Sháním urgentně umělé mléko - Most

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
22.12.15 01:02

To chápu, předsi jenom teď v noci :-( Jestli jste na Facebooku, je tam skupinka maminky z Mostecka, tak to napište tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
22.12.15 01:03

A co udělat odvar z rýže? Dává se při průjmu.
Je tedy otázka, jestli to vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
22.12.15 01:05

50g rýže vařit v litru nezávadné kojenecké vody 30 minut, potom rozmixovat a dolít převařenou vodou na původní objem 1 litru. Uchovávat v chladnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
22.12.15 01:10
@adusinka píše:
50g rýže vařit v litru nezávadné kojenecké vody 30 minut, potom rozmixovat a dolít převařenou vodou na původní objem 1 litru. Uchovávat v chladnu.

to mě taky napadlo, a je to nasládlé to by mohl vypít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
22.12.15 01:14
@Žirafa9 píše:
to mě taky napadlo, a je to nasládlé to by mohl vypít

Naše malá to pila bez problémů. Syn to nevzal ani za nic. Ale tak zkusila bych to uvařit a když to nevezme, vybudila bych a dala přesnídávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.15 01:18

Díky za tipy :)

• Citovat
  • Upravit
16986
22.12.15 01:45

Ja bych v 8 mesicich dala klidne jen vodu s tou jednou odmerkou nebo ryzovy nebo vlockovy odvar. Drzim palce. I rozmixovany vyvar by sel dat, jestli mate v mrazaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
22.12.15 06:53

Zakladatelko, doufám že jsi nakonec sehnala. Jinak nevím jestli to tu padlo, ale možná bych zkusila nemocnici, dětské (novorozence) a nebo bych dala něco jiného, v těch osmi měsících bych si troufla nějakou kašičku (třeba rýžovou) a hlavně zavodňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.15 08:22

Nakonec jsem zbytek UM nastavila naředěným převařeným mlíkem. Mimi vykulilo oči a s nechutí to vypilo. Ráno hned řev, rovnou svačina.
Manžel v noci novoroz. odd. zkoušel, ale nikdo mu neotevřel.
Už se to nestane, dám si bacha.
Jedu pro zásoby, všem díky za rady :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7182
22.12.15 10:42
@Žirafa9 píše:
@LenkaNov moje děti měli průjem, pokud se mléko převaří vadit by nemělo, řešila jsem to i s alergoložkou

Holky, mléko není třeba převažovat, pokud ho nemáte čerstvě nadojené. Tepelně upravené se prodává a převařením už ničemu nepomůžete. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová