Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pravděpodobnost je fakt malá, ale možnost otěhotnění tu je, jako u každého nechráněného styku.
Jo, ze sexu čtvrtý den cyklu mám dceru. Já bych si ten postinor vzala ![]()
@Janli píše:
Jo, ze sexu čtvrtý den cyklu mám dceru. Já bych si ten postinor vzala
Jejda
a to jsi mela kratsi cykly?
I mě se takto zadařilo, dokonce v den co MS končila… Ja bych neriskovala, pokud teda dítě nechceš ![]()
@Anonymní píše:
Jejdaa to jsi mela kratsi cykly?
Ne, 28. Zkombinovala se výdrž spermií a nahodile dřívější ovulace. Jo a pozor, taky jsem byla pod obraz. Bylo to totiž ráno po naší svatbě. Ale nechci tě zas tak moc děsit, to je fakt náhoda jako blbec
.
Já otěhotněla 8. DC. Cykly mám normální, plus minus těch 28 dnů ![]()
Vzhledem k okolnostem bych ten Postinor vzala, pokud dite nechces…pred ovulaci je to riziko vzdy.
Sedmy den cyklu bych si teda postinor urcite vzala. Jestli je milenec super plodny, tak si tam spermie na vajicko klidne par dni pocka..
@Maminanamatersky píše:
Sedmy den cyklu bych si teda postinor urcite vzala. Jestli je milenec super plodny, tak si tam spermie na vajicko klidne par dni pocka..
To si nemyslim, je o 22 let starsi ![]()
@Anonymní píše:
To si nemyslim, je o 22 let starsi
Věk nějak ovlivňuje plodnost? Chlapi můžou plodit až do smrti ![]()
@Kriss Tina píše:
Věk nějak ovlivňuje plodnost? Chlapi můžou plodit až do smrti
Ale myslim si, ze mladsi chlapi jsou plodnejsi
Ahoj, mela jsem s milencem v opilosti nechraneny sex, nevim jestli se do me udelal, ale byl bez kondomu a nevzpomina si.
Bylo to necekane, no a ted me hloda v hlave, zda den po MS (7.dc) bych mohla mit hned plodne dny?
Kdyz mivam cykly 28-34 dni? BT vetsinou stoupala od 14.-17.dne.
Riskla byste to nektera bez Postinoru? Kdyz cykly nikdy nemivam kratsi jak 28 dni?