Silnější těhulky (maminky)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
4.12.14 19:27

Jak říkám, já jsem teď na 0 od začátku těhu, jím když mám hlad, protože když se nenajím tak je mi pak špatně a zvracím, jím po menších dávkách. Teď kvůli te stydké kosti mám klidový režim, takže i procházky omezenější, tak snad to nepůjde nějak rapidně nahoru. ještě mám 3 měsíce před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
4.12.14 19:28

Jinak to mam pri 177cm a prsa vazi tak 20kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.12.14 19:28

@kofolova takze to ze pri kojeni to jde rapidne dolu tak je asi jak u koho nebude to pravidlem vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.12.14 19:29

@kofolova tak ja mam obří prsa i když nekojím, u mě mají 20 kg normálně :D a při kojení budou mít snad 1× tolik… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
4.12.14 19:30

To zadýchávání bude normální. Já mám 57 kg, jsem v 22 tt a nabrala jsem akorát 2 kg a funim jak kombajn :-D
Nebo se zkrátka po porodu hecni a buďte s mimčem aktivní, jezděte na výlety, hodně procházek, místo nějakého nezdravého obědu si udělej taky kašičku a můžete jíst spolu. Ušetří to čas, peníze a ještě uděláš něco pro zdraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
4.12.14 19:30

Já u prvního těhotenství na začátku 92, v prvním trimestru díky častým nevolnostem a nemoci shodila 6 kilo, které jsem do konce těhotenství zase nabrala, takže jsem šla rodit s 92 kg. Druhé těhotenství jsem začala na 86, šla rodit s cca 88. Začala jsem si pak dělat legraci, že mám těhotenství místo diety. Po každém porodu mám o pár kilo méně. Teď jsem začala těhotenství na 83,5 a v prvním trimestru přibrala 2 kila (asi voda, krev atd, protože jsem narostla šíleně přes hrudník (hrudník pod prsy, nikoli přes prsa) na míru vyšší, než při mé nejvyšší váze. Za dalších 7 týdnů jsem zatím přibrala půl kila tak uvidím, jak to bude dál. Je pravda, že se díky těhotenství lépe ovládám a jím mnohem zdraveji. Snad tedy po porodu a šestinedělí budu mít zase méně. Jinak těhotenství zvládám až na trochu zvýšenou únavu skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.12.14 19:32

Cítím se docela normálně, za těhotna líp než za netěhotna, rázem nejsem jen „tlustá“, ale „těhotná“ :lol: problémy kupodivu žádný, 3 děti, všechny bez nějakýho snažení, zaítm všechny těhotenství naprosto v pohodě, nějaký těhotenský problémy, když nepočítám pálení žáhy, a teď potřetí nevolnosti v začátku, znám jen z vyprávění, 2 porody co byly, tak rychlý a bez komplikací. hubnutí po porodu, no, mě to nikdy nešlo dřív, než se mi nastartoval cyklus(což trvalo pokaždý poměrně dlouho, při mém dlouhém a častém kojení.
takže za mě to o postavě není, dneska jsem byla na nohou celý den, a jsem teda vyřízená slušně, břicho trochu tlačí, ale že by mě bolelo, to vůbec, ani ty bolesti spony nemám nijak intenzivní, u prvního těhu vůbec, u druhého pár hodin před porodem, zato silně, teď občas, ale není to nic extra bolestivého. poslíčky, to vůbec neznám. takže určitě to u tebe nemusí být nutně horší, než u hubených maminek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.12.14 19:33

@vernovot tak s tím zadýcháváním jsi mě potěšila. bydlíme v rd a jak jdu do patra tak to fakt funím jak… a to jdu několikrát za den že. nejlépe jak se někam chystám a stále něco nahoře zapomínám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.12.14 19:36

Pred tehu 66kilo a rodila jsem s 92 kilama, takze +26kg. Jsem mesic po porodu, plne kojim a mam 18 kilo dolu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
4.12.14 19:38
@Vajki píše: @kofolova takze to ze pri kojeni to jde rapidne dolu tak je asi jak u koho nebude to pravidlem vid?

já po porodu měla míň než na začátku těhu, ale kojením jsem přibrala, u mě to teda taky neplatilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
4.12.14 19:40

U me rozhodne neplati ze kojenim se hubne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
4.12.14 19:41

Ahoj holky, já před otěhotněním 96, nabrala jsem 16kg v těhu a teď, 2,5m po porodu jsem na rovné 100. Kůli císaři zatím necvičím, jen kojím jak drak (mám dítě strašnou přísavku :-))) a chodím pravidelně vozit. Půjde to dolů, jen to chce čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.12.14 19:42

@Vajki tak soudím podle fotky. Sama ta kila běžným stravováním nenaskočí. Mám 3 děti, dříve jsem naopak byla jak vorvan´,odmala, po prvním porodu jsem zhubla na původní váhu jen porodem a dál jsem se začala zajímat o to, co jím. Kojení nekojení, to na to opravdu vliv nemá (nepatřím mezi ty, co by kojením hubly) jsem se zaměřila na životosprávu. Držím to už 22 let. Nejprve hloupě-diety, posléze správně-správné stravování. Čím jsi starší, tím hůř jde všechno dolů. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.12.14 19:46

@berry4 tak to tě zklamu ale za 3 jsem nejedla nikdy, silnější sice jsem celý život od mala, ale jídlu moc nedám, ani velkým porcím ne. u mě mimo těhotenství je spíš problém ten že nemám moc hlad a to je velká chyba, protože nejen velký jedlík nabírá ale i velký nejedlík, takže bych se měla spíš naučit jíst pravidelně (snídaně svačinka oběd svačinka večeře) ale toto nějak neumím dodržet, jak říkám, jídlu moc nedávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
4.12.14 19:48
@berry4 píše:
@Vajki tak soudím podle fotky. Sama ta kila běžným stravováním nenaskočí. Mám 3 děti, dříve jsem naopak byla jak vorvan´,odmala, po prvním porodu jsem zhubla na původní váhu jen porodem a dál jsem se začala zajímat o to, co jím. Kojení nekojení, to na to opravdu vliv nemá (nepatřím mezi ty, co by kojením hubly) jsem se zaměřila na životosprávu. Držím to už 22 let. Nejprve hloupě-diety, posléze správně-správné stravování. Čím jsi starší, tím hůř jde všechno dolů. Bohužel.

Ne vsichni maj tak pevnou vuli aby dokazaly to co ty. Bohuzel. Vi. Ze jsi na to pysna kdyz jsi svou postavu mela i na profilovce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí