Chybí sex a intimita s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kutil Tom
7.3.23 13:11
@Anonymní píše:
@Martha03 Jen poslouchám, že si pořád stěžuju. Že vy nejlìp, co má dělat. Když už se snaží, abych si nestěžovala, tak zas ho bolí prsty nebo jazyk a že mi to trvá. Pak zas dlouho se nesnaží. Vynucené je to o ničem. Takže asi je řešení jen rozchod.On si prohlíží ženy ve spodnim pradle na soc. sítích. To dříve nedělal. Pořád od něj slyším, že ta a ta je pěkná holčina a nebo zas kdo má hezké oči. Jindy zas se vykecává v řeznictví. Pak mi vykládá, jak je tam milá slečna :roll: a že má dceru 7mi letou. Dřív říkal mě, že mám pěkné oči a zadek. Teď jsem nic lichotivého neslyšela ani nepamatuju :think:.

Ano, řešení je jen rozchod. Gratuluji k poznání. Teď už „jen“ uvést jej do praxe, což ovšem bývá největším kamenem úrazu a 99% stěžovatelek jej neaplikuje a zůstane jen u stěžování… :andel: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
7.3.23 13:12
@Kutil Tom píše:
Ano, řešení je jen rozchod. Gratuluji k poznání. Teď už „jen“ uvést jej do praxe, což ovšem bývá největším kamenem úrazu a 99% stěžovatelek jej neaplikuje a zůstane jen u stěžování… :andel: :kytka:

Konečně i tobě došlo, že výkřik „chlapi nejsou“ ve skutečnosti vůbec nic neznamená :lol:

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
7.3.23 13:18
@Anonymní píše:
Dochází mi to až teď naplno.Jsem klidné povahy, ale teď je hádka skoro na denìm pořadku, jak mě to štve a odezva je, že mi mic není dobré. Teď máme tichou domácnost. Ví, že to nesnáším :roll:.

Když jsou hádky, tak je to blbé. Ale tichá domácnost je snad ještě horší. Když to dojde do tohoto stádia, je velice těžké to vrátit do nějaké rozumné podoby. Tichá domácnost je forma manipulace a já se přiznám že jsem to taky několikrát použil. Taky jsme si prošli krizemi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.23 13:57

@Pan Dan Hlavně když je tichá domácnost, tak mě hned bolí žaludek. Snáším to hodně špatně. A přítel to ví a stejně to dělá. Hádky jsou zlaté proti tiché domácnosti.

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
7.3.23 14:22
@Anonymní píše:
@Pan Dan Hlavně když je tichá domácnost, tak mě hned bolí žaludek. Snáším to hodně špatně. A přítel to ví a stejně to dělá. Hádky jsou zlaté proti tiché domácnosti.

No ale jestli má přijít nějaká změna, tak je na tahu on. Já jsem to tehdy dělal, když jsem si připadal, že jsem až na pátém místě za dětmi, což je v pohodě, ale potom za její maminkou, za kamarádkami, za prací, koníčky a tak podobně a až někde v zadu jsem byl já. Prostě jsem zkusil že když se budu chovat jako když tam nejsem, jestli si toho někdo všimne. Podotýkám že pokusy o rozhovory na toto téma vždycky vyšly do prázdna. Ještě to furt není ideální ale já taky nejsem bez chyby.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.23 14:31

@Pan Dan No u ná jsem ten stavitel já :roll:.Děti nemáme. Hádky nejsou nějak často, no hádky..Spíš já po něm řvu ať jde do háje, když už po mě netouží :,(.To neustále popírá a jen se vymlouvá na únavu. Partnerovi se věnuji víc než dost.Ale nevrací se mi to.Ano pomáhá s domácností, uvaří, uklidí…Ale o mě nestojí. Občas odjede uražený k bráchovi nebo kemámošovi. To buď zprávy nečte nebo neodepisuje.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
7.3.23 14:34
@Anonymní píše:
@Pan Dan No u ná jsem ten stavitel já :roll:.Děti nemáme. Hádky nejsou nějak často, no hádky..Spíš já po něm řvu ať jde do háje, když už po mě netouží :,(.To neustále popírá a jen se vymlouvá na únavu. Partnerovi se věnuji víc než dost.Ale nevrací se mi to.Ano pomáhá s domácností, uvaří, uklidí…Ale o mě nestojí. Občas odjede uražený k bráchovi nebo kemámošovi. To buď zprávy nečte nebo neodepisuje.

O to jednodušší je odejít, když nemáte děti. Ale ty jsi přesně ten typ, který neodejde a bude si jen stěžovat a trpět, podle toho, jak to popisuješ. Inu, každý svého štěstí strůjcem…

• Citovat
  • Upravit
5913
7.3.23 14:52
@Anonymní píše:

Já, nezlob se, ale vážně po něm řveš, že už po tobě netouží? Zachovej si taky nějakou úctu. Nikdo ti ho doživotně nepřidělil. To, že ve vztahu bez dětí trpíš je tvůj problém, protože neumíš říct dost a jít hledat jinam. Stačí to říct klidně jednou, dvakrát a zatlačit na to, že je to pro tebe důležité, abyste to řešili. Nemusíš dělat scény, nikam to nevede, rozhodně se pak na tebe lačně nevrhne, jen ho tím odpudíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.23 15:34

@Martha03 No já po něm vyjela s výčitkama ohledně více věcí. Tohle jsem přidala :oops:.

• Citovat
  • Upravit
56505
7.3.23 16:05
@Anonymní píše:
@topazio Ja mám štěstí, že mám orgasmus vaginálnì skoro vždy. Tím pádem to asi bere tak, že se nemusí snažit. Ale když se to nepovede občas, tak ho to netrápí a nijak se nesnažì.Mě hlavně chybì ta vášeň a vadì mi ty řeči o mokru.

Vždyť si pro něj jen kus na jeho vyklepání pytle. Vždyť k tobě nic necítí. Nemohla bych žít v takovém manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.23 16:24
@topazio píše:
Vždyť si pro něj jen kus na jeho vyklepání pytle. Vždyť k tobě nic necítí. Nemohla bych žít v takovém manželství.

Až tak? To mě nenapadlo až tak tvrdě si to vyložit. Říkala jsem si, že ho nepřitahuje, je lìnej to ano.

• Citovat
  • Upravit
33616
7.3.23 16:35
@Anonymní píše:

Řvaním ale nic nevyřešíš. Přestanˇse mu tolik věnovat, sama vidíš, že to nemá smysl. Aby po tobě toužil si nevyřveš, právě naopak. Už ses mu tím asi natolik zprotivila, že před tebou bere roha. Tohle nemá cenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.23 16:41

@arinecka Ne nemá, musím se s tím smířit.

• Citovat
  • Upravit
33616
7.3.23 21:04
@Anonymní píše:
@arinecka Ne nemá, musím se s tím smířit.

Tak se nenech pouzivat, prestan rvat. Zacni se venovat sama sobe. Treba mu dojde, ze je neco spatne. A kdyz ne, jeho chyba. Potkas lepsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.23 00:59

@arinecka Děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat