Šicí stroj overlock

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
15.3.21 11:51

@SilvaSakasi Brother 3034 má větší výbavu patek, Merrylock má o něco silnější motor- 120W),
Brothery jsou momentálně všude vyprodaný, jinak stehy mají většinu overlocků stejné,
ale pokud bych chtěl spojit oba požadavky, tedy větší výbavu a nejsilnější motor tak bych šel do Lady 700 : https://www.sicistrojecz.cz/…tek-d150.htm protože ta má plnou výbavu patek, nejsilnější motor 135 w a nejdelší záruku 5 let, a přitom nejnižší cenu… a recenze jsou na něj dobré, je na FB i skupina Lada700, a tam si ji chválí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.21 12:35

@tiska tak u mě tento problém například je prasklou stehovou deskou 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.21 12:36
@tiska píše:
@steeve dobrý den, moc prosím o radu, mám overlock brother 1034 jen 3týdny takže se na něm stále učím. Problém je že mi stále vynechává nit na levé jehle. už jsem udělala snad všechno a nevím jak to opravit. Když povolím napětí na levé jehle na 3 tak to přestane ale zase šev je dost povolený což je špatně. Než jsem zlomila jehlu fungovalo to výborně a krásně mi sešíval i čtyři vrstvy softshelu…teď dělá takový problém i na jedné vrstvě… Zkusila jsem vyměnit i několik jehel, všechny možné kombinace přitáhnutí a povolení všech nití…no nevím… :zed: už by ho nejraději vyhodila z okna :cert: jak já potřebuji nutně šít…Jak jsem psala, mám ho teprve tři týdny tak nevím co kde utáhnout nebo povolit, vyměnit…VYHODIT!!! moc děkuji za odpověď.

U mě tento problém je například proto, že mi praskla Stehová deska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.4.21 10:49
@kutilka007 píše:
@tiska tak u mě tento problém například je prasklou stehovou deskou

jo ta deska je prasklá a má i zlomené vodící jehly, tu je potřeba koupit novou : https://www.sicistrojecz.cz/…3d-d1415.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.5.21 14:00

Overlock brother 1034dx z druhé ruky

Zdravím. Chtěla bych se zeptat na názor, jestli se bát nebo nebát koupě overlocku Brother 1034dx z druhé ruky. Jde o stroj z šicí dílny, sice ještě v záruce, ale pravděpodobně má už něco odšito. Zajímala by mě zejména zkušenost s tímto strojem po dlouhodobejsim užívání.. Jestli je pak vyšší poruchovost a jestli hrozí, že se po nějaké dobe „vychodí“ nebo je to držák? Předem díky moc. Byla bych vděčná i za názor odborníka @steeve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.5.21 07:56
@Jianna píše:
Zdravím. Chtěla bych se zeptat na názor, jestli se bát nebo nebát koupě overlocku Brother 1034dx z druhé ruky. Jde o stroj z šicí dílny, sice ještě v záruce, ale pravděpodobně má už něco odšito. Zajímala by mě zejména zkušenost s tímto strojem po dlouhodobejsim užívání.. Jestli je pak vyšší poruchovost a jestli hrozí, že se po nějaké dobe „vychodí“ nebo je to držák? Předem díky moc. Byla bych vděčná i za názor odborníka @steeve.

modely 1034 DX se dělají od roku 2018, takže všechny budou ještě v záruce, a delší zkušenost než 3 roky s nimi nejsou.
Staré modely 1034 jsou držáci, u těch nových 1034 DX ta zkušenost ještě není, je tam několik technických změn, řekl bych že u staršího to bylo lépe řešené…
Pokud je to stroj z dílny, záleží jak byl zatěžován, jestli se ho zbavují proto, že se už sype, nebo nestíhá výrobu…- to nikdo na dálku neposoudí. Nejlépe pokud je možnost nechat overlock před koupí prohlédnout od mechanika, ten řekne jestli za to stojí nebo ne.
Nedávno jsem měl na servis overlock Brother 4234, ty se také dělají od roku 2018, a docela jsem se zhrozil jak je zhuntovaný, a paní mi pak říkala že šije profi, cca 4-5 hodin denně, takže si na sebe vydělal, ale je vidět že to jsou stále domácí overlocky, kdo chce šít profi musí jít do průmyslového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.8.21 19:54

overlock Brother nebo Janome

Zdravim, chystam se koupit svuj prvni overlock a vybiram mezi Brother 3034dwt a Janome 990D. Janome se zda byt vykonnejsi, siju i softshell nebo dzinovinu, Brother zase se sympatickou vybavou. Cenove jsou na tom podobne. Poradite mi prosim nekdo? Mate nekdo zkusenost s tim Janome? V diskuzich se zde pise spise o strojich Brother. Diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
28.8.21 20:09

@Ver11 Měla jsem oba.
Za mě Janome.Ten mám doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
28.8.21 21:02

Myslím, že dneska už jsou lepší stroje, než Brother a Janomé, tuším že nějaká Lada? Tu na FB šicí skupině berou víc. Já mám teda ten Brother, ale už ho mám deset let. Ale jsem s ním spokojená. Zkus ale spíš nějakou šicí skupinu, tam dostaneš rad určitě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
28.8.21 22:24

Ja mám brother, jiný typ a jsem spokojená. Ale zrovna softshel se na overlocku nešije, na to je potřeba fakt silný motor. Samozřejmě, že mu jedno šití neublíží, ale po opakovaném dostává motor zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
28.8.21 23:03

Mrkněte i na Juki, má silnější ořez-převzatý od průmyslových strojů…
Brothery jsou dost hlučný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.8.21 23:15

overlock Brother nebo Janome

Diky moc za vsechny rady! Pujdu to jeste prostudovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.10.21 21:51

Obnovuji téma, nemá někdo osobní srovnání overlocku Brother 1034 DX a Baby lock victory BLS3? Hlučnost, výkon atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.5.24 18:10

Poradit který overlock

Dobrý den jdu kvam o radu který žních je dobrý potřebuju na něm entlovat i vatelín s látkou a je dobrý mít i diferenciál a silnější látky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat