Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mám to samé po 4 letetech vztahu. Má raději orálnì sex než sex.Ale mě ho zas moc neposkytuje.Taky necítím, že by po mě toužil. Když je sex, tak zboku nebo já na něm. Zboku je to taková líná poloha.Do toho ještě si stěžuje, že jsem moc mokrá, tak mě necítí a přestane. Lehne na záda. Ale klidně řekne, že mu to nevadí, že mu to vynahradím jinak. Chtěl by jen orál. Dřív mě líbal u večeře, hladil, lìbal na krku.Bylo to úžasné. Předehra byla suprová a dlouhá. Já mu to oplácela. Sex byl dlouhý a střídali jsme polohy. Teđ je to stylem - tak se otoč. Hlavně sex je až se vypne třeba v 10večer tv, zhasne se a ideálně abych začala já nebo řekne ať se otočím. Dřív dokázal říct, že má na mě nehoráznou chuť, teď nic. Líbání skoro žádné nebo jen krátce a není to vášnivé. Už to nemá jiskru.Ani mě celou nevyslékne, kdyz už něco je.Max stáhne kalhotky pod zadek.Když řeknu, že se svlíknu, řekne na co. Když něco zkusím ve dne, tak si přeje max pusou. K sexu ho vyprovokuju max, že řekne ať jdu na něj. Občas řekne, že jsem moc roztáhlá, když jsem na něm. Že zas mě necítì a čeká že ho dodělám jinak. Dá se tohle změnit
?
To chce nového chlapa. Opravdu. Takového, který bude myslet i na Tebe. Ten tvůj je po sobec, myslí jen na sebe.
@topazio Ja mám štěstí, že mám orgasmus vaginálnì skoro vždy. Tím pádem to asi bere tak, že se nemusí snažit. Ale když se to nepovede občas, tak ho to netrápí a nijak se nesnažì.Mě hlavně chybì ta vášeň a vadì mi ty řeči o mokru.
@Anonymní píše:
@topazio Ja mám štěstí, že mám orgasmus vaginálnì skoro vždy. Tím pádem to asi bere tak, že se nemusí snažit. Ale když se to nepovede občas, tak ho to netrápí a nijak se nesnažì.Mě hlavně chybì ta vášeň a vadì mi ty řeči o mokru.
Vadí ti to, chybí ti to, ale stejně s tím nic neuděláš. Ženské jsou jen stěžovatelky, ne řešitelky
![]()
@Kutil Tom No řešila jsem to s ním včera a akorát se urazil. Hledám na něm chyby mi řekl.
@Anonymní píše:
Mám to samé po 4 letetech vztahu. Má raději orálnì sex než sex.Ale mě ho zas moc neposkytuje.Taky necítím, že by po mě toužil. Když je sex, tak zboku nebo já na něm. Zboku je to taková líná poloha.Do toho ještě si stěžuje, že jsem moc mokrá, tak mě necítí a přestane. Lehne na záda. Ale klidně řekne, že mu to nevadí, že mu to vynahradím jinak. Chtěl by jen orál. Dřív mě líbal u večeře, hladil, lìbal na krku.Bylo to úžasné. Předehra byla suprová a dlouhá. Já mu to oplácela. Sex byl dlouhý a střídali jsme polohy. Teđ je to stylem - tak se otoč. Hlavně sex je až se vypne třeba v 10večer tv, zhasne se a ideálně abych začala já nebo řekne ať se otočím. Dřív dokázal říct, že má na mě nehoráznou chuť, teď nic. Líbání skoro žádné nebo jen krátce a není to vášnivé. Už to nemá jiskru.Ani mě celou nevyslékne, kdyz už něco je.Max stáhne kalhotky pod zadek.Když řeknu, že se svlíknu, řekne na co. Když něco zkusím ve dne, tak si přeje max pusou. K sexu ho vyprovokuju max, že řekne ať jdu na něj. Občas řekne, že jsem moc roztáhlá, když jsem na něm. Že zas mě necítì a čeká že ho dodělám jinak. Dá se tohle změnit
?
To teda nevím…baví tě to?
@Anonymní píše:
@Kutil Tom No řešila jsem to s ním včera a akorát se urazil. Hledám na něm chyby mi řekl.
Jak chceš vést konstruktivní debatu s někým, kdo to odmítá a jako obranu tě osočuje. Dej mu nůž na krk. Takhle nám to nefunguje, mě to nevyhovuje a když to se mnou nebudeš řešit, tak končíme. Tohle mi nedělá manžel ani po 18ti letech…
@Anonymní píše:
?
Divím se, že se k tomuto vůbec propůjčuješ. Je to i dost nedůstojné.
@Anonymní píše:
?
Ano, tím, že mu ten oral nebudeš dělat a bude se muset snažit, a když ne tak je ti sobec a se sobcem snad vztah nechces
@Anonymní píše:
?
U vás je blbě úplně všechno.
@Miška29 píše:
Zrovna jsem předevčírem na tohle téma zakládala diskuzi…https://www.emimino.cz/diskuse/otec-naseho-syna-je-uz-jen-muj-spolubydlici-186870/?anchor=postId29041593#postId29041593 Teda musím říct, že je mi zle z toho, kolik lidí zbytečně trpí…Já tohle fakt nechápu, vždyť je sex základní životní potřeba a myslím si, že když je v tomhle nějaký problém, tak pokud není zdravotní, ale je to jen „nechuť“, tak se s tím dá něco dělat, pokud se ovšem chce…Ale očividně se ve většině případů nechce, i když ti chlapi vidí, jak to jejich partnerky trápí, že jde vztah kvůli tomu do kytek a je jim to jedno…Jako by jim na nich vůbec nezáleželo…Já teda jsem asi divná, ale když vidím, že někoho svých chováním trápím, tak mi to jedno nebude a budu se s tím něco snažit dělat a nemyslím jenom sex, ale obecně.
Drahá, milá, ale ono je to trochu jinak, protože hned v baráku vedle, zas nebude chtít ženská. Tady je to o tom, že jsou spolu lidi, co nemají stejnou potřebu sexu.
V jiné diskuzi se dočteš o ženských, které se ptají, co mají dělat, že to po nich ten jejich pořád chce, ale že jak je pořád přemlouvá, tak ty ženské ztrácejí chuť.
To si nevybereš, spravedlivost v tomto neexistuje a to jakou má kdo potřebu sexu se člověk většinou dozví až po dětech a to už je většinou pozdě.
Ano uznávám, pro ty s větší chutí je to blbé, ale není to otázkou pohlaví a na druhou stranu si myslím, že většinou o tom, kdy bude sex „rozhoduje“ žena ![]()
@Martha03 Jen poslouchám, že si pořád stěžuju. Že vy nejlìp, co má dělat. Když už se snaží, abych si nestěžovala, tak zas ho bolí prsty nebo jazyk a že mi to trvá. Pak zas dlouho se nesnaží. Vynucené je to o ničem. Takže asi je řešení jen rozchod.On si prohlíží ženy ve spodnim pradle na soc. sítích. To dříve nedělal. Pořád od něj slyším, že ta a ta je pěkná holčina a nebo zas kdo má hezké oči. Jindy zas se vykecává v řeznictví. Pak mi vykládá, jak je tam milá slečna
a že má dceru 7mi letou. Dřív říkal mě, že mám pěkné oči a zadek. Teď jsem nic lichotivého neslyšela ani nepamatuju
.
@boricmytu píše:
Drahá, milá, ale ono je to trochu jinak, protože hned v baráku vedle, zas nebude chtít ženská. Tady je to o tom, že jsou spolu lidi, co nemají stejnou potřebu sexu.V jiné diskuzi se dočteš o ženských, které se ptají, co mají dělat, že to po nich ten jejich pořád chce, ale že jak je pořád přemlouvá, tak ty ženské ztrácejí chuť.
To si nevybereš, spravedlivost v tomto neexistuje a to jakou má kdo potřebu sexu se člověk většinou dozví až po dětech a to už je většinou pozdě.
Ano uznávám, pro ty s větší chutí je to blbé, ale není to otázkou pohlaví a na druhou stranu si myslím, že většinou o tom, kdy bude sex „rozhoduje“ žena
Ale u něho to nejde že nemá chuť ale že je době a myslí jen na své uspokojeni
@boricmytu píše:
Drahá, milá, ale ono je to trochu jinak, protože hned v baráku vedle, zas nebude chtít ženská. Tady je to o tom, že jsou spolu lidi, co nemají stejnou potřebu sexu.V jiné diskuzi se dočteš o ženských, které se ptají, co mají dělat, že to po nich ten jejich pořád chce, ale že jak je pořád přemlouvá, tak ty ženské ztrácejí chuť.
Ano uznávám, pro ty s větší chutí je to blbé, ale není to otázkou pohlaví a na druhou stranu si myslím, že většinou o tom, kdy bude sex „rozhoduje“ žena
Odpovídáš na příspěvek z roku 2014, ta už bude dávno v přechodu nebo v důchodu ![]()
@Pan Dan píše:
U vás je blbě úplně všechno.
Dochází mi to až teď naplno.Jsem klidné povahy, ale teď je hádka skoro na denìm pořadku, jak mě to štve a odezva je, že mi mic není dobré. Teď máme tichou domácnost. Ví, že to nesnáším
.
@Anonymní píše:
@Martha03 Jen poslouchám, že si pořád stěžuju. Že vy nejlìp, co má dělat. Když už se snaží, abych si nestěžovala, tak zas ho bolí prsty nebo jazyk a že mi to trvá. Pak zas dlouho se nesnaží. Vynucené je to o ničem. Takže asi je řešení jen rozchod.On si prohlíží ženy ve spodnim pradle na soc. sítích. To dříve nedělal. Pořád od něj slyším, že ta a ta je pěkná holčina a nebo zas kdo má hezké oči. Jindy zas se vykecává v řeznictví. Pak mi vykládá, jak je tam milá slečnaa že má dceru 7mi letou. Dřív říkal mě, že mám pěkné oči a zadek. Teď jsem nic lichotivého neslyšela ani nepamatuju
.
Najdi si jiného nabíječe, pokud ovšem na to máš.