Sex za peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@luc31 @celipipka54 už jsem si to přečetla a už i odpověděla. Ať tak či onak, je to pořád placený sex čili prostituce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem kolikrát mi to vy dokonalé tu ještě napíšete, jsi čtvrtá. Už jsem si to přečetla a opravila se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A třeba by ten sex bavil i jí a ještě by dostala zaplaceno, proč ne, prostituce je nejstarší řemeslo, musí na to člověk být, ale soudit někoho za to nemůžeme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LUCIPERKA-ddub píše:
@jdukolem kolikrát mi to vy dokonalé tu ještě napíšete, jsi čtvrtá. Už jsem si to přečetla a opravila se.
proč dokonalé??? jsme to psaly v rozmezí 2minut… stydíš se ty? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neptej se lidí co si o tom myslí. Tady sklidíš jen kritiku. Mám kamarádku která si taky nechává finančně vypomoct za sex a musím říct že si nežije špatně.
.Také musíš brát v úvahu to jak se s tím srovnáš (po tom co to uděláš).Zkrátka má to svoje pro a proti.Sama musíš vědět co chceš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyLada píše:
2000 Kč? Panečku, to je obchodník! Myslím, že za ofiko šlápotu by musel cálovat víc. To jako v tom vtipu, jak muž pošle ženu šlapat a ona přinese domů 2005 Kč a on se jí zeptá, prosím tě, kdo ti dal těch 5 Kč a ona odpoví, skoro všichni…
No taky jsem si říkala, že profesionálky určo berou víc
Proto přijmout pozvání do vyhlášené restaurace (s přespáním v luxusním hotelu) bude zajímavější pro obě strany. Jeho to bude stát víc, ona zase bude vědět, že on je ochoten to za večer a noc s ní utratit, ale přitom si od něj nic nevezeme (čímž se před ním neponíží). Celkem přijatelná varianta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
PREDEM UPOZORNUJI ZE POKUD NEMATE K DISKUZI CO NAPSAT A JDETE JEN RYPAT ZDRZTE SE KOMENTARE, DIKY.Seznámila jsem se s jedním chlapem který mi nabídl 2tis za to ze se sním vyspim, pokec, večeře atd. Vydělává 100tis. Měsíčně a premyslim ze bych do toho šla.
Nebo případně se zaregistrovat na nejmenovanem portálu a scházet se s chlapama na sex. Dělal to tu někdo? Měli jste strach? výčitky?.
1. řekla bych si o víc min 3500 (v bordelu by ho to stálo víc, asi chce jen levnou… )
2. pokud na to přistoupí, tak kondom
3. pokud by dal jen ty 2000 nešla bych do toho ![]()
- Citovat
- Upravit
@Nik77 píše:
No taky jsem si říkala, že profesionálky určo berou vícProto přijmout pozvání do vyhlášené restaurace (s přespáním v luxusním hotelu) bude zajímavější pro obě strany. Jeho to bude stát víc, ona zase bude vědět, že on je ochoten to za večer a noc s ní utratit, ale přitom si od něj nic nevezeme (čímž se před ním neponíží). Celkem přijatelná varianta
Já bych to stále viděla jako ponížení, protože pořád by to bylo placené, jen by jí to nedal na ruku, ale zaplatil by jí večeři a hotel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nik77 píše:
No taky jsem si říkala, že profesionálky určo berou vícProto přijmout pozvání do vyhlášené restaurace (s přespáním v luxusním hotelu) bude zajímavější pro obě strany. Jeho to bude stát víc, ona zase bude vědět, že on je ochoten to za večer a noc s ní utratit, ale přitom si od něj nic nevezeme (čímž se před ním neponíží). Celkem přijatelná varianta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majki.r píše:
Já bych to stále viděla jako ponížení, protože pořád by to bylo placené, jen by jí to nedal na ruku, ale zaplatil by jí večeři a hotel.
za mně chlap taky platí večeři a hotel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luc31 píše:
proč dokonalé??? jsme to psaly v rozmezí 2minut… stydíš se ty?
Já jsem se upsala, to je vše. Stydět se, za co? Že jsem napsala co si myslím a nepodporuju ani nechválím šlápotu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majki.r píše:
@luc31 ale tam jsou i city
už ani ne, spíš děti
né dělám si srandu, ale anonymní by si sex třeba taky užila, tak jaký ponížení, prostě odreagování, zábava, oba nezadaní, proto jsem se ptala, jestli ji přitahuje…sex jde i bez citů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luc31 píše:
za mně chlap taky platí večeři a hotel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik ženských má nějakého toho „kamaráda s výhodami“, který za ně platí večeře, kino, romantické výlety, kupuje jim dárečky od parfémů až po nové mobily… A na tom většinou nikomu nepřijde nic špatného, ještě kolikrát kamarádky pogratulují, jak se má, že má tak velkorysého chlapa. Ale když se na rovinu řekne, že jde o prachy, tak se nad tím rázem každý pohoršuje. Přitom je to úplně totéž. Já bych do toho osobně nešla, nemohla bych mít nezávazného milence, ani kdyby mi za to neplatil, ale někoho za to odsuzovat a nazývat děvkou, toho jsem daleka. Dokud je jeden a je tam aspoň jakýs takýs vztah, byť ne závazný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit