Šijací stroj Toyota
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jestli mate nekde v okoli bydliste prodejnu sicich stroju tak si tam zajedte. Kouknete se na ne a zkuste si je.Ja osobne volim osobni pristup nez koupi pres internet, i kdyz vim ze zaplatim o par korun vic. Navic mam stesti ze 20km od domu je zkuseny pan opravar a venuje se i znacce Brother.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozrejme, čím ťažší stroj, tým stabilnejší. Včera bola v ponuke zľavnená celokovová Singerka, zvažovala som, ale aj pre muža by bolo 8,5 kg dosť veľa.
Špecializovanú predajňa v blízkosti nemáme, takže len internet.
Ja som mala stolovú Veritasku. Nešilo sa mi na nej najhoršie, len bola veľmi citlivá. Často bolo treba meniť napätie nite. Teraz šijem všetko ručne, predným drobným stehom. Väčšie veci mi ochotne spraví mama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Singer uz neni co byvalo, uz jen profituji na jmenu. Navic v cr uz nemaji zastoupeni a nekteri opravari je ani nechteji opravovat. Stary veritasky se nezbavujte.20let stary stroje a vice jsou jeste celokovove. A nechala jste ji procistit a seridit? Nekdy to pomuze. Jinak s kazdou latkou budete menit napeti niti, at budete mit stary nebo novy stroj. Jeste muzete mit spatne nastaveny clunek a pak to dela neplechu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kovová bola len zčasti a napätie nite som musela nastavovať aj počas šitia pri jednej látke. Stačilo, že odbudla niť na cievke. Čítala som na jednom nemeckom fóre, že takýto stroj treba reklamovať. Čistená a nastavovaná bola pravidelne.
Nakoniec odmietla šiť úplne. Sľúbil mi sused, že sa na ňu pozrie, skúsim mu povedať o tom člnku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na stroj mate zaruku 2roky.Ale zalezi jak je stroj stary. Jestli pred mesicem kupovany tak to asi uspejete. Pisete se stroj je pravidelne servisovan, takze je urcite po zaruce a tam nemate ani sanci. Vyrobky se meni jen v zarucni dobe, pak uz ne. Nevim jak to funguje v nemecku, ale co plati tam nemusi platit v CR nebo u vas na slovensku.Moje mamka ma stroj Nicollete 30let stary celokovovy(poslednich 10let se na nem nesije),a kdyz jsem chodila do skoly a neco jsem si chtela usit tak me malem svihlo- po 10-15cm neprovazal 3-5smycek. Stroj byl u 2opravaru a porad mistama vynechaval.Az nakonec 3opravar, rekl ze je neopravytelny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na debatu o Veritaskách som náhodou natrafila len nedávno. Stroj je už dávno po záruke.
Tuším to bude rovnaký prípad ako s Nicolletou. Ak mám byť úprimná, už nemám ani chuť s ňou šiť ![]()
Nedávno som poprosila kamarátku, či by mi neušila obrusy a mala rovnaký problém ako ja. Naštelovať napätie nite sa jej vôbec nepodarilo. Tiež Veritaska a vraj sa jej to stáva pravidelne. Nakoniec ich šila mama na staručkej Minerve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana1958 staré Veritasky byly( jsou) nejlepší stroje, když jsou správně seřízené tak šijí krásně, mnohdy lépe než nové stroje, takže ji nechte odborně seřídit a budete spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit