Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@momi33 píše:…a nebo velký chlap
jo, ze mě je pracující žena, od září opět v pracovním procesu
Dítě víceméně dostává pomalu rozum, ale občas to vypadá, že je z něj mimino.
Tuhle mi se zájmem šátral ve výstřihu![]()
![]()
![]()
Já jsem se taky málem chystala od dubna do práce
tak jsem si to tak trošku opět prodloužila, ale vůbec mi to neva
![]()
@Makinaa007 píše:
Co myslíte tím slavit? Jako že se zmažu tak, že zjistím v 5 ráno, že je nový rok?
sešlosti, zábava v restauraci apod.
@momi33
no já se k doktorovi nedostala, tak to řeším přírodní cestou - slivovice a česnečka
My už si to tu nastřídačku předáváme dost dlouho - napřed chlap, pak dcerka, pak já, když už to vypadalo, že budu cajk, tak zas chlap a teď znovu já
Ještě že aspoň Dani se to nevrátilo ![]()
@kacabus píše: …a nebo velký chlap![]()
![]()
![]()
Já jsem se taky málem chystala od dubna do práce
![]()
![]()
tak jsem si to tak trošku opět prodloužila, ale vůbec mi to neva
![]()
![]()
no, já šla tak v pravou chvíli…dítě už potřebovalo kolektiv, a já taky ![]()
Ahoj, nečetla jsem diskuzi, ale sand nejsem sama.Na telku mě nebaví se dívat, je to nuda. Dívá se na ní manžel
Já jsem radši na netu. Nejraději bych byla někde na horách, nejlépe i bez dětí, ale mám dva malé synky a jednoho ještě kojím, takže ani ten alkohol si nedám. Nejradši bych šla spát!! ![]()
Jenže to by mě rušily ty hnusné petardy, které úplně nesnáším. Lidi už je tady pouštěli od 5 večer a je to čím dál tím horší.
@TuLin píše:
Já také neslavím… doma 3týdenní miminko…Jsem zvědavá, jak bude reagovat na rachejtle :-s
takže taky krásný Vánoční dáreček…
![]()
@momi33 pošťák Pet
v toho se mi synek mění, nosí mi dopisy, balíky, pořád to tu hraje
nenávidím to
![]()
@ivulinaM píše:
@momi33![]()
![]()
no já se k doktorovi nedostala, tak to řeším přírodní cestou - slivovice a česnečka
My už si to tu nastřídačku předáváme dost dlouho - napřed chlap, pak dcerka, pak já, když už to vypadalo, že budu cajk, tak zas chlap a teď znovu já
Ještě že aspoň Dani se to nevrátilo
jj, chudáci prckové…malej měl před měsícem taky zničehož nic vysokou teplotu, navíc měl ve školce klučinu se zápalem mozkových blan…tak jsem měla strach…
@momi33 Jo tak to slavím
Sešlost tady mám. Akorát po promítnutí úžasného filmu o Zvědavé veverce už šla spát.
Mě na silvestra bavil ohňostroj, teď tu od sedmi už buchaji jak opulnoci, volové, malá mi spí a furt se cuká, na prd. Pes, venkovní pes, je vevnitr a sedí na lustru… ![]()
@K.Black píše:
@momi33 pošťák Petv toho se mi synek mění, nosí mi dopisy, balíky, pořád to tu hraje
nenávidím to
![]()
![]()
Taky neslavím, jsem nachcípaná, manžel v práci, tak za chvíli zalehnu, už jsem obvolala příbuzenstvo, aby někoho nenapadlo mi o půlnoci volat. Jinak z petard se zvencnu, holka se mi furt budí, asi ji frknu k sobě, stejně mám tu virozu od ní
Ani nevím, jestli se v tom řevu dá spát, jako když vypukla válka
Ani já neslavím. Teda i bych slavila, ale manžel na noční a hlídání taky není, takže smůla. Teď akorát trnu, kdy se mi malej probudí kvůli petardám - je to tady jako ve válce.
Nejspíš ani nebudu čekat na půlnoc - dokoukám Partičku a půjdu do postele.
@MarieOVMUC píše:
Mě na silvestra bavil ohňostroj, teď tu od sedmi už buchaji jak opulnoci, volové, malá mi spí a furt se cuká, na prd. Pes, venkovní pes, je vevnitr a sedí na lustru…
Jo a jako vrchol večera jsem si jako kojící matka dopřála sklenku Coca Coly, páč budu kojit až k ránu a to už snad bude kofein pryč ![]()