Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6895
31.12.12 21:07
@momi33 píše:
jo, ze mě je pracující žena, od září opět v pracovním procesu :roll:
Dítě víceméně dostává pomalu rozum, ale občas to vypadá, že je z něj mimino.
Tuhle mi se zájmem šátral ve výstřihu :think: :think: :lol: :lol:
…a nebo velký chlap :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem se taky málem chystala od dubna do práce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jsem si to tak trošku opět prodloužila, ale vůbec mi to neva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 21:08
@Makinaa007 píše:
Co myslíte tím slavit? Jako že se zmažu tak, že zjistím v 5 ráno, že je nový rok?

sešlosti, zábava v restauraci apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
31.12.12 21:08

@momi33 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no já se k doktorovi nedostala, tak to řeším přírodní cestou - slivovice a česnečka :mrgreen: My už si to tu nastřídačku předáváme dost dlouho - napřed chlap, pak dcerka, pak já, když už to vypadalo, že budu cajk, tak zas chlap a teď znovu já :nevim: Ještě že aspoň Dani se to nevrátilo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 21:09
@kacabus píše: …a nebo velký chlap :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Já jsem se taky málem chystala od dubna do práce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jsem si to tak trošku opět prodloužila, ale vůbec mi to neva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no, já šla tak v pravou chvíli…dítě už potřebovalo kolektiv, a já taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147

Ahoj, nečetla jsem diskuzi, ale sand nejsem sama.Na telku mě nebaví se dívat, je to nuda. Dívá se na ní manžel :cert: Já jsem radši na netu. Nejraději bych byla někde na horách, nejlépe i bez dětí, ale mám dva malé synky a jednoho ještě kojím, takže ani ten alkohol si nedám. Nejradši bych šla spát!! :lol:
Jenže to by mě rušily ty hnusné petardy, které úplně nesnáším. Lidi už je tady pouštěli od 5 večer a je to čím dál tím horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
@TuLin píše:
Já také neslavím… doma 3týdenní miminko…Jsem zvědavá, jak bude reagovat na rachejtle :-s

takže taky krásný Vánoční dáreček… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

@momi33 pošťák Pet 8o v toho se mi synek mění, nosí mi dopisy, balíky, pořád to tu hraje :zed: nenávidím to :pocitac: :pocitac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25324
31.12.12 21:10
@ivulinaM píše:
@momi33 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no já se k doktorovi nedostala, tak to řeším přírodní cestou - slivovice a česnečka :mrgreen: My už si to tu nastřídačku předáváme dost dlouho - napřed chlap, pak dcerka, pak já, když už to vypadalo, že budu cajk, tak zas chlap a teď znovu já :nevim: Ještě že aspoň Dani se to nevrátilo :andel:

jj, chudáci prckové…malej měl před měsícem taky zničehož nic vysokou teplotu, navíc měl ve školce klučinu se zápalem mozkových blan…tak jsem měla strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
31.12.12 21:10

@momi33 Jo tak to slavím :pankac: :pankac: :pankac: Sešlost tady mám. Akorát po promítnutí úžasného filmu o Zvědavé veverce už šla spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
31.12.12 21:11

Mě na silvestra bavil ohňostroj, teď tu od sedmi už buchaji jak opulnoci, volové, malá mi spí a furt se cuká, na prd. Pes, venkovní pes, je vevnitr a sedí na lustru… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@K.Black píše:
@momi33 pošťák Pet 8o v toho se mi synek mění, nosí mi dopisy, balíky, pořád to tu hraje :zed: nenávidím to :pocitac: :pocitac: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
To chápu, my máme i několik aut a figurek, co jsem sehnala na MMB, a malej miluje Freda :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4150

Taky neslavím, jsem nachcípaná, manžel v práci, tak za chvíli zalehnu, už jsem obvolala příbuzenstvo, aby někoho nenapadlo mi o půlnoci volat. Jinak z petard se zvencnu, holka se mi furt budí, asi ji frknu k sobě, stejně mám tu virozu od ní 8) Ani nevím, jestli se v tom řevu dá spát, jako když vypukla válka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
31.12.12 21:12

Ani já neslavím. Teda i bych slavila, ale manžel na noční a hlídání taky není, takže smůla. Teď akorát trnu, kdy se mi malej probudí kvůli petardám - je to tady jako ve válce.
Nejspíš ani nebudu čekat na půlnoc - dokoukám Partičku a půjdu do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
31.12.12 21:13
@MarieOVMUC píše:
Mě na silvestra bavil ohňostroj, teď tu od sedmi už buchaji jak opulnoci, volové, malá mi spí a furt se cuká, na prd. Pes, venkovní pes, je vevnitr a sedí na lustru… :cert:
:,( to mě na Silvestru štve nejvíc - čekám, jestli se naše kočka taky nezcvokne. Kolem nás to tu práská už taky od pěti a nějak to nevypadá, že by chtěli přestat. A to ten pravej sajgon nastane až o půlnoci a tak minimálně půl hodiny trvat bude :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4150
31.12.12 21:13

Jo a jako vrchol večera jsem si jako kojící matka dopřála sklenku Coca Coly, páč budu kojit až k ránu a to už snad bude kofein pryč :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí