Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No ona holky taky bude prekerka najít kvalitního ocare… MUDr nás pošle určo do slezské nemocnice v Opave. A trošku se obávám s kvalitou tamních lékařů.. Aby neřekli do roku se to neřeší… Tak už tady googlim možnosti
@mikes89 píše:Že je to vrozené…
@Russet muzu de zeptat,jaky byl zaver s anizokorii? Litali jsme take,zaverem na nic neprisli…
@kavulenka myslim, ze v 8m na prohlidce se oci a usi kontroluji v ramci prevence.
Podle fotek to vypada, ze jedno oko “ujizdi”, pockala bych na kontrolu v 8m a zeptala bych se a nenechala bych se odradit, ze to se srovna samo.
No jelikož chci dr. Obvodní změnit protože paní doktorka neřeší téměř nic.. Tak nějak spoléhá že na vše člověk upozorni.. Tak se snažím právě už teď sama najít kam bych s ní zašla a hlavně chci co nejbližší termin.. A tady na Opavsku bída Teda…
@Russet tak to mame uplne stejne,vsimla jsem si ja a jakmile se stahnou,rozdil videt neni. Tak jsi me uklidnila,dekuji.
@mikes89 píše:
@Russet tak to mame uplne stejne,vsimla jsem si ja a jakmile se stahnou,rozdil videt neni. Tak jsi me uklidnila,dekuji.
Rádo se stalo. Já kdybych na FCB nenarazila náhodou na nějakou oční dětskou kliniku, kde se to popisuje, myslela bych si, že je to OK.