Šicí stroj overlock

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
29.11.16 08:48

@steeve Moc diky! Uz mi to dava smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.11.16 15:06

stehy na overlocku

@steeve dobrý den, moc prosím o radu, mám overlock brother 1034 jen 3týdny takže se na něm stále učím. Problém je že mi stále vynechává nit na levé jehle. už jsem udělala snad všechno a nevím jak to opravit. Když povolím napětí na levé jehle na 3 tak to přestane ale zase šev je dost povolený což je špatně. Než jsem zlomila jehlu fungovalo to výborně a krásně mi sešíval i čtyři vrstvy softshelu…teď dělá takový problém i na jedné vrstvě… Zkusila jsem vyměnit i několik jehel, všechny možné kombinace přitáhnutí a povolení všech nití…no nevím… :zed: už by ho nejraději vyhodila z okna :cert: jak já potřebuji nutně šít…Jak jsem psala, mám ho teprve tři týdny tak nevím co kde utáhnout nebo povolit, vyměnit…VYHODIT!!! moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
29.11.16 15:28

@tiska je možné že při té zlomené jehle se něco pohnulo- jehelní tyč, nebo ten horní chapač, takže nejlépe nechat seřídit, pokud nepomohlo dát nové jehly, ještě koukněte, zda ty jehly máte správně nasazené, ploškou dozadu a ta levá je výše. Jo a jehly dát stretchové, nejlépe přímo HAx1SP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.11.16 15:36

@steeve jehly mám nasazené správně to bylo první co jsem kontrolovala, a mám jehly Universal 130/705 90 ty byly přiloženy ke stroji a doteď úžasné bez problémů…zkusim pořídit ještě ty strečové…Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
29.11.16 16:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.11.16 16:11

@steeve děkuji jdu se na ně podívat do galanterie snad je budou mít… Ještě jednou děkuji. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.11.16 12:03

@steeve Tak jsem volala do obchodu/servisu, kde jsem v Praze kupovala sve dva predchozi stroje a Janome 1000cpx uz nemaji a ani jejich dodavatel nema. Vy ho mate koukam jeste zlevneny, ale jste z Vrchlabi. Mohu se zeptat jak resite pripadnou zarucni reklamaci? Mam obavy z posilani stroje postou, aby se neposkodil, to bych si musela schovavat celou dobu kompletni krabici i s polystyrenama :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.11.16 12:16
@tiska píše:
@steeve děkuji jdu se na ně podívat do galanterie snad je budou mít… Ještě jednou děkuji. Hezký den.
@tiska píše:
@steeve děkuji jdu se na ně podívat do galanterie snad je budou mít… Ještě jednou děkuji. Hezký den.

Dobrý den, tak ani ty strečové jehly nepomohly.. :? Ještě večer jsem přelouskala návod z němčiny že bych měla zvýšit tlak na patce, tak jsem to zkusila…na dvou vrstvách se to zlepšilo už to nedělá…pouze když přejede šev tak ten steh vynechá ale jinak už dobré. Ale tři vrstvy už to nedá. Tak asi opravdu servis nemine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
30.11.16 13:12

@majus6 ano, máme jich dost, reklamace se dá řešit 2 způsoby, buď standartně že pošlete stroj do obchodu, kde jste ho koupila, nebo jakmile se zaregistrujete po koupi na Janome clubu, tak jen zavoláte na linku dovozce a on stroj vyzvedne u vás doma. V obou případech je lepší schovat originál krabici, aby se při přepravě stroj nepoškodil. Není to nutné, ale je to lepší než stroj poslat v nějaké neoriginál krabici, přeci jen originál krabiceš má i přesné polystyreny s troj dobře chrání.
Ale ještě před koupí se už bát o to jak poslat stroj na reklamci, to nemáte dobré mínění o výrobku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
30.11.16 13:13

@tiska no tak to opravdu bude chtít nechat seřídit v servisu, a to nemáte český návod, že to louskáte z němčiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.11.16 13:44

@steeve Děkuji, zvážím to. Důvěru ve výrobek mám, jinak bych si ho nechtěla zakoupit, každou investici pečlivě zvažuji, ovšem je to jenom stroj, proto se zajímám jak budu řešit případnou reklamaci, abych se pak nedivila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.11.16 14:02
@steeve píše:
@tiska no tak to opravdu bude chtít nechat seřídit v servisu, a to nemáte český návod, že to louskáte z němčiny?

Návod v češtině mám ale jen základní informace ale podrobnější informace a Fotografie a právě již zmiňovaný návod co dělat když stroj dělá(nedělá)…Tak jen v němčině a italštině… každopádně ještě jednou moc děkuji za rady.. mějte se hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
30.11.16 15:26

@tiska kdyžtak podrobný český návod vám můžu poslat do mailu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.11.16 15:57
@steeve píše:
@tiska kdyžtak podrobný český návod vám můžu poslat do mailu

Jé, to by jste byl moc hodný za to bych byla moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
30.11.16 17:00

@tiska písněte mi na mail: autosedacky@seznam.cz ať mám vaší mailovou adresu a odešlu ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat