Sex za peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17095
7.6.13 23:01

@mozartka Tak za 1) si ověř, jestli se opravdu rozvádí. Jestli ho trochu znáš, nebude problém zapátrat, jestli je to pravda. Jestli jo, jdi do toho, jestli ne, běž od toho, pač by ses mohla zakoukat nebo se to doví jeho žena a ty budeš za mrchu.

Pokud se opravdu rozvádí, tak do toho jdi. Třeba má moc práce, hlavu plnou starostí, k tomu ženu, co doma prudí, jinak by se asi nerozváděli a taky víme, jak to u rozvodů chodí, syna, kterej vyžaduje taky nějakej čas a on jen třeba nemá chuť si ztěžovat situaci - ale chlapi rádi ženskou hýčkají, starají se a napařují, kupují dárky a vodí na večeře - když to dělaj pro vlastní potěšení, ne proto, že to ta ženská vyžaduje. Jsou to hrozní ješitové. A když vám to navíc bude klapat v posteli, tak nad čím váhat?

Taky se třeba může stát, že mu bude dobře s tebou a už s tebou zůstane. Úplně stejně se v noci pomilujete, dáte si cigárko po a skleničku vína a ráno ti dá peníze na nákup, akorát už budeš mít na prstě snubák. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.13 23:03
@Jaji77 píše:
@mozartka pokud tam funguje chemie a on se opravdu rozvádí ( to se dá zjistit ), šla bych do toho úplně klidně. Peníze bych brala jako bonus navíc.
Jako prostitutka bych se necítila ani náhodou - rozdíl mezi milenkou a prostitutkou je třeba v tom, že milenka má jen jednoho milence, je mu věrná… a prostitutka nikoli, ta má těch pánů víc, ač třeba stálejších.

A tak ony nějaké VIP prostitutky taky mají třeba jen jednoho kunčofta, když je uživé sám, tak coby ne. :roll:

zakladatelko - takže ty neživoříš, dítě nehladoví, prostě jen potřebuješ prachy na parádu, byteček a dovču, jo? Promiň, ale to mi přijde k zblití. Jestli tě ten člověk má rád, nebo se mu aspoň líbíš a má prachy na to, aby ti platil, tak nebude muset bydlet v bytě s manželkou, ne? Tohle mi spíš přijde jako dobré kamukeri jednoho záletného ženáče. :poblion:

A jestli tu někdo porovnává, že brát za sex peníze je jiné než být něčí milenkou a občas přjmout " dáreček", tak se musím smát a říct, že jak milenka, tak prostitutka, oboje je to nemravné a zvrhlé. Pokud to můžu hodnotit z pohledu manželky a matky tří dětí, tak by mi bylo zcela jedno, jestli by můj muž kupoval prezenty milence nebo zaplatil nájem ku. vě. Kufry bych mu nejspíš sbalila tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
7.6.13 23:05
@fifinka609 píše:
@mozartka tak kdyz to tady tak ctu, tak to tady zkus napsat jinak: Jsem sama s ditetem a libi se mi jeden chlap. Pritahuje me a rada bych si s nim neco zacala, protoze jsem sexualne nezkusena a laka me to. Obcas mi udela nakup, koupi darek pro dite…mam do toho jit? Kdybys to napsala na zacatku takhle, usetrila by sis urazky od mistnich pokrytcu a bylo by to blize pravde.
To ze neni svobodny se mi vubec nelibi, ale na to ses neptala, to je na jinou diskusi ;)

Souhlas, pokud ti moc vadí ty peníze tak to skus vzit jako že je to hra na prostitiku která musí dělat všechno co zákazník požaduje, případně to někdy můžeš i otočit a zaplatit mu za SEX, aby to nebylo tak jednostrané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepři. uživ.89
7.6.13 23:06

Já bych do toho šla.
Podotýkám, že bych to nikdy neřekla před x lety. Ale zkušenosti člověka mění.
Jsem prostitutkou svého manžela. Jak tu někdo napsal, manželství je největší bordel. Sex z donucení, z povinnosti, počítání splněných povinností, obviňování z nevěry, když nechci…
Ale chci střechu nad hlavou, zatím nejsem schopna děti uživit sama, další citové pouto mají děti k němu.
Je to těžký.
Poznala jsem i sex z lásky, jsem i milenkou. Čerstvě. Svědomí mě málem uhlodalo, ale už si to sedlo. Nevím, co bude dál, ale existuje buď sex pro zábavu, sex pro peníze a milování s milovaným.
Osobně mám nejradši to poslední, ale ty první dvě možnosti jsou o fyzických a hmotných potřebách. I ty je nutno někdy uspokojit.
 nepř.

• Citovat
  • Upravit
40270
7.6.13 23:07

@Šílená Sonja
Jasně a ty nejspíš stále spíš se svým mužem vždy a bez vyjímky z nehynoucí touhy po něm. Nikdy za tím není nic jinýho. A nemusí jít jen o prachy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@martin 35
Ne, ten by měli zakázat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328

Tak zaprvé vůbec nevím proč by tě měl někdo odsuzovat…to dělaj nespokojení hlupáci. Nikdo nemá právo soudit někoho jiného! Já osobně na tom nevidím nic špatného když tě k tomu vyzval sám. Takk bych se nepovažovala za ku..r ani náhodou. Další co bych asi k tomu měla tak snad „všechny“ na večírcích, diskotékách a podobně se jdou pobavit a v duchu stím, že musí někoho splašit kdo za ní-ně bude platit pití nebo se pletu? To je podlemě horší oblbování chlapů a tahání peněz za vlastní zábavu, navnadit a kopnout do zadku nebo delší dobu tahat zamilovaného chudáka za nos vyždímat a okopnout tohle je věc za kterou by se mělo stydět, ale nikdo se tomu nediví, tak proč by na tomhle mělo být něco špatného??? Asi pořád lepší sex za peníze než za flašku vodky na večírku :mrgreen: A v tvém případě bych to brala jako vzájemnou náklonost z jeho strany sexuální touhu nebo úchylku, že za to chce platit nebo tě prostě má oblíbenou a chce aby jsi se taky měla dobře ať nep..chá se smutnou maminou od dítěte :mrgreen: Na tomhle opravdu nic k odsouzení vlastně nic není k od souzení je to každého věc co si kdo dělá a ostatním po tom může být prd :palec: Vyjímaje zločinů a podobně to bych zas brala tresty smrti, zub za zub oko za oko a podobně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
7.6.13 23:09

@Šílená Sonja
tak ty mas dost…

nejradeji mam ty, co vi nejlip, co je moralni a spravne a kazdeho, kdo nejedna v jejich linii mysleni odsoudi, ze je k „zbliti“…

a ne milenka neni prostitutka, a brat darky neni prostituce a ne kazda manzelka a matka 3 deti je zrovna moralni vzor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
7.6.13 23:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
7.6.13 23:21

@Šílená Sonja Taky jsem manželka a matka třech dětí :mrgreen: a rozhodně bych to nejdřív řešila z pohledu, že nám tedy něco neklape, když má takovou potřebu!!! Určitě bych si nenechala na krku 3děti bez manžela :zed: a naservírovala ho milence na zlatém podnose. Spíš bych to začla řešit dřív než moralizovat a začala bych u sebe!!!
No, ale bohužel někomu se dostalo méně moudra v životě a tak umí jen moralizovat :,( druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.13 23:22
@Camael píše:
@Šílená Sonja
Jasně a ty nejspíš stále spíš se svým mužem vždy a bez vyjímky z nehynoucí touhy po něm. Nikdy za tím není nic jinýho. A nemusí jít jen o prachy. :roll:

A víš, že máš pravdu? Za 13 let, co znám svého muže jsem s ním nikdy nespala ze žádného jiného důvodu než z lásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
7.6.13 23:26
@Šílená Sonja píše:
A víš, že máš pravdu? Za 13 let, co znám svého muže jsem s ním nikdy nespala ze žádného jiného důvodu než z lásky.

A jak často spolu spíte, asi moc často né: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
7.6.13 23:32

@anoli30 v tom se musím přidat já taky s manželem spím z čisté lásky-touhy a vím jak jsi to myslela, ale opravdu u nás to ještě a snad ani nedojde do té fáze..že si vrznem a budou z toho větší výhody, ale musím dodat, že jsem byla rozvedená a mám dost zkušeností a můj nynější manžel taky…má to už za sebou a je „starej“ :mrgreen: Hlavně jsme si sedli strašně moc a vlastně náš vzath začal na milenecké bázi, ale to bych asi neměla psát aby se nám tady z toho někdo nepoblil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
7.6.13 23:34
@Šílená Sonja píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobrý. :palec: A já bláhová už chtěla jít spát a přitom tady je tak veselo. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
7.6.13 23:37

@marguaret
A tak nemusí jít hned o nějaké výhody, ale třeba i o to, že člověku se někdy ne až tak chce, ale prostě do toho jde. Jak třeba říká kámoška: někdy si řeknu, že než mu půl hodiny vysvětlovat, že jsem unavená a nechce se mi, to na to radši rychle skočím. :D To, že je to pak třeba super, sem nemotám, ale neříkej mi, že se ti pokaždý podlamují kolena jak na začátku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat