Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mi sexovali az do posledniho dne
najdi na netu clanek ze sex v tehotenstvi je bezpecnej, dej mu to precist a kdyz porad nebude chtit tak problem bude nekde jinde…
ja s nim o tomhle mluvila,je v nem blok ze se meni me telo je tam miminko a ma se mnou mit sex ![]()
nojo no, ale prece zase taky nechces aby mu zaclo byt milovani s tebou proti srsti ne?? někteří chlapy proste…nemuzou… a partnerovi teda moc neduverujes ze se bojis aby nehledal poteseni nekde jinde… ja si z pritele delala srandu ze se mu splnil sen mit sex ve 3…
Asi vydržet, nutit ho nemůžeš
Je to pro něho nové a bojí se, že něco dítěti udělá.
I kdž třeba mu někde ukážeš, že ne, tak má vlastní pocit, že jo… Znám to, bohužel já jsem to měla u sebe, protože to bylo opačně a pak jsem svolila a manžel trochu víc zajel a mně to strašně zabolelo a já jsem tak zůstala v šoku, že se něco stalo, že už jsem na sex ani nepomyslela..
Chudák no ![]()
Anonymní píše:
nojo no, ale prece zase taky nechces aby mu zaclo byt milovani s tebou proti srsti ne?? někteří chlapy proste…nemuzou… a partnerovi teda moc neduverujes ze se bojis aby nehledal poteseni nekde jinde… ja si z pritele delala srandu ze se mu splnil sen mit sex ve 3…
to urcite nee,prave ze jsme si vcera ohledne toho vymenili nazory ze mi pak zabylo do breku
duveruji jen mne to proste v tu chvili napadlo co kdyz?tohle se proste stat muze bohuzel.snad se to nejak upravi ![]()
kvaček píše:tak to jsi mi pripomnela moje prvni tehu..mnela jsem to uplne stejne.a ted u druheho ja ano on nee
Asi vydržet, nutit ho nemůžešJe to pro něho nové a bojí se, že něco dítěti udělá.
I kdž třeba mu někde ukážeš, že ne, tak má vlastní pocit, že jo… Znám to, bohužel já jsem to měla u sebe, protože to bylo opačně a pak jsem svolila a manžel trochu víc zajel a mně to strašně zabolelo a já jsem tak zůstala v šoku, že se něco stalo, že už jsem na sex ani nepomyslela..
Chudák no
Neboj,my to měli úplně stejně a teď je to zase opačně. On by chtěl furt,ale já kojím a těma všema hormonama na to nemám vůbec chuť. A když má k tomu svý poznámky,tak mu vpálím,že když jsem byla těhu tak jsem chtěla a zase nechtěl on.
No nejdřív se těšil až porodím,pak až bude po 6tinedělí a ted abych už nekojila
. Ale jinak v pohodě-vím,že jinam by za tím nešel.
Tak my jsme si právě do 16. týdně v pohodě užívali, pak přišlo krvácení a zákaz do 23. týdne
a od té doby má manžel strach. Sice jsme se už milovali, ale není to jako před tím. Taky mi to chybí, ale zas mě nějak uklidňuje, že má o nás strach a místo milování si hladí bříško a povídá s Theuškou. Zkus vydržet. A nemyslím si, že bude hledat jinde
.
Ahoj, já na to na začátku těhu neměla ani moc chuť a přitom před tím jsem to byla já kdo se rozčiloval, že má sexu málo. Nyní se to tak nějak srovnalo, a je celkem pravidelně, a myslím, že je to tak nějak dostatečné pro oba, tak snad je to ok. Naštěstí nekrvácím.
Ahoj,tak mi jsme spali spolu i posledni den těhu u obouch těhotnství,přítel se nebál,ale já jo,ale pak jsem jsem si to začala zase užívat,jinak myslím že ho to přejde,ted mluvím k zakladatelce,setřenice měla to samý u manžela a kdyř byla asi ve4 měsíci,tak mu to nedalo
Libuška píše:ted jak pises o tom krvaceni tak mi neco trklo.my totiz mneli spineni,slabe krvaceni po sexu takze po porade dr.jsme si dali 14denni pauzu tak jestli i tohle v nem nebudi dojem ze miminku ublizuje a radeji se sexu vyhyba?…
Neboj,my to měli úplně stejně a teď je to zase opačně. On by chtěl furt,ale já kojím a těma všema hormonama na to nemám vůbec chuť. A když má k tomu svý poznámky,tak mu vpálím,že když jsem byla těhu tak jsem chtěla a zase nechtěl on.
No nejdřív se těšil až porodím,pak až bude po 6tinedělí a ted abych už nekojila. Ale jinak v pohodě-vím,že jinam by za tím nešel.
Terrad píše:
Tak my jsme si právě do 16. týdně v pohodě užívali, pak přišlo krvácení a zákaz do 23. týdnea od té doby má manžel strach. Sice jsme se už milovali, ale není to jako před tím. Taky mi to chybí, ale zas mě nějak uklidňuje, že má o nás strach a místo milování si hladí bříško a povídá s Theuškou. Zkus vydržet. A nemyslím si, že bude hledat jinde
.
Terrad píše:
Tak my jsme si právě do 16. týdně v pohodě užívali, pak přišlo krvácení a zákaz do 23. týdnea od té doby má manžel strach. Sice jsme se už milovali, ale není to jako před tím. Taky mi to chybí, ale zas mě nějak uklidňuje, že má o nás strach a místo milování si hladí bříško a povídá s Theuškou. Zkus vydržet. A nemyslím si, že bude hledat jinde
.
Třeba má o vás taky strach. Mě manžel vždycky řekne, že to raději těch pár měsíců omrzí,než aby si pak něco vyčítal
.
Dej mu čas, ať si zvykne a navrhni třeba, že to jen zkusíte opatrně, na krajíček…kamarádky muž si takhle zvykl a zjistil, že fakt neublíží a navíc se prý bál, co uvnitř ucítí. A pokud to opravdu nepůjde, nelze mu to vyčítat, každý to vnímá jinak. Hlavně nezačni šílet, že ti zahne ![]()
Můj partner taky zpočátku nechtěl, taky se bál, že miminku ublíží a navíc mu to přišlo divné
. Tak jsem si našla pár článků o sexu v těhotenství a ukázala jsem mu obrázky, kde vlastně miminko je a kde je pak on.. no a zpočátku byl sice hodně opatrný, ale postupně to přešlo a teď je to úplně v pohodě.. milujeme se častěji než předtím.. ale taky počítám s tím, že později už nebude chtít
.
jak to mate doma se sexem tedka v tehu?ja bych porad mam vetsi chut nez pred otehotnenim ale problem je v partnerovi,ma strach ze ublizi miminku… proste predstava ze se miluje s tehulkou mu nedela vubec dobre a ja jsem s toho smutna ze mne tak odmita..nutit ho nemuzu,ale jsme teprve ve 3mesici a co dalsih 6?mozna se to zmeni mozna nee,ale desi mne ze bude sex treba vyhledavat jinde