Sex za peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4077
20.2.15 00:14
@majki.r píše:
no nezákonné to bude, ne? Živnost si na tom asi neuděláš. Co mě teda hnulo žlučí je to tvé vyjádření, že je ponižující pracovat v Kauf. za kasou :roll: tak radši dělat lehkou holku, naučme to děti, ať ví, jak se v životě neztratit. :roll:

Hele jedna to děla pro prachy spolecnici druha si zase vezme z lasky 70leteho atleta není to jedno, prostě má holka pěkný tělo které umí používat a tak ho používá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
20.2.15 00:16
@MartinKa36 píše:
Hele jedna to děla pro prachy spolecnici druha si zase vezme z lasky 70leteho atleta není to jedno, prostě má holka pěkný tělo které umí používat a tak ho používá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ať si dělá každý se svým tělem a zdravím, co chce. Ale nemusí urážet ostatní, co se živí poctivou prací :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.15 01:58
@MartinKa36 píše:
Hele jedna to děla pro prachy spolecnici druha si zase vezme z lasky 70leteho atleta není to jedno, prostě má holka pěkný tělo které umí používat a tak ho používá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co pomůže pěkný tělo, když v hlavě je nas…no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
20.2.15 10:32
@LUCIPERKA-ddub píše:
Co pomůže pěkný tělo, když v hlavě je nas…no :nevim:

Aby holka dokázala předstírat orgasmus nepotřebuje vysoké IQ, ale musí znát své limity. To znamená používat při konverzaci pouze citoslovce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.15 11:40

Když tu tak čtu o tom sexu za peníze. Ráda bych přispěla za sebe.

Pohnutky mohou být různé, já jsem se rozhodla, že si za sex nechám zaplatit jen pro tu zkušenost. Prostě to chci zažít, jaké to je. Cítit se jako placená štětka :) Našel si mě kluk, který chce právě taky zkusit jaké to je zaplatit si holku. Tak si vyhovíme :D

Podotýkám, že je to fešák, dala bych mu i zadarmo, ale chceme to oba prostě takhle :mrgreen: Takže o tak to jde :mrgreen:

Klára

• Citovat
  • Upravit
642
21.7.15 13:57
@Anonymní píše:
Když tu tak čtu o tom sexu za peníze. Ráda bych přispěla za sebe.

Pohnutky mohou být různé, já jsem se rozhodla, že si za sex nechám zaplatit jen pro tu zkušenost. Prostě to chci zažít, jaké to je. Cítit se jako placená štětka :) Našel si mě kluk, který chce právě taky zkusit jaké to je zaplatit si holku. Tak si vyhovíme :D

Podotýkám, že je to fešák, dala bych mu i zadarmo, ale chceme to oba prostě takhle :mrgreen: Takže o tak to jde :mrgreen:

Klára

a kolik si reknes? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.15 14:35
@every.lee píše:
a kolik si reknes? :D

Domluvili jsme se na 2tis.
To debatování o ceně už byla taky sranda… :D

Klára

• Citovat
  • Upravit
308
17.8.15 21:37

Jedna věc je z neznámejma lidma, druhá věc je se známejma lidma, nebo alespoň s těma, co si sama vybereš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.22 23:30

Sex

Dobrý den, já bych si chtěl užít že slečnou, ale psát si přes e-mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.22 23:31

Sex

S někým cizím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.22 23:33
@Anonymní píše:
Domluvili jsme se na 2tis.
To debatování o ceně už byla taky sranda… :DKlára

Ahoj kde by ses chtěla sejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.5.23 15:37

Bydlím tak už přes měsíc, zatím to jde, i když se strašně bojím, že se to někdo dozví, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.9.24 08:59

Sex za odměnu

Jsem mladá holčina, sex mám ráda a vzrušení při sexu s klienty zažívám velmi často, práce společnice mě sama o sobě vzrušuje, za rok co zde na privátě pracuji se mi nestalo, že bych si sex s klientem neužila, v několika případech jsem zažila i orgasmus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.25 23:01

@Xzxx a ty jsi sama doufám, protože jestli ne, tak ti závidím, že do toho jdeš :D já to mojemu nemůžu udělat ani normálně..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat