Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Angua píše:Wiolla píše:Klid, Angua to vidí tak na březenAngua píše:Ježiš! Angua rodí?momi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
Musím vás honem dočíst, jestli jsem o něco nepřišla…
![]()
![]()
tak to budeme rodit spolu ![]()
Wiolla píše:momi33 píše:Buď ráda! Mně ráno mladej skáče po hlavě a volá: „Maminko, vstáááávej!“ - Já na to: „Táta s tebou vstane, já jsem se v noci nevyspala…“ - „Nééééé, maminkáááá!“janca84 píše:nojo,ráno,sotva vstane,tak hned volá „táta“,a hned upaluje za ním.momi33 píše:
janii,nojo,ale on chce pořád koukat na Pošťáka Pata,bo je tam ten kocour,a pořád říká „čí“ nebo „čičí“,a zní to stejně jako „čí“ že chce čůrat![]()
U nás teď frčí TATŮŮ nebo TATÍÍÍ pořád ho hledá
![]()
nevděk světem vládne![]()
![]()
![]()
Mně to něco připomíná:
V rodině mojí ségry (před 14 lety…
)
„Mamí távat… nepinkat!“
Lucinko spi, je noc…"
Néééé… Mamí távat… a míko!!!"
Angua píše:Wiolla píše:Klid, Angua to vidí tak na březenAngua píše:Ježiš! Angua rodí?momi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
Musím vás honem dočíst, jestli jsem o něco nepřišla…
![]()
![]()
na březen?
![]()
ty jsi slon?
![]()
Kacudko, ty porodíš ještě přede mnou ![]()
Momi, poslední dobou si tak připadám
Břicho až u kolen a mimino furt bydlí
![]()
Ahoj, já opět jako loni…ale loni jsem neměla hlídání…letos mám skoro 7 týdenní miminko
![]()
@kacabus píše:
Ahoj, já opět jako loni…ale loni jsem neměla hlídání…letos mám skoro 7 týdenní miminko![]()
![]()
a jaké jiné změny? ![]()
my si byli nachvilku posedět s rodičema a bráchou, co se navrátil z dalekých krajů, jinak neslavíme, resp. měla jsem 2 sklenky Bohemky, a v lednici se chladí nealko Bohemka na půlnoc…
@momi33 já taky neslavím - jsem nachcípaná (a upřímně - čím jsem starší, tím míň se mi chce do nějaké organizované zábavy
)
@ivulinaM píše:
@momi33 já taky neslavím - jsem nachcípaná (a upřímně - čím jsem starší, tím míň se mi chce do nějaké organizované zábavy)
jj, a nechce se mi ani moc nikam se nalejvat…
Ahojky, přidávám se k Vám
Snažíme se o mimčo a protože beru Utrogestan nemůžu pít. Takže jsem se sebrala a jela sama za kamarádkou do Prahy, ta chudák končí v práci v 1 ráno
Takže my dvě dneska prostě neslavíme. Čučim na telku, barvila jsem si vlasy z červené na blond ( dost zajímavé
), pojídám čokošku a brambůrky a za chvilku snad i usnu ![]()