Chybí sex a intimita s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.11.15 13:21

Ahoj :-) Píšu raději jako anonym… S přítelem jsme víc jak devět let a máme 4 měsíční dcerku. On nikdy nepotřeboval mít sex 3× týdně, ale když už nějaký ten sex byl, tak byl vášnivý a já si ho vždycky užila. V těhotenství sexu moc nebylo a po porodu je to katastrofa… Spali jsme spolu maximálně 4× a popravdě bylo to hrozný. Pohladil mě, políbil, zmačknul prso, řekl mi ať si sundam kalhotky, strčil ho do mě 3× a udělal se… Necítila jsem z něho nic. Žádnou touhu. Včera jsem si k němu lehla, začala ho líbat a hladit a on prostě jen tak ležel, měl zavřený oči a nic… Chtělo se mi brečet, zvedla jsem se a odešla. Samozřejmě jsme o tom několikrát mluvili, ale on furt říká, že je v pořádku, že mě hrozně miluje… Jenomže mě, ten sex hrozně chybí… Chybí mi ta vášeň, ta touha, takové to, jak mě dřív z ničeho nic popadl a pomiloval. Každý den se líčim, hezky oblékam, nemam mastný vlasy, staram se o sebe. Holky já závidim, když vidim v tv jak se jdou milovat… Já svèho chlapa miluju, vždycky se snaží dělat mi radost, když o něčem řeknu, že se mi to líbí, jde a koupí mi to, můžu se na něho ve všem spolehnout. On jako chlap je báječný, ale jako milenec je momentálně hroznej. Holky poraďte mi co mam dělat… Já jsem fakt zoufalá. Já sex miluji a nedokážu si představit, že pro mě ve 25 letech skončil sexuální život.

• Citovat
  • Upravit
5010
7.11.15 13:27

Byl u porodu? To prý s chlapem někdy dost zamává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.15 13:43

U porodu byl. Byl z něho nadšený. Na to jsem se ho taky ptala, ale řekl mi, že ho porod vůbec nezměnil a že on si neuvědomuje, že je něco jinak.

• Citovat
  • Upravit
854
7.11.15 13:49

Jak už bylo zmíněno, myslim, že porod s ním dost zamával i když ti to nepřizná. Kord pokud ještě koukal, jak potomek leze ven, na to by chlapi dle mého koukat vůbec neměli, pak se neni čemu divit, že nechtějí sex s ženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.15 14:07

Měli jsme to samé, už před tehu četnost tak 4× za měsíc, v tehu vůbec a po porodu taky ne. Proběhlo pár pokusů a asi jak u vás. O porodu každému vykládal jak to bylo super, rychlé a úžasný zážitek. Atmosféra u nás houstla, až nakonec šel s pravdou ven, protože jsme byli tak na rozchod. Porodní trauma jak vysite. Ale postupně ty vzpomínky bledly a začal být funkční. Ale trvalo to víc než rok.
 K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.15 14:44

Zkuste si udělat hezký večer. Nemusí to být hned sex, ale třeba masáž. Kupte příjemný olej, zapalte si svíčku, nalijte víno a začněte s masáží. Uvolněte se a klidně si usněte v náručí. Nebo to třeba přejde právě v tu vášeň co vám chybí. My máme milování rádi oba, jsme spolu prakticky pořád, milujeme se denně, i v těhotenství, ale aby to nezevšednělo, děláme si takové hezké večery kdy to jen jde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.15 17:22

Taky sem bez sexu. Sex je nudny jednou za 3mesice. Pritel u porodu nebyl. :nevim: Proste ze zeny a milenky jsem uz jen matka a hospodyne.Nema potrebu me svadet, hladit…Jenze bez toho poradneho milovani se mi ukrutne odcizil.Jsme jak spolubydlici resici jen provoz domacnosti a dite.Co s tim nevim, diskuze na toto tema nezabiraji, moje iniciativa taky ne.Sex je z povinnosti a to jeste rekne, vyslikni se.Si pak pripadam jak nejaka k…a a ne jeho partnerka :oops:.Anonymni bez sexu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.15 17:30

A to jsem teď v nějakém časopise četla, že tato proměna vidění ženy, je tak ojedinělá, že by měla patřit spíše mezi mýty. No, přála bych autorovi tohle zažít.
 K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.15 17:40
@Anonymní píše:
A to jsem teď v nějakém časopise četla, že tato proměna vidění ženy, je tak ojedinělá, že by měla patřit spíše mezi mýty. No, přála bych autorovi tohle zažít.
K.

Hlavne se vsude muzi prezentuji jako sexuchtivi. :roll: Ten muj uz ho vubec nepotrebuje.Vic radosti nez sex mu udela uvareny obed. :lol: Jenze co mam delat ja? :nevim: Anonymni bez sexu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.15 17:47

Nejvice me trapi, ze bych chtela druhe dite, ale k tomu je potreba ten sex, ktery pritel nevyzaduje. Druhe dite chce taky, ale ceka, ze o sex se budu asi upominat ja. :,( Z jeho strany zadna iniciativa. A ja nechci pocit druhe dite tak, ze budu partnerovy pripominat a vnucovat.Uz sem mu rekla, ze se dite samo neudela. :zed: :pocitac: Takze mame z me strany hlubokou krizi ve vztahu.On to tak nevidi, pry je spokojen a sex neni vsechno. :roll: Anonymni bez sexu.
Asi si na poceti budu muset najit schopnejsiho samce.Chci citit, ze to dite chce, ze chce se podilet na jeho stvoreni.Ne ze si to jen ja odskacu a hotovo. Copak chci tak moc?! Diky ze sem se mohla vykecat.

• Citovat
  • Upravit
5010
7.11.15 17:50
@Anonymní píše:
Taky sem bez sexu. Sex je nudny jednou za 3mesice. Pritel u porodu nebyl. :nevim: Proste ze zeny a milenky jsem uz jen matka a hospodyne.Nema potrebu me svadet, hladit…Jenze bez toho poradneho milovani se mi ukrutne odcizil.Jsme jak spolubydlici resici jen provoz domacnosti a dite.Co s tim nevim, diskuze na toto tema nezabiraji, moje iniciativa taky ne.Sex je z povinnosti a to jeste rekne, vyslikni se.Si pak pripadam jak nejaka k…a a ne jeho partnerka :oops:.Anonymni bez sexu.

To samé se stalo u nás. Od porodu nezájem, stala se ze mě součást domácího vybavení, rok a půl jsme spolu pomalu ani nemluvili, sex byl jen při snažení o druhé, jinak nic. Akorát u nás teď manžel najednou přišel s tím, že mu vadí, jak se chovám odtažitě. No co mám jiného dělat, za ten rok a půl jsem si na roli spolubydlící tak zvykla, že už ani nevím, jaké to je, chovat se jako žena a milenka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.15 17:50

Zakladatelka

Holky vážně si nemyslím, že by to bylo tím porodem, protože první sex po porodu chtěl on a při tom ještě bylo cítit, že mě chce.
Ale teď jsme na bodu mrazu.

@Anonymní píše:
Zkuste si udělat hezký večer. Nemusí to být hned sex, ale třeba masáž. Kupte příjemný olej, zapalte si svíčku, nalijte víno a začněte s masáží. Uvolněte se a klidně si usněte v náručí. Nebo to třeba přejde právě v tu vášeň co vám chybí. My máme milování rádi oba, jsme spolu prakticky pořád, milujeme se denně, i v těhotenství, ale aby to nezevšednělo, děláme si takové hezké večery kdy to jen jde.

Upřímně ti závidim. My jsme spolu nespali každý den ani když jsme spolu začali chodit :oops: Já bych moc chtěla. Klidně i 3× denně :-). Zkusim to doma navrhnout.
Občas se ho snažim provokovat i hezky spodnim prádlem a nic.

Já opravdu nevim co mám dělat. Hrozně bych si přála aby přišel z ničeho nic mě popadl a třeba opřel o linku, strhnul ze mě oblečení… Aby za mnou přišel do sprcháče… Chci cítit to napětí a tu vášeň.. Chybí mi to moc… Párkrát jsem ho zkusila takhle překvapit a dopadlo to tak, že jsem byla odmítnuta. A to mě hodně sráží sebevědomí. Když už něco bylo, tak si jen vyprázdnil pytel. Připadala jsem si jako kus masa. Já uz fakt nevim… Je mi z toho hrozně

• Citovat
  • Upravit
59395
7.11.15 17:53
@Anonymní píše:
Holky vážně si nemyslím, že by to bylo tím porodem, protože první sex po porodu chtěl on a při tom ještě bylo cítit, že mě chce.
Ale teď jsme na bodu mrazu.

Upřímně ti závidim. My jsme spolu nespali každý den ani když jsme spolu začali chodit :oops: Já bych moc chtěla. Klidně i 3× denně :-). Zkusim to doma navrhnout.
Občas se ho snažim provokovat i hezky spodnim prádlem a nic.

Já opravdu nevim co mám dělat. Hrozně bych si přála aby přišel z ničeho nic mě popadl a třeba opřel o linku, strhnul ze mě oblečení… Aby za mnou přišel do sprcháče… Chci cítit to napětí a tu vášeň.. Chybí mi to moc… Párkrát jsem ho zkusila takhle překvapit a dopadlo to tak, že jsem byla odmítnuta. A to mě hodně sráží sebevědomí. Když už něco bylo, tak si jen vyprázdnil pytel. Připadala jsem si jako kus masa. Já uz fakt nevim… Je mi z toho hrozně

jenže sama píšeš že na sex nebyl už na začátku vztahu :roll: a věkem se potřeba sexu snižuje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.15 17:58

Zakladatelka

@Markéta80 Že nemám sex podle svých představ, jsem si už zvykla, ale jde mi o to, že z něho už necítim ten chtíč a tu touhu při sexu. Že mi vášnivě nesundavà oblečení, ale řekne mi: sundej si kalhotky a lehni si na bok :zed: O to mi jde.

• Citovat
  • Upravit
59395
7.11.15 18:04
@Anonymní píše:
@Markéta80 Že nemám sex podle svých představ, jsem si už zvykla, ale jde mi o to, že z něho už necítim ten chtíč a tu touhu při sexu. Že mi vášnivě nesundavà oblečení, ale řekne mi: sundej si kalhotky a lehni si na bok :zed: O to mi jde.

asi už po těch letech to neni tak žhavé no :?, navíc když neměl velké potřeby nikdy tak to spíš bude upadat. Jedině si fakt promluvit co Tě chybí, jenže to už pak bude dělat kvůli tobě, ne že to tak chce on :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí