a pak musim sama abych z toho neco mela. Po nevidarenem IVF a sestry nemoci sem upadla do deorese a nekdy po hadce si radeji ublizim, abych se uklidnila nebo neco rozbiju. Sem uz objednana k psychologovi, tak treba mi pomuze.

• Citovat
  • Upravit
14679
10.4.14 09:22
@Kies píše:
@Shyka a nebo chodí za jinou a na tebe už opravdu nemá náladu ani sílu, ale nerad by se vzdal vyžehlených košil a rodiny :nevim:
@Kies píše:
@Shyka a nebo chodí za jinou a na tebe už opravdu nemá náladu ani sílu, ale nerad by se vzdal vyžehlených košil a rodiny :nevim:

Né vždy je za tím cizí žena, ale opravdu ta únava, stres.

U nás bylo taky chvíli takovéto období, ale já to řešila tím, že jsem sex přesunula na ráno :mrgreen: To je odpočatý nabitý energii :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
10.4.14 10:20

@Lussye né vždy, ale ve většině případů, co tak slýchávám :think: ale ráno je dobrý tip, ale já si tak ráda přispím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14679
10.4.14 10:37
@Kies píše:
@Lussye né vždy, ale ve většině případů, co tak slýchávám :think: ale ráno je dobrý tip, ale já si tak ráda přispím :mrgreen:

to já taky, ale KDyž sex potřebuji též, tak se párkrát přivstanu. než abych byla týden a více bez sexu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
10.4.14 11:14

@Lussye a kámen úrazu dvě, manžel vstává dřív a většinou se probouzím do prázdné postele :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11.4.14 12:19
@Anonymní píše:
Milá anonymní,
taky píšu anonymně, protože má situace není k závidění, ani k poplácání po ramenou

Uvedla jste spoustu jiných možností, ale sama jste si vybrala nejjednodušší. Zkusila jste také nabídnout zmiňovaná řešení situace manželovi? Důvodů proč s Vámi nespal může spousta, ale skutečnou příčinu znáte jen vy dva.Mohl mít bokovku, zdravotní problém, mohl také třeba zjistit, že jste navazovala obdobná „kamarádství“ už před narozením nejmladší dcery a možná zapochyboval, zda je otcem. Frustrace z nedostatku sexu je pochopitelná, ale řešení formou nátlaku situaci jen zhoršuje, klesá s ní i vaše přitažlivost pro něj. Vůbec se nechci zastávat jeho násilné zřejmě zkratovité reakce na vyhrocenou stresovou situaci.Dost dobře si totiž nedokážu představit jakou jste vyvíjela intenzitu metody cukru a biče, když dokázala spustit takovou řetězovou reakci, která zahrnula nakonec i hádky o všechno a o nic zakončené zmiňovanými fackami. Myslím, že psycholog a manželská poradna je velice vhodným řešením pro Vás oba. Chápu, že se asi nechcete připravit o své zázemí i přes zažité výpady manžela, ale bez společných intimit, které bude vyplňovat milenec vznikne velice chladné prostředí v kterém bude vyrůstat dcera. Rozvod nemusí byt špatným řešením, ale spíše zapomeňte na nefungující iluzi, že milenec/ka má pozitivní, zachraňující, zpevňující vliv na vztah, rodinu. Spíše je to taková fata morgána pracující podvědomé morální obhajoby v duši nevěrného před sebou samým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
11.4.14 13:06

Čekala jsem hodně dlouho
ještě roček počkám,
když do roka nezasuneš
hodím píču kočkám!

Kdyby měl bokovku tak je velice pravděpodobný, že by do toho doma taky bušil jak hluchej do vrat, tak to prostě u chlapů chodí. Bokovka jim zvýší libido a mohou víckrát i s vlastní ženou.

• Citovat
  • Upravit
139
11.4.14 14:16

Zrovna jsem předevčírem na tohle téma zakládala diskuzi…https://www.emimino.cz/diskuse/otec-naseho-syna-je-uz-jen-muj-spolubydlici-186870/?anchor=postId29041593#postId29041593 Teda musím říct, že je mi zle z toho, kolik lidí zbytečně trpí…Já tohle fakt nechápu, vždyť je sex základní životní potřeba a myslím si, že když je v tomhle nějaký problém, tak pokud není zdravotní, ale je to jen „nechuť“, tak se s tím dá něco dělat, pokud se ovšem chce…Ale očividně se ve většině případů nechce, i když ti chlapi vidí, jak to jejich partnerky trápí, že jde vztah kvůli tomu do kytek a je jim to jedno…Jako by jim na nich vůbec nezáleželo…Já teda jsem asi divná, ale když vidím, že někoho svých chováním trápím, tak mi to jedno nebude a budu se s tím něco snažit dělat a nemyslím jenom sex, ale obecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.4.14 14:28

Ahoj, tak u nás je to naopak zájem nemá drahá. zkusil jsem co se dá přesvědčuji ji ať nezobe anti.. protože si myslím že na tom má taky jistý vliv. chápu že po 11 letech společného života jaxi chuť opadne a po 2dětech taky moc chuti není. kor když moc nespí. ale teď na jaře si připadám jako polární motýl. jo je to boj ale miloval bych se až bych brečel! taky nevím co dělat vyzkoušel jsem snad vše a výsledek 1×za 3 měsíce fakt na Ho… tak přeji zakladatelce hodně štěstí a ať se vše dá brzy do pořádku! a když bude tvuj manžel, přítel, nebo partner hlad řekni mu že se najíte sexem :-D třeba to zabere nebo nějaké negližé co nezakrývá to na co to má být to musí probrat i mrtvého. ať se daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
11.4.14 14:49

Každý má občas své dny, kdy se mu nechce, ale musí to brát, že je to součást vztahu, prostě to k tomu patří. Tak jako patří ke kytce voda, a bez vody odumře :nevim:
Takže pokud se o vztah nebude starat ani po této stránce, tak jde též do kytek. Stačí to brát sportovně…každá spálená kalorie dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.4.14 15:08
@johan123 píše:
Ahoj, tak u nás je to naopak zájem nemá drahá. zkusil jsem co se dá přesvědčuji ji ať nezobe anti.. protože si myslím že na tom má taky jistý vliv. chápu že po 11 letech společného života jaxi chuť opadne a po 2dětech taky moc chuti není. kor když moc nespí. ale teď na jaře si připadám jako polární motýl. jo je to boj ale miloval bych se až bych brečel! taky nevím co dělat vyzkoušel jsem snad vše a výsledek 1×za 3 měsíce fakt na Ho… tak přeji zakladatelce hodně štěstí a ať se vše dá brzy do pořádku! a když bude tvuj manžel, přítel, nebo partner hlad řekni mu že se najíte sexem :-D třeba to zabere nebo nějaké negližé co nezakrývá to na co to má být to musí probrat i mrtvého. ať se daří

Tak tyhle případy už vůbec nechápu…To už je spíš omluvitelný u toho chlapa, že když ho ženská nevzrušuje, tak to nejde, i když i tam si myslím, že se to nějak dá…U mě si to např. přítel totálně po…tím, že když jsem chtěla před porodem zkusit, jestli sex porod nevyvolá ( měla jsem totiž jít na císařský řez, ale kdyby se to rozběhlo samo, nešla bych na něj ), tak ani to pro mě nemohl udělat, raději mě nechal rozkuchat…Je to opravdu tak pro vás chlapy nemožný, že když se vám ženská nelíbí, tak se s ní nevyspíte, ani kdyby ji to mělo stát život??? A u ženské mi tohle chování už vůbec nepřijde omluvitelné, takhle ho trápit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
12.4.14 11:44
@Miška29 píše:
Tak tyhle případy už vůbec nechápu…To už je spíš omluvitelný u toho chlapa, že když ho ženská nevzrušuje, tak to nejde, i když i tam si myslím, že se to nějak dá…U mě si to např. přítel totálně po…tím, že když jsem chtěla před porodem zkusit, jestli sex porod nevyvolá ( měla jsem totiž jít na císařský řez, ale kdyby se to rozběhlo samo, nešla bych na něj ), tak ani to pro mě nemohl udělat, raději mě nechal rozkuchat…Je to opravdu tak pro vás chlapy nemožný, že když se vám ženská nelíbí, tak se s ní nevyspíte, ani kdyby ji to mělo stát život??? A u ženské mi tohle chování už vůbec nepřijde omluvitelné, takhle ho trápit…

každá žena je krásná! na každé je zkrátka něco a nemyslím to pouze tělesně! už jen to že pouze žena dokáže stvořit nový život! i povahou a chováním vůbec. takže na tvojí otázku v otázce života a smrti klidně a třebas i 2×! :-D my sme vyvolávali opatrně ale stejně tomu nakonec pomohl Mudr. od porodu by se dalo započítat na prstech jedné ruky kolikrát mi bylo dovoleno. chápu malej je malej a hold má přednost. ale zatím je důležitější fuck buuk a jiné věci. chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
21.9.14 23:41

Ahoj holky tak já Vám nevím mě i manželovi je 23 let jsme spolu 6 let vzití rok a dcera má 9 měsíců a už dlouho to v sexu vbc neklape :( manžel tvrdí že já se k ničemuu nemám ale od něj pořád poslouchám jak je unavený a že já můžu spát on ne vstává v 5 a domů z práce se vrací v pul 7 ale to je jeho volba porad mi tvrdi ze potrebujeme penize ze budeme stavet…ale jak mu ma rict ze mi sex strasne chybi:(?kdyz uz too vypada nadejne tak se pohadame kuli prasecine:(co myslite jak to resit? myslim si ze milenku nemá ale už na to taky občas myslím že už ho asi tolik nezajímám…snažím se vypadat dobře ale bohužel žádné výsledky:(přece na něj nemůžu skočit nebo jo? stejně sex stojí za prd když už teda je ptz je to horzna rychlovka když je to po takový době :( fakt už nevím jak dál ž se mi zdají i sny jak mám sex s jiným mužem což je šílený…miluju ho nadevše a mám víčitky ale za sny nemůžu vážně mi sex moc chybí…prominte že sem napsla takový román ale musela sem se vpsat:( nějaká rada??? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí