Šicí a vyšívací stroj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
17.4.18 11:54

@Lifka ano, ono se jim nechce učit nic nového, raději si pojedou ty svoje staré stroje, já většinu mechaniků znám, loni na školení mechaniků Brothera nás bylo 11!!!, takže pak raději každý na netu píše že Brother stojí za ho.no, že je lepší Veritaska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
17.4.18 11:58
@steeve píše:
@Lifka @osvc no jo, ale značka Veritas již 30 let neexistuje, co budou jednou dělat až ty díly na Veritasky dojdou, budou muset začít opravovat ty Brothery, a Janome a Singery… i když těm 70 letým opravářům je to asi jedno, prostě zavřou kšeft a budou si užívat důchodu…

Můj opravář značku Janome chválí i co se týká oprav, na Singery a Brothery hlavně nadává na ty plastové za pár korun, kde je prý spoustu věcí lisovaných, ale tomuhle fakt nerozumím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
17.4.18 12:14

@Boeing737 Když brouzdáš, tak taky bacha, protože ti nestačí stroj, je potřeba to nějak nastříhat a taky pak vyžehlit, k tomu je potřeba další zařízení a prostory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
17.4.18 12:19
@Tiger-lily píše:
@Boeing737 Když brouzdáš, tak taky bacha, protože ti nestačí stroj, je potřeba to nějak nastříhat a taky pak vyžehlit, k tomu je potřeba další zařízení a prostory.

A největší prostor na skladování látek, když je někde hrabivej jako já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
17.4.18 12:24
@osvc píše:
A největší prostor na skladování látek, když je někde hrabivej jako já :lol:
:lol: To ani nemusíš být hrabivá a prostoru to zabere hafo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
17.4.18 12:33
@Tiger-lily píše: :lol: To ani nemusíš být hrabivá a prostoru to zabere hafo.

A to já zase jsem a vím to :mrgreen: Manžel z toho občas šílí, ale už si zvyknul, když jsem mu ušila něco na něj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
17.4.18 13:44

Naopak, diskuze mi velmi pomohla. Brother je značka, která na mě jako první vykoukla na Googlu. Naopka jsem se tu dočetla znakčky, který jsem ještě nepotkala. Mám co studovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
17.4.18 13:47

@Boeing737 Brother je kvalitní značka, patří mezi ty dražší. Týká se to ovšem zejména průmyslového vybavení. Domácí stroje vždycky budou jen hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat