Silná imunita - kortikoid Medrol

6
10.1.18 16:27

Silná imunita - Medrol

Dobrý den, dámy. Již pár let se snažím otěhotnět, ale není to jednoduché, protože jeden vejcovod nemám (mimoděložní těhotenství) a druhý srostlý (endometrioza). Bohužel bez pomoci doktorů to přirozeně nejde. Zároveň chodím už rok na akupunkturu a piju byliny a právě možná na to konto se mi v roce 2017 podařilo 2× otěhotnět. Bohužel ani jedno těhotenství nedopadlo - jedno skončilo v 8.týdnu a druhé v 6.týdnu. Na základě toho mi udělali imunologické testy a zjistili, že příčina může být velmi silná imunita a s tím spojená obranyschopnost organismu likvidovat jakékoli cizí těleso v mém těle - v tomto případě i embryo. Doktorkou mi byl doporučen kortikoid MEDROL. Mám z něj ale obavy a raději bych volila něco přírodního. Nemáte prosím někdo nějaké doporučení. Případně máte někdo zkušenost s Medrolem? Děkuji mockrát. Tonoucí se stébla chytá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5812
10.1.18 17:27

@sonata33 ja medrol jedna do 16 TT a vše v pořádku vždy sem mela zt nasazuje se i pri ivd neublizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.1.18 17:44

@sonata33 snížit rozhasenou imunitu jinak opravdu nejde. Nepredepsali nic co by mělo nežádoucí vliv na dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
10.1.18 18:28

A jaké dávkování? Mám zkušenosti s dávkami 1000 mg/den. A medrol jsem měla brát celé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.1.18 18:58

Jste zlaté, děkuji! A mohu se zeptat jak jste Medrol snážely? Otékání, extrémní nabírání na váze, deprese, atd. Tím mě strašili a z tohoto mám opravdu strach. Po deseti letech snažení je moje psychika opravdu křehká a kromě plodu mám přirozený strach i o sebe… A nejsem žádná naturalistka. Jsem normální holka, která se prášků nebojí, jen prostě slovo kortikoid zní hrozně! Děkuju vám!
Dávkování 8mg na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
10.1.18 19:31

@sonata33 To je úplné nic. Takováhle dávka je zanedbatelná. To neudělá nic. Já trochu oteču po 5000mg během 5 dnů. A vážím 51 kg a měřím 175 cm. Když to spočtu, v životě jsem už dostala cca 100 000 mg. Zkušeností mám tedy dost a dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
10.1.18 19:46

@sonata33 snášela sem jej úplně v pohodě klid a po psychice taky jsme se snažili delší dobu a měli par zt ve 12-13tt a mela ho do 16 tt nějak otekla sem nebyla a přivítání nevím musím jen ležet takže mám asi 12 kg ve 16 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.1.18 19:59

@wendisek takze vam to po Medrolu nakonec vyslo? Ze bych mela nadeji? @Lerista sakra to jsou davky! A tobe se podarilo po nem otehotnet?

Kazdopadne jste me trochu uklidnily damy! Dekuju!  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
10.1.18 20:33

Já nebrala medrol kvůli těhotenství, to bylo v pohodě. reagovala jsem na info o tom léku. A preventivně jsem to brala i celé těhotenství, ikdyž jsem to dost flákala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
10.1.18 20:42

@sonata33 jsem v 26 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.1.18 12:19

@wendisek moc gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
11.1.18 14:21

@sonata33 děkuji po třech tělech a dvou zt sem rada ze jsme se dostali tak daleko takže se medrolu neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
14.3.18 21:04

@sonata33 Ahoj, prosím, chtěla jsem se zeptat, zda jsi Medrol začala užívat? A jak jsi ho snášela…Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
6.6.19 09:13

@wendisek
Ahojky muzu se prosim zeptat kolik jsi mela zt? a opravdu pomohl Medrol? ja uz mam zasebou 3 zt kolem 9-11 tydne a jedno biochemicke, vse vysetreni ok jen ted naposledy zjisteno na imunologii zvysene nk bunky, Dr mi doporucila brat Medrol 2 tabletky denne, a nak 14 dni pred vlozenim embrya, proto ze jsme se rozhodli, ze zkusime umele s metodou PGD/PGS :) a cca pry do 15 tydne. jak dlouho jsi ho brala ty nebo od kdy? dekuju za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.2.23 08:14

Ahoj holky, já mám za sebou také 2 zt a v dalším těhotenství mám ihned nasadit medrol a godasal.. Uklidňují mě zkušenosti vás, kterým to pomohlo❤🙂… Máme za sebou 4 IUI, protože
vždy těhotníme po roce snažení, manžel má nic moc spermie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí