Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Žižule píše:Angua píše:Tak to já jsem zase ráda, že mám dvě holky, protože jsem si vždycky říkala, že nevím co bych dělala s klukem
Mně taky kluci nevadí, jsou fajn. Z holčičky mám trochu strach, stále jsem té myšlence úplně nepřivykla - co si s ní jako počnu?![]()
![]()
Ale všichni říkají, že jsme určitě rádi, tak asi jsme
hmmmm to jsem si kdysi říkala taky ![]()
Honzuovka píše:
Zas, když jsem nakupovala výbavičku, občas jsem si říkala, že by bylo fajn mít holku, na holčičky mají v obchodech tak krásné a roztomilé věcičky, že by tam člověk nechal výplatu. Na kluky takovej výber není.
Můžu ti říct, že teď, když jsem nakupovala na holku, tak tam na ně měli prd a na kluky takové nádherné věci
A ve velikostech na Samíka zase všecko hezčí na holky nebo jenom holčičí
Je to zvláštní ![]()
janiii;-) píše:
momi mozna jsi je taky mela dat prikazem
já myslela,že to se rozumí jakože automaticky,že bude dítko veselé,hodné,přítulné.
Zatím mám doma mrzutého zběsilce,jehož největší zábavou je do něčeho kopat,lomcovat s tím.
Angua píše:
Momi, příště budeš chytřejší
ha,já už mám vybráno
![]()
momi33 píše:Angua píše:ha,já už mám vybráno
Momi, příště budeš chytřejší![]()
Další nebude?
Angua píše:Honzuovka píše:Můžu ti říct, že teď, když jsem nakupovala na holku, tak tam na ně měli prd a na kluky takové nádherné věci
Zas, když jsem nakupovala výbavičku, občas jsem si říkala, že by bylo fajn mít holku, na holčičky mají v obchodech tak krásné a roztomilé věcičky, že by tam člověk nechal výplatu. Na kluky takovej výber není.A ve velikostech na Samíka zase všecko hezčí na holky nebo jenom holčičí
![]()
![]()
Je to zvláštní
já zas když nakupovala nedávno na malýho,tak toho moc neměli,ale na holky skro všechno
![]()
momi tak ted uz me napada jen abys kopala a lomcovala spolecne s nim, at v tom neni sam ![]()
Angua píše:momi33 píše:Další nebude?Angua píše:ha,já už mám vybráno
Momi, příště budeš chytřejší![]()
neee,však mi bude 35
a chlapovi 38.
Bobo nám dává zabrat jak duševně tak finančně ![]()
Já jsem sama doma,přítel,bohužel,v práci
Nepopíjím,protože jsem v devátém měsíci
Nepojídám,protože už mám nahoře tolik kilo,že se musím hlídat
V televizi není nic,tak jí mám puštěnou jen tak a jsem na emiminu,díky bohu za něj ![]()
Angua píše:Honzuovka píše:Můžu ti říct, že teď, když jsem nakupovala na holku, tak tam na ně měli prd a na kluky takové nádherné věci
Zas, když jsem nakupovala výbavičku, občas jsem si říkala, že by bylo fajn mít holku, na holčičky mají v obchodech tak krásné a roztomilé věcičky, že by tam člověk nechal výplatu. Na kluky takovej výber není.A ve velikostech na Samíka zase všecko hezčí na holky nebo jenom holčičí
![]()
![]()
Je to zvláštní
to je normální, klasickej zákon schválnosti. Když si potřebuju koupit svetr, žádnej hezkej neseženu, když si jdu koupit kalhoty, žádné kalhoty, které by mě sedly neseženu, ale světe div se, všude mají svetry, co jsem si chtěla koupit před měsícem. A tak je to pokaždé. Lepší chodit nahá.
janiii;-) píše:
momi tak ted uz me napada jen abys kopala a lomcovala spolecne s nim, at v tom neni sam
hm,dost na tom,že nám ukradli kola,zdechla myčka a pc,a ještě zdemoluju ten zbytek bytu,co ještě ani není splacenej,neee?
![]()
kristy84 píše:
Já jsem sama doma,přítel,bohužel,v práciNepopíjím,protože jsem v devátém měsíci
Nepojídám,protože už mám nahoře tolik kilo,že se musím hlídat
V televizi není nic,tak jí mám puštěnou jen tak a jsem na emiminu,díky bohu za něj
momi33 píše:Angua píše:já zas když nakupovala nedávno na malýho,tak toho moc neměli,ale na holky skro všechnoHonzuovka píše:Můžu ti říct, že teď, když jsem nakupovala na holku, tak tam na ně měli prd a na kluky takové nádherné věci
![]()
![]()
Je to zvláštní
![]()
No ale fakt… Byla jsem v CA. Chtěla jsem na malou nějaké teplejší ponožky v 56 nebo prostě mrňavé a nějaké punčocháče jsem zvažovala a zimní čepku. Všecko modré nebo hnusné, divný střih. Na Samíka jsem chtěla nějaké legínky jakože spodní místo punčocháčů - bez ťapek, rukavice a možná ještě něco. Všecko malé, velké nebo růžové ![]()
Momi, tak to ho budete muset převychovat
![]()
Honzuovka - já jsem tak jeden rok sháněla hnědé plátěné tenisky. Neexistovaly, nesehnala jsem. Tak jsem nabarvila bílé. Další rok obchody přetékaly hnědýma teniskama
Asi se inspirovali u mě nebo co ![]()