Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky, můžu se přidat? já silvestra neslavím už 3 rokem a letos tuplovaně, jsem 33tt. s hrozícím porodem a ještě 5 letou slečnou co si marodí ![]()
@momi33 píše:![]()
![]()
jé, ráda tě vidím
Já tebe taky.
![]()
Jsem si celý den říkala jestli se dneska objevíš. ![]()
@momi33 no já už jsem za poslední týden tak prolitá slivovicou, že na chlast už ani nemám pomyšlení ![]()
@brumi píše:
Ahojky, můžu se přidat? já silvestra neslavím už 3 rokem a letos tuplovaně, jsem 33tt. s hrozícím porodem a ještě 5 letou slečnou co si marodí
já taky neslavím snad už 3 roky
![]()
@anoli30 píše:
Já tebe taky.![]()
![]()
Jsem si celý den říkala jestli se dneska objevíš.
nakukuju každý den ![]()
@momi33 píše:
a jaké jiné změny?
my si byli nachvilku posedět s rodičema a bráchou, co se navrátil z dalekých krajů, jinak neslavíme, resp. měla jsem 2 sklenky Bohemky, a v lednici se chladí nealko Bohemka na půlnoc…
Jj je pravda že jsme dneska rekapitulovali a u nás teda změny veliký a hlavně milý - loni zdrblá z revize a letos nové bydlení a miminko
vůbec mi nevadí že neslavím jako všichni okolo…já totiž slavím ale po svým…
kluci u babičky, manžel v práci a já mám pohodu!!!
co ty?
@ivulinaM píše:
@momi33 no já už jsem za poslední týden tak prolitá slivovicou, že na chlast už ani nemám pomyšlení
Se přidávám. Čumím na Prima Cool, tam mají pro moje rozpoložení pochopení a silvestr naprosto ignorují ![]()
Muž slaví. Oznámila jsem mu, že příští rok bude doma s dětmi on, protože po dlouhé době budu konečně nekojící, netěhotná a slavit budu já. ![]()
Akorát mě pěkně štvou ty dementní petardy, kolem už to dost bouchá a pes už asi hodinu v kuse štěká
Osciluju mezi chutí zabít ho a pustit ven ![]()
@kacabus píše:
Jj je pravda že jsme dneska rekapitulovali a u nás teda změny veliký a hlavně milý - loni zdrblá z revize a letos nové bydlení a miminko![]()
![]()
![]()
vůbec mi nevadí že neslavím jako všichni okolo…já totiž slavím ale po svým…
![]()
![]()
![]()
![]()
kluci u babičky, manžel v práci a já mám pohodu!!!co ty?
jo, ze mě je pracující žena, od září opět v pracovním procesu ![]()
Dítě víceméně dostává pomalu rozum, ale občas to vypadá, že je z něj mimino.
Tuhle mi se zájmem šátral ve výstřihu
![]()
@Gladys jj taky jsem oznámila, že příští rok jdu já, nebo oba…uvidíme jak to bude s hlídáním
![]()
Já také neslavím… doma 3týdenní miminko…
Jsem zvědavá, jak bude reagovat na rachejtle :-s
Co myslíte tím slavit? Jako že se zmažu tak, že zjistím v 5 ráno, že je nový rok?
@Gladys píše:
Se přidávám. Čumím na Prima Cool, tam mají pro moje rozpoložení pochopení a silvestr naprosto ignorují![]()
Muž slaví. Oznámila jsem mu, že příští rok bude doma s dětmi on, protože po dlouhé době budu konečně nekojící, netěhotná a slavit budu já.
Akorát mě pěkně štvou ty dementní petardy, kolem už to dost bouchá a pes už asi hodinu v kuse štěkáOsciluju mezi chutí zabít ho a pustit ven
No, u nás si dítě povídá s Pošťákem Patem ![]()
Už měl spát, ale asi to dneska trochu posunem
![]()
@kacabus tak nám asi všechny tři pohlídá někdo těžko. Leda to rozdělit, ale trojka se blbě dělí ![]()
Já jsem vlezlá v synkově pokoji, ten je ve víru zábavy někde
koukám na Partičku, muž to nesnáší
je absolutně nekulturní člověk ![]()