Šicí stroj overlock
- Fotoalbum (13)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak jsem to tu prelouskala… a i presto bychby chtela poprosit @steeve o vas „rozstrel“ na stroj Brother 3034, Veronica 800 a Janome 744d? Janome je z nich nejdrazsi-v cem je ten zasadni rozdil a vyplati se mi v porovnani techto 3 stroju si priplatit? Predem dekuji za nazor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KristyM ta Janome je nejdražší a přitom technicky nejstarší, nemá nic co by u těch dalších nebylo, všechny jsou stehama srovnatelné, Veronica má nejsilnější motor a v akci má sadu patek zdarma, za kterou třeba u Brotheru byste nechala min. 3t., takže za mě Veornica 800 : http://autosedacky.mimishop.cz/…rofilock-800
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KristyM Ahoj, mě ve spec. servisu, kde stroje leta opravují, servisují, prodávájí Veronicu neodporučily. A dokonce ani Brother 3034. Že typ 1034D je letitý a oblíbený a kvalitní (že ho snad chtěli nahradit 3034, ale pro velký zájem se zase vrátily k výrobě 1034). Má ho shodou okolností spolužačka už 15 let (já ten samý kupovaný 2013). Je to držák a dobře se seřizuje.
Vím, že ses neptala mě, ale nedalo mi to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 budu na to reagovat jako opravář, ono všechny overlocky fungují na stejném principu, takže se i stejně seřizují, jediný kde je rozdíl je v tom, jak výrobce dobře nebo špatně navrhnul plastové dekly, a co se musí nebo nemusí při seřizování rozebrat, ale když už jsou dekly dole, tak ty kostry jsou úplně stejné.
Brother 3034 byl technicky vyspělejší nástupce 1034( 3034 má více funkcí), ale obě výroby jely společně, až před 2 roky šly na trh novější 2104 ( místo 1034) a 4234( místo 3034) a tuto chvíli se doprodávají oba starší modely 1034 a 3034, takže není to o tom, že by jeden byl kvalitnější, oba v tuto chvíli končí a jsou nahrazeny jinými( modernějšími) tak jak si žádá trh
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@steeve divam se na cenu-kdybych byla ochotna dat za overlock cca 12t pak je lepsi brother 4234 nez janome 744d a tim padem predci i Veronicu? Ctu nejake vysivaci strhy-to ma pouze 4234? Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KristyM nevím kde jste četla že by 4234 měla vyšívat, je to overlock a ten neumí vyšívat, overlock dělá pouze overlockové stehy, jediné co má 4234 navíc je navlékač jehel, a nevím jestli stojí za to připlatit si 2t. za navlékač jehel, navíc když většina švadlen nitě navazuje…
jinak určitě bych doporučil, než se řídit některými ne právě pravdivými informacemi na internetu( jako že overlock vyšívá), tak zajít do obchodu a tam si stroje prohlédnout vyzkoušet. Třeba u nás máme na krámě cca 30 strojů, 5 overlocků, 2 coverlocky, a když přijde zákazník tak během 30 minut mu vše vysvětlíme a může zkoušet a má lepší informace než pročítáním na netu za týdny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@steeve dekuji mnohokrat
presne to mam v planu, zatim spise okukuji online ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Steeve, prosím, máte informace k overloku Gritzner 788? Nebo je lepší se poohlédnout po jiném overloku, děkuji za odpověd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Steeve, prosím, máte informace k overloku Gritzner 788? Nebo je lepší se poohlédnout po jiném overloku, děkuji za odpověd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nadia8 Gritzner je vlastně stejný jako Veronica 800 : http://autosedacky.mimishop.cz/…rofilock-800 a u té Veronicy je delší záruka a více prodejců- servisů po republice,
a nebo ještě možnost, Lada 700 : http://autosedacky.mimishop.cz/…k-lada-700-d to je jejich starší model, a také s delší 5ti letou zárukou a za méně peněz a s větší možností servisu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se zeptat na přídavné patky. Já sama zatím vše šiji jednou základní, ale existují různé přídavné patky, jak jsem se dočetla. K čemu je prosím některá opravdu dobrá a vyplatí se koupit?
Na OL šiji hlavně úplety, teplákovinu (což je jasné
),soft a chlupatiny na mikiny. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
overlock elna 664 X brother m1034d
Dobrý den, chtěla bych Váspoprosit o názor na overlock elna664, zda se na něm dá šít i softshell (i více vstev), popřípadě ve srovnání s brother m1034d. (servis pro elnu mám dostupný). děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AninaEli speciálních patek je několik, např. slepý steh, všívání korálků, všívání gumy, řasící…, ale pokud jen sešíváte nějaký úplet, šijete tepláčky a mikiny, tak asi nic potřebovat nebudete, maximálně patku na všívání gumy, pokud chcete aby vám to gumu rovnou předepínalo při šití, ale pokud dáváte u tepláků gumu do tunýlku tak ani tu potřebovat nebudete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit