Šilhání - 8 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
1.8.18 21:08

No ona holky taky bude prekerka najít kvalitního ocare… MUDr nás pošle určo do slezské nemocnice v Opave. A trošku se obávám s kvalitou tamních lékařů.. Aby neřekli do roku se to neřeší… Tak už tady googlim možnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.8.18 21:14
@mikes89 píše:
@Russet muzu de zeptat,jaky byl zaver s anizokorii? Litali jsme take,zaverem na nic neprisli…
Že je to vrozené… :mrgreen: Naposledy už krásně četl, vidí moc dobře a na světle jsou stejně velké. Jen v šeru je vidět rozdil. Ale všimla jsem si já. Nikdo to nepozoroval.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
1.8.18 21:14

@kavulenka myslim, ze v 8m na prohlidce se oci a usi kontroluji v ramci prevence.
Podle fotek to vypada, ze jedno oko “ujizdi”, pockala bych na kontrolu v 8m a zeptala bych se a nenechala bych se odradit, ze to se srovna samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
1.8.18 21:29

No jelikož chci dr. Obvodní změnit protože paní doktorka neřeší téměř nic.. Tak nějak spoléhá že na vše člověk upozorni.. Tak se snažím právě už teď sama najít kam bych s ní zašla a hlavně chci co nejbližší termin.. A tady na Opavsku bída Teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
1.8.18 21:35

@Russet tak to mame uplne stejne,vsimla jsem si ja a jakmile se stahnou,rozdil videt neni. Tak jsi me uklidnila,dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.8.18 21:43
@mikes89 píše:
@Russet tak to mame uplne stejne,vsimla jsem si ja a jakmile se stahnou,rozdil videt neni. Tak jsi me uklidnila,dekuji.

Rádo se stalo. Já kdybych na FCB nenarazila náhodou na nějakou oční dětskou kliniku, kde se to popisuje, myslela bych si, že je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí