Kdo neslavíte Silvestr?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6865
31.12.12 21:02

Ahojky, můžu se přidat? já silvestra neslavím už 3 rokem a letos tuplovaně, jsem 33tt. s hrozícím porodem a ještě 5 letou slečnou co si marodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
@momi33 píše: :mavam: :mavam: :mavam:
jé, ráda tě vidím ;)

Já tebe taky. :hug: :hug: :hug:
Jsem si celý den říkala jestli se dneska objevíš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575

@momi33 no já už jsem za poslední týden tak prolitá slivovicou, že na chlast už ani nemám pomyšlení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 21:03
@brumi píše:
Ahojky, můžu se přidat? já silvestra neslavím už 3 rokem a letos tuplovaně, jsem 33tt. s hrozícím porodem a ještě 5 letou slečnou co si marodí :)

já taky neslavím snad už 3 roky :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@anoli30 píše:
Já tebe taky. :hug: :hug: :hug:
Jsem si celý den říkala jestli se dneska objevíš. :lol:

nakukuju každý den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
@momi33 píše:
a jaké jiné změny? ;)
my si byli nachvilku posedět s rodičema a bráchou, co se navrátil z dalekých krajů, jinak neslavíme, resp. měla jsem 2 sklenky Bohemky, a v lednici se chladí nealko Bohemka na půlnoc…

Jj je pravda že jsme dneska rekapitulovali a u nás teda změny veliký a hlavně milý - loni zdrblá z revize a letos nové bydlení a miminko :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: vůbec mi nevadí že neslavím jako všichni okolo…já totiž slavím ale po svým… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kluci u babičky, manžel v práci a já mám pohodu!!!

co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 21:04
@ivulinaM píše:
@momi33 no já už jsem za poslední týden tak prolitá slivovicou, že na chlast už ani nemám pomyšlení :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
mě by porazily i ty 2 mini sklenky tý alko Bohemky 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.12.12 21:04

Se přidávám. Čumím na Prima Cool, tam mají pro moje rozpoložení pochopení a silvestr naprosto ignorují :jazyk:

Muž slaví. Oznámila jsem mu, že příští rok bude doma s dětmi on, protože po dlouhé době budu konečně nekojící, netěhotná a slavit budu já. :twisted:

Akorát mě pěkně štvou ty dementní petardy, kolem už to dost bouchá a pes už asi hodinu v kuse štěká :zed: Osciluju mezi chutí zabít ho a pustit ven :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 21:06
@kacabus píše:
Jj je pravda že jsme dneska rekapitulovali a u nás teda změny veliký a hlavně milý - loni zdrblá z revize a letos nové bydlení a miminko :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: vůbec mi nevadí že neslavím jako všichni okolo…já totiž slavím ale po svým… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kluci u babičky, manžel v práci a já mám pohodu!!!co ty?

jo, ze mě je pracující žena, od září opět v pracovním procesu :roll:
Dítě víceméně dostává pomalu rozum, ale občas to vypadá, že je z něj mimino.
Tuhle mi se zájmem šátral ve výstřihu :think: :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895

@Gladys jj taky jsem oznámila, že příští rok jdu já, nebo oba…uvidíme jak to bude s hlídáním :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213

Já také neslavím… doma 3týdenní miminko…

Jsem zvědavá, jak bude reagovat na rachejtle :-s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
31.12.12 21:07

Co myslíte tím slavit? Jako že se zmažu tak, že zjistím v 5 ráno, že je nový rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@Gladys píše:
Se přidávám. Čumím na Prima Cool, tam mají pro moje rozpoložení pochopení a silvestr naprosto ignorují :jazyk:

Muž slaví. Oznámila jsem mu, že příští rok bude doma s dětmi on, protože po dlouhé době budu konečně nekojící, netěhotná a slavit budu já. :twisted:

Akorát mě pěkně štvou ty dementní petardy, kolem už to dost bouchá a pes už asi hodinu v kuse štěká :zed: Osciluju mezi chutí zabít ho a pustit ven :roll:

No, u nás si dítě povídá s Pošťákem Patem :roll:
Už měl spát, ale asi to dneska trochu posunem :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

@kacabus tak nám asi všechny tři pohlídá někdo těžko. Leda to rozdělit, ale trojka se blbě dělí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

Já jsem vlezlá v synkově pokoji, ten je ve víru zábavy někde :lol: koukám na Partičku, muž to nesnáší :roll: je absolutně nekulturní člověk :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak