Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 My už jsme o tom několikrát mluvili, vždycky říkal, že se bude víc snažit. A nakonec z toho nic nebylo. Já si jen nedokážu představit, že pro mě ve 25 letech skončil sexuální život. Já se opravdu snažim. On je starší o 15 let a asi jsem s tím měla počítat, že to jednou přijde.
@Anonymní píše:
@Markéta80 My už jsme o tom několikrát mluvili, vždycky říkal, že se bude víc snažit. A nakonec z toho nic nebylo. Já si jen nedokážu představit, že pro mě ve 25 letech skončil sexuální život. Já se opravdu snažim. On je starší o 15 let a asi jsem s tím měla počítat, že to jednou přijde.
no právě už to nebude ono když mu řekneš jak to chceš
. Už od začátku jsi viděl že nepotřebuje každý den, ani ob den a věkem to většinou klesá. asi jste spolu nějakou dobu tak už nemá potřebu a důvod se snažit. možná fakt na to neni a ze začátku je to vždy jiné ![]()
Holky úplně vím jak se cítíte. Nic méně mě se dost osvědčilo to nechat prostě být
vždy jsem měla větší sexuální apetit než můj muz, hodně jsem se trápila, že on to má jinak a dávala jsem si to za vinu.. Cvičila jsem, kupovala prádlo a nic… A tím přicházely větší depky. Měl proste starosti a na sex neměl myšlenky. Pak jsem otěhotněla a karta se obrátila mě se nechtělo vůbec a on najednou úplně ožil
teď jsem na konci tehu tak se spis boji… Ale přemlouvat ho nemusím
a i kdyz se mi někdy fakt nechce tak ho svedu, aby mi zase nezlenivel…
občas ho překvapim ve sprše…
Takže za mě:
Mám to stejně
Jsem spolu půl roku, jsme mladí a nikdy mezi námi nebyla vášeň. Je to skvělý člověk, věřím, že by byl dobrý muž pro život, ale chybí mi to hrozně. Tím víc, že jsem poznala teď už bývalýho, se kterým jsem si v týhle oblasti rozuměla úplně nejvíc. A strašně mi to chybí. Nevím, co mám dělat - tamten bývalý není moc dobrý na život (nerozhodný, bohém…) Bojím se už teď, co bude asi za rok, za dva, za pět let.. A to mi je 24 a příteli 27.
@Anonymní píše:
Mám to stejněJsem spolu půl roku, jsme mladí a nikdy mezi námi nebyla vášeň. Je to skvělý člověk, věřím, že by byl dobrý muž pro život, ale chybí mi to hrozně. Tím víc, že jsem poznala teď už bývalýho, se kterým jsem si v týhle oblasti rozuměla úplně nejvíc. A strašně mi to chybí. Nevím, co mám dělat - tamten bývalý není moc dobrý na život (nerozhodný, bohém…) Bojím se už teď, co bude asi za rok, za dva, za pět let.. A to mi je 24 a příteli 27.
Ještě doplňuju - přítel hodně sportuje, má fyzicky namáhavou práci a dřív byl sám klidně i dva roky. Asi prostě na „to“ tak není. Chybí mi svádění, aby mě chytil a..
Už je to napsaný stejně v jiným příspěvku - je to jako přes kopírák. Řekla jsem mu, že mi chybí to svádění - asi mě nepochopil, je to pořád stejný. Je mezi námi kontakt - objímáme se, dáme si „pusu“ (asi jako kdybych jí dala taťkovi, nelíbáme se - začínala jsem s tím jenom já a on ne, tak jsem nabyla dojmu, že se mu to nelíbí, pro něj to neumím?). Ale neležíme spolu nazí, žádná masáž. Je mi trapně (nevím proč, nebyla jsem taková, spíš naopak), bojím se odmítnutí a vadí mi, že nepřevezme iniciativu. Většinou začínám já a už mě to začíná tak štvát, že když začne on, fakt se mi nechce. Ne že bych mu to chtěla udělat naschvál (že se mi nechce), ale prostě… Jsem z toho zoufalá, tajně sním o bývalým a nechci zase hledat někoho jinýho (s kým to bude v posteli pecka, ale na život?). Takový totiž jsou moje zkušenosti..
@Anonymní píše:
Mám to stejněJsem spolu půl roku, jsme mladí a nikdy mezi námi nebyla vášeň. Je to skvělý člověk, věřím, že by byl dobrý muž pro život, ale chybí mi to hrozně. Tím víc, že jsem poznala teď už bývalýho, se kterým jsem si v týhle oblasti rozuměla úplně nejvíc. A strašně mi to chybí. Nevím, co mám dělat - tamten bývalý není moc dobrý na život (nerozhodný, bohém…) Bojím se už teď, co bude asi za rok, za dva, za pět let.. A to mi je 24 a příteli 27.
Jdi od toho a najdi si někoho s kým si budete vyhovovat. Dlouhodobě to není k životu, pokud nechceš mít bokem milence.
@Anonymní píše:
Jestli Ti už po půl roce nevyhovuje, tak za pět let to bude ještě horší…
Podle mě to nedopadne moc dobře ![]()
@Anonymni píše:
Tak jednou jako anonym. Meli jsme dneska s manzelem diskuzi na tema sex. Tedy, diskuzi, hmmm. A sex?? hmm… jeste jednou.Nase situace, nejsme spolu moc dlouho(dva roky), loni se nam narodil syn. V tehotenstvi sex max jednou za mesic, ke konci uz ani nahodou. V sestinedeli mi ani nechybel. Pak prisly hormony a zase odesly. A manzel nic. Nekomentuje, nevyzaduje, pohladi, polibi, vyzna lasku. Tata je bajecny. Kdyz mam sem tam nejakou narazku, tvari se pobavene(ja to ve vetsine i jako vtip myslim) ale…
Nerikam, ze potrebuji sex dvakrat denne, ani dvakrat tydne(jsem to vubec ja???) ale zacinam si pripadat jak manzelka po dvacetilem manzelsti, a ne po par mesicich!! Jak mu vysvetlit, ze mi chybi ta intimita, a neurazit ho(coz se mi uz bohuzel parkrat povedlo) nebo mu nezadelat na komplex(coz uz taky mam za sebou)(ma nadvahu, drahy muj).
Poradite nekdo co s tim? nebo citite to nekdo stejne? Partnerstvi bez sexu, intimity…???
Bisquit
Predem dik za vase reakce a nazory
Taky se tak cítím už to bude rok co jsme se vzali ale jinak jsme spolu dlouho chtěli jsme miminko ale teď nevím jestli to chci
Je hezké číst jak je muž sobecký, když ignoruje potřeby intimity a sexy ve vztahu. Ve většině případů to jsou ženy kdo odstaví muže od intimity a sexu… Ale jim se to většinou nevyčítá. Spíše je zase za sobce můž, protože nereflektuje novou situaci a nesnaží se přizpůsobit ženě… ![]()
Mám to samé po 4 letetech vztahu. Má raději orálnì sex než sex.Ale mě ho zas moc neposkytuje.Taky necítím, že by po mě toužil. Když je sex, tak zboku nebo já na něm. Zboku je to taková líná poloha.Do toho ještě si stěžuje, že jsem moc mokrá, tak mě necítí a přestane. Lehne na záda. Ale klidně řekne, že mu to nevadí, že mu to vynahradím jinak. Chtěl by jen orál. Dřív mě líbal u večeře, hladil, lìbal na krku.Bylo to úžasné. Předehra byla suprová a dlouhá. Já mu to oplácela. Sex byl dlouhý a střídali jsme polohy. Teđ je to stylem - tak se otoč. Hlavně sex je až se vypne třeba v 10večer tv, zhasne se a ideálně abych začala já nebo řekne ať se otočím. Dřív dokázal říct, že má na mě nehoráznou chuť, teď nic. Líbání skoro žádné nebo jen krátce a není to vášnivé. Už to nemá jiskru.Ani mě celou nevyslékne, kdyz už něco je.Max stáhne kalhotky pod zadek
.Když řeknu, že se svlíknu, řekne na co. Když něco zkusím ve dne, tak si přeje max pusou. K sexu ho vyprovokuju max, že řekne ať jdu na něj. Občas řekne, že jsem moc roztáhlá, když jsem na něm. Že zas mě necítì a čeká že ho dodělám jinak. Dá se tohle změnit
?
@Anonymní píše:
Mám to samé po 4 letetech vztahu. Má raději orálnì sex než sex.Ale mě ho zas moc neposkytuje.Taky necítím, že by po mě toužil. Když je sex, tak zboku nebo já na něm. Zboku je to taková líná poloha.Do toho ještě si stěžuje, že jsem moc mokrá, tak mě necítí a přestane. Lehne na záda. Ale klidně řekne, že mu to nevadí, že mu to vynahradím jinak. Chtěl by jen orál. Dřív mě líbal u večeře, hladil, lìbal na krku.Bylo to úžasné. Předehra byla suprová a dlouhá. Já mu to oplácela. Sex byl dlouhý a střídali jsme polohy. Teđ je to stylem - tak se otoč. Hlavně sex je až se vypne třeba v 10večer tv, zhasne se a ideálně abych začala já nebo řekne ať se otočím. Dřív dokázal říct, že má na mě nehoráznou chuť, teď nic. Líbání skoro žádné nebo jen krátce a není to vášnivé. Už to nemá jiskru.Ani mě celou nevyslékne, kdyz už něco je.Max stáhne kalhotky pod zadek.Když řeknu, že se svlíknu, řekne na co. Když něco zkusím ve dne, tak si přeje max pusou. K sexu ho vyprovokuju max, že řekne ať jdu na něj. Občas řekne, že jsem moc roztáhlá, když jsem na něm. Že zas mě necítì a čeká že ho dodělám jinak. Dá se tohle změnit
?
Jasně že se to dá změnit. Podobně, jako když ti přestane dobře fungovat auto, sice ještě jezdí, ale je líné, netáhne… vlastně ne, blbý příměr. Auto se dá i dát do servisu, aby ho opravili, i když to stojí nesmysl, ale jde i to. Tady jsem chtěl napsat, strčíš ho do bazaru a pořídíš jiné(ho), no
![]()
@Anonymní píše:
Mám to samé po 4 letetech vztahu. Má raději orálnì sex než sex.Ale mě ho zas moc neposkytuje.Taky necítím, že by po mě toužil. Když je sex, tak zboku nebo já na něm. Zboku je to taková líná poloha.Do toho ještě si stěžuje, že jsem moc mokrá, tak mě necítí a přestane. Lehne na záda. Ale klidně řekne, že mu to nevadí, že mu to vynahradím jinak. Chtěl by jen orál. Dřív mě líbal u večeře, hladil, lìbal na krku.Bylo to úžasné. Předehra byla suprová a dlouhá. Já mu to oplácela. Sex byl dlouhý a střídali jsme polohy. Teđ je to stylem - tak se otoč. Hlavně sex je až se vypne třeba v 10večer tv, zhasne se a ideálně abych začala já nebo řekne ať se otočím. Dřív dokázal říct, že má na mě nehoráznou chuť, teď nic. Líbání skoro žádné nebo jen krátce a není to vášnivé. Už to nemá jiskru.Ani mě celou nevyslékne, kdyz už něco je.Max stáhne kalhotky pod zadek.Když řeknu, že se svlíknu, řekne na co. Když něco zkusím ve dne, tak si přeje max pusou. K sexu ho vyprovokuju max, že řekne ať jdu na něj. Občas řekne, že jsem moc roztáhlá, když jsem na něm. Že zas mě necítì a čeká že ho dodělám jinak.Dá se tohle změnit
?
Dá, řekni mu, aby tě přestal jen používat, a vynechá blbý řeči okolo.
@Anonymní píše:
Mám to samé po 4 letetech vztahu. Má raději orálnì sex než sex.Ale mě ho zas moc neposkytuje.Taky necítím, že by po mě toužil. Když je sex, tak zboku nebo já na něm. Zboku je to taková líná poloha.Do toho ještě si stěžuje, že jsem moc mokrá, tak mě necítí a přestane. Lehne na záda. Ale klidně řekne, že mu to nevadí, že mu to vynahradím jinak. Chtěl by jen orál. Dřív mě líbal u večeře, hladil, lìbal na krku.Bylo to úžasné. Předehra byla suprová a dlouhá. Já mu to oplácela. Sex byl dlouhý a střídali jsme polohy. Teđ je to stylem - tak se otoč. Hlavně sex je až se vypne třeba v 10večer tv, zhasne se a ideálně abych začala já nebo řekne ať se otočím. Dřív dokázal říct, že má na mě nehoráznou chuť, teď nic. Líbání skoro žádné nebo jen krátce a není to vášnivé. Už to nemá jiskru.Ani mě celou nevyslékne, kdyz už něco je.Max stáhne kalhotky pod zadek.Když řeknu, že se svlíknu, řekne na co. Když něco zkusím ve dne, tak si přeje max pusou. K sexu ho vyprovokuju max, že řekne ať jdu na něj. Občas řekne, že jsem moc roztáhlá, když jsem na něm. Že zas mě necítì a čeká že ho dodělám jinak. Dá se tohle změnit
?
Řekla bych mu, že se chová jako sobec.
Presne tak! Uz to bude delat naprogramovane, protoze se to po nem chce. Presne tak je to u nas. Anonymni bez sexu.