Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
kacudka píše:momi33 píše:tý jo,já už se lekla že máš kočku napojenou na chůvičkujaniii;-) píše:jj,malej je ujetej poslední dobou na kočky,a furt čičí,anebo mňau
momi mnau???
Asi to řekl ze spánku![]()
eshta píše:
janca84 ano jmenuje
Nikdy jsem to jméno neslyšela
A kluci se jmenují jak?
Angua píše:kacudka píše:A já blbka se upínám k decce šampáňa o půlnoci… Nechci to přehnat
a ženský…máte mě na svědomí,už piju druhej hrnek svařáku,tak snad z toho neporodím.
cha kdybych byla v termínu jako ty,tak tu flašku vypiju celou
![]()
holky já nevím jestli špatně vidím nebo co,ale před chvilkou jsem měla na těhotenským metříku 29+2 a najednou tam mám 29+3 a ještě půlnoc nebyla.Jak to???
![]()
momi33 píše:
janii,nojo,ale on chce pořád koukat na Pošťáka Pata,bo je tam ten kocour,a pořád říká „čí“ nebo „čičí“,a zní to stejně jako „čí“ že chce čůrat
U nás teď frčí TATŮŮ nebo TATÍÍÍ pořád ho hledá
![]()
eshta píše:janca84 píše:eshta píše:Jé a kde bydlíš?
tak já budu první kdo popřeje![]()
přeju vše nej nej nej do následujícího roku![]()
já jsem totiž v jiném časovém pásmu![]()
tak a můžu jít spátEgypt
tak a jdu spát, jinak zejtra nevstanu, kluci jsou hroznýýýýýýý a vstávaj v půl6![]()
![]()
![]()
![]()
kacudka píše:
holky já nevím jestli špatně vidím nebo co,ale před chvilkou jsem měla na těhotenským metříku 29+2 a najednou tam mám 29+3 a ještě půlnoc nebyla.Jak to???![]()
![]()
Mě se to taky vždycky změní dřív.
kacudka píše:
holky já nevím jestli špatně vidím nebo co,ale před chvilkou jsem měla na těhotenským metříku 29+2 a najednou tam mám 29+3 a ještě půlnoc nebyla.Jak to???![]()
![]()
teda teď jsem si zapla metříky a taky máš děti pěkně po sobě ![]()
a třetí bude co, už to víte?
janca84 píše:momi33 píše:
janii,nojo,ale on chce pořád koukat na Pošťáka Pata,bo je tam ten kocour,a pořád říká „čí“ nebo „čičí“,a zní to stejně jako „čí“ že chce čůrat![]()
![]()
nojo,ráno,sotva vstane,tak hned volá „táta“,a hned upaluje za ním. ![]()
nevděk světem vládne ![]()
eshta píše:kacudka píše:teda teď jsem si zapla metříky a taky máš děti pěkně po sobě
![]()
no jo když už se to tak sešlo ![]()
a třetí by měla být holčička ![]()
kacudka píše:eshta píše:no jo když už se to tak sešlokacudka píše:teda teď jsem si zapla metříky a taky máš děti pěkně po sobě
![]()
a třetí by měla být holčička
momi33 píše:janca84 píše:nojo,ráno,sotva vstane,tak hned volá „táta“,a hned upaluje za ním.momi33 píše:
janii,nojo,ale on chce pořád koukat na Pošťáka Pata,bo je tam ten kocour,a pořád říká „čí“ nebo „čičí“,a zní to stejně jako „čí“ že chce čůrat![]()
![]()
nevděk světem vládne
Ona se ho nedohledá,je do června pryč
![]()
momi33 píše:janca84 píše:nojo,ráno,sotva vstane,tak hned volá „táta“,a hned upaluje za ním.momi33 píše:
![]()
nevděk světem vládne
a není to fajn
já bych se jich ráno taky takhle chtěla na chvíli zbavit ![]()
momi tak lepsi, nez kdyby rano vstal a hned zacal mnoukat, ne? ![]()