Sex a těhotenství, partner

Anonymní
2.11.10 08:27

sex a tehotenstvi...partner

jak to mate doma se sexem tedka v tehu?ja bych porad mam vetsi chut nez pred otehotnenim ale problem je v partnerovi,ma strach ze ublizi miminku… proste predstava ze se miluje s tehulkou mu nedela vubec dobre a ja jsem s toho smutna ze mne tak odmita..nutit ho nemuzu,ale jsme teprve ve 3mesici a co dalsih 6?mozna se to zmeni mozna nee,ale desi mne ze bude sex treba vyhledavat jinde :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.11.10 08:35

mi sexovali az do posledniho dne :palec: najdi na netu clanek ze sex v tehotenstvi je bezpecnej, dej mu to precist a kdyz porad nebude chtit tak problem bude nekde jinde…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.10 08:42

ja s nim o tomhle mluvila,je v nem blok ze se meni me telo je tam miminko a ma se mnou mit sex :-?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.10 08:45

nojo no, ale prece zase taky nechces aby mu zaclo byt milovani s tebou proti srsti ne?? někteří chlapy proste…nemuzou… a partnerovi teda moc neduverujes ze se bojis aby nehledal poteseni nekde jinde… ja si z pritele delala srandu ze se mu splnil sen mit sex ve 3…

• Citovat
  • Upravit
14335
2.11.10 08:45

Asi vydržet, nutit ho nemůžeš :nevim: Je to pro něho nové a bojí se, že něco dítěti udělá.
I kdž třeba mu někde ukážeš, že ne, tak má vlastní pocit, že jo… Znám to, bohužel já jsem to měla u sebe, protože to bylo opačně a pak jsem svolila a manžel trochu víc zajel a mně to strašně zabolelo a já jsem tak zůstala v šoku, že se něco stalo, že už jsem na sex ani nepomyslela..
Chudák no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.10 08:52
Anonymní píše:
nojo no, ale prece zase taky nechces aby mu zaclo byt milovani s tebou proti srsti ne?? někteří chlapy proste…nemuzou… a partnerovi teda moc neduverujes ze se bojis aby nehledal poteseni nekde jinde… ja si z pritele delala srandu ze se mu splnil sen mit sex ve 3…

to urcite nee,prave ze jsme si vcera ohledne toho vymenili nazory ze mi pak zabylo do breku :oops: :-(duveruji jen mne to proste v tu chvili napadlo co kdyz?tohle se proste stat muze bohuzel.snad se to nejak upravi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.10 08:53
kvaček píše:
Asi vydržet, nutit ho nemůžeš :nevim: Je to pro něho nové a bojí se, že něco dítěti udělá.
I kdž třeba mu někde ukážeš, že ne, tak má vlastní pocit, že jo… Znám to, bohužel já jsem to měla u sebe, protože to bylo opačně a pak jsem svolila a manžel trochu víc zajel a mně to strašně zabolelo a já jsem tak zůstala v šoku, že se něco stalo, že už jsem na sex ani nepomyslela..
Chudák no :think:
tak to jsi mi pripomnela moje prvni tehu..mnela jsem to uplne stejne.a ted u druheho ja ano on nee :-?
  • Citovat
  • Upravit
1709
2.11.10 08:55

Neboj,my to měli úplně stejně a teď je to zase opačně. On by chtěl furt,ale já kojím a těma všema hormonama na to nemám vůbec chuť. A když má k tomu svý poznámky,tak mu vpálím,že když jsem byla těhu tak jsem chtěla a zase nechtěl on.
No nejdřív se těšil až porodím,pak až bude po 6tinedělí a ted abych už nekojila :mrgreen: . Ale jinak v pohodě-vím,že jinam by za tím nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.11.10 08:55

Tak my jsme si právě do 16. týdně v pohodě užívali, pak přišlo krvácení a zákaz do 23. týdne :-( a od té doby má manžel strach. Sice jsme se už milovali, ale není to jako před tím. Taky mi to chybí, ale zas mě nějak uklidňuje, že má o nás strach a místo milování si hladí bříško a povídá s Theuškou. Zkus vydržet. A nemyslím si, že bude hledat jinde :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
2.11.10 08:58

Ahoj, já na to na začátku těhu neměla ani moc chuť a přitom před tím jsem to byla já kdo se rozčiloval, že má sexu málo. Nyní se to tak nějak srovnalo, a je celkem pravidelně, a myslím, že je to tak nějak dostatečné pro oba, tak snad je to ok. Naštěstí nekrvácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 09:00

Ahoj,tak mi jsme spali spolu i posledni den těhu u obouch těhotnství,přítel se nebál,ale já jo,ale pak jsem jsem si to začala zase užívat,jinak myslím že ho to přejde,ted mluvím k zakladatelce,setřenice měla to samý u manžela a kdyř byla asi ve4 měsíci,tak mu to nedalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.10 09:01
Libuška píše:
Neboj,my to měli úplně stejně a teď je to zase opačně. On by chtěl furt,ale já kojím a těma všema hormonama na to nemám vůbec chuť. A když má k tomu svý poznámky,tak mu vpálím,že když jsem byla těhu tak jsem chtěla a zase nechtěl on.
No nejdřív se těšil až porodím,pak až bude po 6tinedělí a ted abych už nekojila :mrgreen: . Ale jinak v pohodě-vím,že jinam by za tím nešel.
ted jak pises o tom krvaceni tak mi neco trklo.my totiz mneli spineni,slabe krvaceni po sexu takze po porade dr.jsme si dali 14denni pauzu tak jestli i tohle v nem nebudi dojem ze miminku ublizuje a radeji se sexu vyhyba?…
Terrad píše:
Tak my jsme si právě do 16. týdně v pohodě užívali, pak přišlo krvácení a zákaz do 23. týdne :-( a od té doby má manžel strach. Sice jsme se už milovali, ale není to jako před tím. Taky mi to chybí, ale zas mě nějak uklidňuje, že má o nás strach a místo milování si hladí bříško a povídá s Theuškou. Zkus vydržet. A nemyslím si, že bude hledat jinde :wink: .
Terrad píše:
Tak my jsme si právě do 16. týdně v pohodě užívali, pak přišlo krvácení a zákaz do 23. týdne :-( a od té doby má manžel strach. Sice jsme se už milovali, ale není to jako před tím. Taky mi to chybí, ale zas mě nějak uklidňuje, že má o nás strach a místo milování si hladí bříško a povídá s Theuškou. Zkus vydržet. A nemyslím si, že bude hledat jinde :wink: .
  • Citovat
  • Upravit
14535
2.11.10 09:03

Třeba má o vás taky strach. Mě manžel vždycky řekne, že to raději těch pár měsíců omrzí,než aby si pak něco vyčítal :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
2.11.10 09:19

Dej mu čas, ať si zvykne a navrhni třeba, že to jen zkusíte opatrně, na krajíček…kamarádky muž si takhle zvykl a zjistil, že fakt neublíží a navíc se prý bál, co uvnitř ucítí. A pokud to opravdu nepůjde, nelze mu to vyčítat, každý to vnímá jinak. Hlavně nezačni šílet, že ti zahne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
2.11.10 09:50

Můj partner taky zpočátku nechtěl, taky se bál, že miminku ublíží a navíc mu to přišlo divné :nevim:. Tak jsem si našla pár článků o sexu v těhotenství a ukázala jsem mu obrázky, kde vlastně miminko je a kde je pak on.. no a zpočátku byl sice hodně opatrný, ale postupně to přešlo a teď je to úplně v pohodě.. milujeme se častěji než předtím.. ale taky počítám s tím, že později už nebude chtít :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí