Silná bolest v podbříšku > 8tt

126
21.5.14 14:22

Silná bolest v podbříšku > 8tt

Ahojte holky, od včerejška mám bolesti jako při menstruaci. Včera ještě nebyli tak hrozné jako dneska. Nevíte čím to může být? Docela se o to malé i bojím :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
21.5.14 14:33

Tak to nevím čím to může být. Já jsem v těhotenství žádné bolesti neměla.
Zkus si zajít k doktorovi. Třeba ti nějak poradí a hlavně tě vyšetří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
21.5.14 14:34

@nickko bolesti jako na ms jsou v tehu normalni, dokonce vetsi bolest nez kdyz nejsi tehu. Nesmi byt krece a krvaceni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
21.5.14 14:35

Já měla takhle na začátku taky velký bolesti jako bych měla dostat MS. Potom to ulevilo. Jestli máš obavy, zavolej doktorovi a zeptej se na to, popř. tě prohlédne. Myslím si ale, že v takovém počátku by s tím doktor stejně nic neudělal. Buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
21.5.14 14:36

@nickko ahoj, bylo by lepší zavolat na gyndu, že potřebuješ prohlídku, případně večer na pohotovost - pro jistotu, nemusí to být nic, ale pro jistotu. Drž se a držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
21.5.14 14:36

Děkuji za odpovědi. Docela se mi ulevilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
21.5.14 14:37

@Ginuš děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
21.5.14 14:40

Já tyhle pobolívání měla taky - prý je to tím, jak se prokrvuje a protahuje děloha, později můžeš mít i větší bolesti, to jak se natahují vazy a svaly, jak poroste bříško.
Pokud to není bodavá ostrá bolest a nekrvácíš, tak to bývá zpravidla naprosto v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.5.14 14:48

Mně doktor říkal, že by to neměly být bolesti jako při menstruaci, že to může tahat, píchat, zabolet, ale nijak výrazně a soustavně. Takže být tebou, jedu na UZV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
21.5.14 14:49

@Mar__tanka1983 bodavou bolest mám jenom když rychle stoupnu, a nebo prudký pohyb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
21.5.14 14:49

Doktor mi rikal, ze se maly „usidluje“ a zvetsuje se deloha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
21.5.14 14:54

@nickko na to si moc dobře pamatuju, jak sem se kácela, když sem se rychle zvedla, jak mi bodlo jakoby z boku v podbřišku - to už klidně můžou být ty vazy…pokud by se tam dělo něco blbého, tak tě to bude nejspíš píchat i bez námahy v klidu…
prostě se hod do klidu a dokud nebudeš krvácet, tak je vše ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
21.5.14 14:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
21.5.14 14:57

Já měla po 2 dny taky bolesti, nevím zda jako na menzes protože já to nezažila, ale u mě to znamenalo ZT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
21.5.14 15:54

Myslím si, že to bude tím, že se ti plůdek uhnizďuje :kytka: Ale raděj bych si zašla na kontrolu, nemusí to nic znamenat. Já kdysik jsem otěhotněla byla jsem nějak už v 7tt, začala jsem mít opravdu velké bolesti podbřišku ALE to jsem i krvácela, tak jsem jela do nemocnice a tam mi řekli, že to je bohužel zamlklé těhotenství a musela jsem jít na revizi :( takže kdybych šla ještě dřív, než jsem začala krvácet, tak by jsme to ještě možná zachránili. Ale u tebe si myslím, že to tak nebude :hug: hodně síly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí