Sex za peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@majki.r Já osobně to nečetla… Nemám ráda tento žánr. Miluju severskou krimi a to doufám, že není tento případ…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majki.r Ty jsi taková hodná a správná - to je super
A pak jsou jiné holky, takové víc do světa, což je taky super, protože nemůžeme být všechny stejné
No a ti chlapi jsou taky takoví a možná znáš více chlapů, co do nevěstince chodí, jen to o nich nevíš a nikdy by tě to třeba nenapadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ja jsem mela taky takovy vztah a v pohode, rada na to vzpominam a nijak jsem se z toho nesesypala. Vsak je to i rajcovni!!!
Naprosto výstižné, lépe bych to nenapsala. Za svobodna jsem takto měla asi 3 vztahy - samozřejmě ne paralelně. nebrala jsem za to peníze, ale vždy stylem perfektní večer ve společnosti, noc v luxusním hotelu, drobné i větší pozornosti, případně celý víkend. Dneska na to strašně ráda vzpomínám, určitě se za to nestydím. A rajcovní to bylo tedy hodně.
- Citovat
- Upravit
@Takyjednasama píše:
@majki.r Ty jsi taková hodná a správná - to je superA pak jsou jiné holky, takové víc do světa, což je taky super, protože nemůžeme být všechny stejné
No a ti chlapi jsou taky takoví a možná znáš více chlapů, co do nevěstince chodí, jen to o nich nevíš a nikdy by tě to třeba nenapadlo
Jasně, však rozhodně nechci vyznívat, že odsuzuji.
Je to podle mě každého věc, pokud tím ovšem neubližuje druhým, což v tomhle případě asi nehrozí.
Máš pravdu, znám taxikáře, který mi jednou říkal, že bych se divila, kdyby mi pověděl kolik chlapů jezdí do nevěstinců…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majki.r Nevyznělo mi to odsuzujícně
Já mám kamarádku, která se nejstarším řemeslem několik let živila a ta teprve vypráví historky
Myslím, že zakladatelčině navrhovateli jde právě o to, že není žádná prostitutka, líbí se mu a nastavuje hranice. Obávám se, že takových mužů bychom našly dost, ale my radši nechceme hledat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjednasama píše:
@majki.r Nevyznělo mi to odsuzujícněJá mám kamarádku, která se nejstarším řemeslem několik let živila a ta teprve vypráví historky
Myslím, že zakladatelčině navrhovateli jde právě o to, že není žádná prostitutka, líbí se mu a nastavuje hranice. Obávám se, že takových mužů bychom našly dost, ale my radši nechceme hledat
Přesně, a ve finále, když už hledat „nemůžeme“, paběrkujeme ze vzpomínek… ![]()
A zcela upřímně - když by všichni k prvním setkáním přistupovali takto, tak se předejde zbytečným zklamáním, osočováním a omezováním. Díky diskusím tady jsem nabyla dojmu, že pro spoustu holek se po pár měsících stává zcela automatický, že si můžou partnera usurpovat a jsou v šoku, když si on chrání alespoň elementární prostor svého soukromí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majki.r píše:
Holky já mám pocit, že je tu spousta z vás ovlivněné padesáti odstíny šedi
Já za život poznala jen dva muže, o kterých jsem se dozvěděla, že chodí do nevěstince nebo platí za sex. A oba byli…jak to říct…no já se jim vyhýbala, jak jen to šlo. Byli divní a nedivím se, že měli problém najít si partnerku. Z představy nějakého tělesného kontaktu s nimi se mi zvedá žaludek.
no počkej, ale Christian Grey platil za sex, jen když byl ve výcviku, jinak ne… nemusel.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a ted mi řekněte, píšete tu o nemocích a že by měl jít na testy, ano to je v pořádku, ale říkáte to jen proto, protože jde o sex za peníze, kdyby se do něj dotyčná zamilovala jen tak a nehráli v tom roli peníze, prostě zaláskování taky by ho posílala na testy? Jinak samozřejmě nejsem proto holka, jednou toho budeš litovat.. pokud teda fakt nejsi úplně zvrácená bez morálky. Jednoho dne budeš vzpomínat na mládí a budeš se stydět. Věř tomu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a.n.o.n.y.m.n.í 2
tak je možné, že už nějakou slečnu za peníze měl, tak raději ty testy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey Tak je možné, že někdy v životě vůbec nějakou slečnu měl, ne? Nějak mi to nedává smysl. Ony ty lehčí holky si povětšinou dávají víc pozor na zdraví, právě proto, že žijí rizikově, naproti tomu u sexu ze zamilovanosti kolikrát řeší kondom při prvních pár stycích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 píše:
Holky a ted mi řekněte, píšete tu o nemocích a že by měl jít na testy, ano to je v pořádku, ale říkáte to jen proto, protože jde o sex za peníze, kdyby se do něj dotyčná zamilovala jen tak a nehráli v tom roli peníze, prostě zaláskování taky by ho posílala na testy? Jinak samozřejmě nejsem proto holka, jednou toho budeš litovat.. pokud teda fakt nejsi úplně zvrácená bez morálky. Jednoho dne budeš vzpomínat na mládí a budeš se stydět. Věř tomu.
hele ono je to ošemetné mělo by se asi jít na testy vždy když se začíná s novým partnerem, bylo by to ideální, spíš ale jde o to, že se předpokládá tak nějak statisticky, že toho muž co nabízí peníze za sex jaksi „ojel“ víc než jedinec běžné populace..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem píše:
hele ono je to ošemetné mělo by se asi jít na testy vždy když se začíná s novým partnerem, bylo by to ideální, spíš ale jde o to, že se předpokládá tak nějak statisticky, že toho muž co nabízí peníze za sex jaksi „ojel“ víc než jedinec běžné populace..
Já to beru tak, že když už s někým spím, tak vím, že ho miluji a musím si umět představit, že s ním zůstanu celý život, jak ve zdraví, tak v nemoci, kdyby mě něčím nakazil. Ono totiž testy třeba na HIV nejsou vždy průkazné, kvůli dlouhé inkubační době…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majki.r píše:
Já to beru tak, že když už s někým spím, tak vím, že ho miluji a musím si umět představit, že s ním zůstanu celý život, jak ve zdraví, tak v nemoci, kdyby mě něčím nakazil. Ono totiž testy třeba na HIV nejsou vždy průkazné, kvůli dlouhé inkubační době…
to jsem si taky myslela, ale život mi ukázal, že lze s někým spát a nemusíš ho chtít na celý život, je to trochu mimo ideál já vím, ale život je barevnej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem píše:
to jsem si taky myslela, ale život mi ukázal, že lze s někým spát a nemusíš ho chtít na celý život, je to trochu mimo ideál já vím, ale život je barevnej
K tomu jsem ještě nedošla
Ale u mě to komplikuje docela silný strach z pohlavních nemocí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majki.r píše:
K tomu jsem ještě nedošlaAle u mě to komplikuje docela silný strach z pohlavních nemocí…
já ti strašně přeju, abys k tomu nikdy dospět nemusela - bez ironie… ![]()
není o co stát..a kdybys mi to řekla před třemi a kus lety, taky neuvěřím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit