Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
příplatky jsou nenárokové, takže v klidu jeden rok můžeš mít hromadu a příští rok prd. S tím se trvale nedá počítat nedá. Ve školství obzvlášť.
@neumisa píše:
@Nimiepříplatky jsou nenárokové, takže v klidu jeden rok můžeš mít hromadu a příští rok prd. S tím se trvale nedá počítat nedá. Ve školství obzvlášť.
To chápu (teda kromě např. příplatku za vedení, který je pokud vím zrovna nárokový), ale přesto z toho něco můžeš odvodit.
@spagetka Tak samozrejme záleží na tom jestli je byt v centru nebo mimo centrum. Stejne jako v každém jinem meste
Ale myslím, ze většina lidi kolem 30 spis z centra utíká. A neznamená to, ze musíš bydlet na sídlišti v paneláku pokud nechces
Každy si muze vybrat mezi cihlou, panelákem nebo novostavbou podle toho co mu vyhovuje.
Ráda bych na toto reagovala, a to ti platí sociálka celý nájem? Nebo jak to je, vždyť to by byly miliony ne-li miliardy ročně za lidi, co bydlí v drahých nájmech v Praze a nepracují…
@Anonymní píše:
Jsem matka samoživitelka, mám dvě malé děti a bydlíme v 3+1 a nájem mám i s poplatky 15tis, lokalita super pro děti. Bez příspěvku na bydlení bych to teda nezvládla sama, zatím jsem na rodičáku, uvidím co bude dál
@tanyya píše:
Ráda bych na toto reagovala, a to ti platí sociálka celý nájem? Nebo jak to je, vždyť to by byly miliony ne-li miliardy ročně za lidi, co bydlí v drahých nájmech v Praze a nepracují…
Tak to ale je. ![]()