Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to já 27.12 budu ve 12tt…To jsme kousek od sebe…:-) A odkus jsi?
petriss píše:
Taky dobrý:-D Tam jedeme na Silvestra Do Štilce…:-)
To je kousíček.
Snad se ti tu bude líbit. Konkrétně jsem z Českých Budějovic. Jak se cítíš? Všechno v pohodě? Já už se nemohu dočkat screeningu. Čeká mě ale až za dva a půl týdne. Naštěstí jsou za chvilku Vánoce, potom Silvestr, tak snad to uteče. ![]()
Nechceš se přidat k nám do diskuze? Jsme tam všechny, co rodíme v červenci. Sice je to uzamčené, ale pustíme tě k sobě, jestli chceš.
Je nás tam 32 a je to taková moje druhá těhulkovská rodinka. ![]()
Klidně není problém..Jinak ten výtok mam furt ale minimální, prášky dlabu..Jinak špatně mi není..Zatim, tedy snad to ani nepřijde:-D
Také mi není špatně. Ťuk, ťuk, ťuk.
Za to se mnou lomcují hormony. Jsem pořád strašně vysmátá a mám dobrou náladu. Až na dojemné chvilky. To mi i ukápne slza. ![]()
Tak to já mam tet období že bych furt spala, dneska jsem byla sama v práci…(stříhám na pánském ) měla jsem 33chlapů a faakt se těším na Vánoce..Tobě také přeji pěkné Vánoce..:-) Hlavně pohodu a to zdravíčko pro oba ![]()
Děkuji. Na Vánoce ti už popřát nestihnu, tak aspoň hezký zbytek svátků a hlavně hoooodně zdravíčka!
Ty jsi kadeřnice? Ta by se mi teď hodila.
Dva roky si nebarvím vlasy, ale rozhodla jsem se pro hodně řídký melír. Spíš bych to nazvala jen pár proužků, aby se mi to trochu prosvětlilo. Mám tmavou blond. V únoru s tím něco sama provedu. Ještě si střihnu patku. Dřív jsem jí pořád nosila, teď jsem jí nechala dorůst a bez ní si připadám blbě. Už se těším na změnu. ![]()
Tak někoho popros at ti to udělá přez čepici, nebo nějaká šikovná holčina přez alobal at jih máš jen pár, jo jo jsem kadeřnice:-)…Jinak já jsem také blondýna,ale už od učnáku si je barvím na tmavo..:-)