Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
momi33 píše:janca84 píše:nojo,ráno,sotva vstane,tak hned volá „táta“,a hned upaluje za ním.momi33 píše:
janii,nojo,ale on chce pořád koukat na Pošťáka Pata,bo je tam ten kocour,a pořád říká „čí“ nebo „čičí“,a zní to stejně jako „čí“ že chce čůrat![]()
U nás teď frčí TATŮŮ nebo TATÍÍÍ pořád ho hledá
![]()
nevděk světem vládne
u nás jsou taky tatánci
jak my matky k tomu přijdem ![]()
janca84 píše:momi33 píše:Ona se ho nedohledá,je do června pryčjanca84 píše:nojo,ráno,sotva vstane,tak hned volá „táta“,a hned upaluje za ním.momi33 píše:
janii,nojo,ale on chce pořád koukat na Pošťáka Pata,bo je tam ten kocour,a pořád říká „čí“ nebo „čičí“,a zní to stejně jako „čí“ že chce čůrat![]()
![]()
nevděk světem vládne![]()
nojo,božatko malé
![]()
janiii;-) píše:
momi tak lepsi, nez kdyby rano vstal a hned zacal mnoukat, ne?
no,ale on se pak začne vztekat,a běhat jak zběsilej ![]()
kacudka píše:eshta píše:no jo když už se to tak sešlokacudka píše:teda teď jsem si zapla metříky a taky máš děti pěkně po sobě
holky já nevím jestli špatně vidím nebo co,ale před chvilkou jsem měla na těhotenským metříku 29+2 a najednou tam mám 29+3 a ještě půlnoc nebyla.Jak to???![]()
![]()
a třetí bude co, už to víte?
a třetí by měla být holčička
jůůůůůůů
tak to se vám povedlo ![]()
já už čtvrtej pokus zkoušet nebudu ![]()
Honzuovka píše:kacudka píše:Mě se to taky vždycky změní dřív.
holky já nevím jestli špatně vidím nebo co,ale před chvilkou jsem měla na těhotenským metříku 29+2 a najednou tam mám 29+3 a ještě půlnoc nebyla.Jak to???![]()
![]()
tak jako poprvé v životě slyším o těhotenskym metříku ![]()
Příspěvek upraven 31.12.11 v 23:18
kacudka píše:momi33 píše:u nás jsou taky tatáncijanca84 píše:nojo,ráno,sotva vstane,tak hned volá „táta“,a hned upaluje za ním.momi33 píše:
![]()
nevděk světem vládnejak my matky k tomu přijdem
a to se se mnou jednou i ráno hádal,
povídá:táta
a já:je v práci
a on:neni!
no,tak co s ním ![]()
a nejhorší je,co je od 23.12.,co je chlap doma na dvolené,to mu trvalo celé svátky,než si zvykl,že je doma,byl úplně nepříčetnej,vztekal se,měl záchvaty ![]()
Janča84 mě starší teď vstává taky kolem půl 6,ale já mu pustím pohádku a spím dál.
Horší je,když vstane i ten mladší,pak mám smůlu a musím vstávat taky,by mi podpálili i postel pode mnou.
No a mladší zase chodí spát pozdě,teˇˇd poslední 3 týdny kolem půl 11.Dneska usnul už v 8,tak jsem čuměla.
Jarka K píše:Honzuovka píše:kacudka píše:Mě se to taky vždycky změní dřív.
![]()
tak jako poprvé v životě slyším o těhotenskym metříku
zapni si podpisy a uvidíš všechny metříky
momi33 píše:janiii;-) píše:no,ale on se pak začne vztekat,a běhat jak zběsilej
momi tak lepsi, nez kdyby rano vstal a hned zacal mnoukat, ne?
Tak mu to natoč a pouštěj hned od rána
![]()
eshta píše:kacudka píše:jůůůůůůůeshta píše:no jo když už se to tak sešlokacudka píše:teda teď jsem si zapla metříky a taky máš děti pěkně po sobě
![]()
a třetí by měla být holčičkatak to se vám povedlo
já už čtvrtej pokus zkoušet nebudu
taky bych to raději neriskovala. Známá to riskla, tak hrozně moc si přáli holčičku. Nakonec se jim povedla, ale v bříšku se jí rochnili ještě dva kluci, nakonec mají šest dětí. Pět kluků a jednu holku. to je na mašli.
eshta píše:kacudka píše:jůůůůůůůeshta píše:no jo když už se to tak sešlokacudka píše:teda teď jsem si zapla metříky a taky máš děti pěkně po sobě
![]()
taky jsem si říkala,že pokud tohle bude kluk,do čtvrtýho už nejdu.Už teď jsem přemýšlela jestli třetí jo nebo ne. ![]()
Honzuovka píše:eshta píše:taky bych to raději neriskovala. Známá to riskla, tak hrozně moc si přáli holčičku. Nakonec se jim povedla, ale v bříšku se jí rochnili ještě dva kluci, nakonec mají šest dětí. Pět kluků a jednu holku. to je na mašli.kacudka píše:jůůůůůůůeshta píše:no jo když už se to tak sešlokacudka píše:teda teď jsem si zapla metříky a taky máš děti pěkně po sobě
![]()
to jo
![]()
Jarka K píše:Honzuovka píše:kacudka píše:Mě se to taky vždycky změní dřív.
![]()
tak jako poprvé v životě slyším o těhotenskym metříku
když zapneš podpisy,tak je to ten můj poslední
kacudka píše:Angua píše:no jo nokacudka píše:A já blbka se upínám k decce šampáňa o půlnoci… Nechci to přehnat
a ženský…máte mě na svědomí,už piju druhej hrnek svařáku,tak snad z toho neporodím.jen si dej.Budou mít na porodním vzrůšo,kombinace chlastu a česnekové pomazánky
Třeba by se mi rodilo líp, kdybych byla trochu pod parou
![]()
kacudka píše:
Janča84 mě starší teď vstává taky kolem půl 6,ale já mu pustím pohádku a spím dál.Horší je,když vstane i ten mladší,pak mám smůlu a musím vstávat taky,by mi podpálili i postel pode mnou.
No a mladší zase chodí spát pozdě,teˇˇd poslední 3 týdny kolem půl 11.Dneska usnul už v 8,tak jsem čuměla.
Mě malá ale vstává když brzy,tak v půl 9,když normálně tak v 9h ráno
Patřilo to opravdu mě? ![]()