Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
no ja si pamatuju, kdyz jsem byla mala, ze muj tatik byl schopnej v tom smradu si precist cely noviny nebo casopis ![]()
eshta píše:Honzuovka píše:a tak to bude i pak
Ahoj, tak já jsem letos ostuda. Silvestra trávím se svým psem, piju teplý kakao a pomalu se chystám do postele. Manžel je na melouchu a jak jsem těhu, nikdo mě nikam nezve, si všichni myslí, že asi musím sedět doma na zadku.co mám děti, tak jsem na Silvestra vždycky doma
jj,já taky,si pamatuju posledního Silvestra 2008/2009,to už sem cosik tušila,a test byl negativní.
Byli jsme v docela drahé restauraci,hořel jim tam rautový stůl,muskej vyhrál skleničky,co má vystavený jako svátost,a já sežrala,na co jsem přišla ![]()
procitam emimino a koukam na slunce, seno a par facek. je mi fajn. petardy taky nesnasim, doufam, ze lidi o pulnoci na pyrotechnice setrili…
eshta píše:momi33 píše:no to by byl mejdánek panečkueshta píše:no,a do toho ožralej dochtor,kterýho odtrhli ze sestřičkymomi33 píše:tak dneska rodit snad ani radši neAngua píše:no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchánímomi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nestrašte
![]()
Já chci taky do hubnoucí skupiny! Po porodu pomalu najíždím a pak už budu celý život krásná a štíhlá ![]()
Mmonnika píše:
A co teprv, když po sobě nevyvětrají
hlásím se taky k těm co neslaví, i když trochu neochotně
manžel má 24ku v práci, tak jsem sama doma, střídavě koukám na tv a jsem na netu. Žádný občerstvení jsem si nedělala, přišlo mi že to nemá význam. A nikam za „známýma“ nemůžu, poněvadž máme 2 pejsky a ty by se zbláznili. Takže čekám až skončí petardový šílenství a pak jdu na kutě ![]()
Angua píše:kozisek píše:Klystýr to jistí, ne?momi33 píše:Copak dech, ale pak při tlačeníAngua píše:no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchánímomi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aby si ho stihla.. ![]()
Angua píše:eshta píše:momi33 píše:no to by byl mejdánek panečkueshta píše:no,a do toho ožralej dochtor,kterýho odtrhli ze sestřičkymomi33 píše:tak dneska rodit snad ani radši neAngua píše:no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchánímomi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nestrašte
Já chci taky do hubnoucí skupiny! Po porodu pomalu najíždím a pak už budu celý život krásná a štíhlá![]()
![]()
to jsem si taky myslela,ale poslední dobou si připadám jak vyšeptalá kukuřice ![]()
Žižule píše:eshta píše:U nás tam bývám dlouho já, vrazím děti manželovi, že se mi strašně chce a luštím si tam sudokumomi33 píše:ten můj je tam taky vždycky tak dlouhoŽižule píše:hm,u nás se chlap přesunul na wc,a jelikož slyším šustění,tak tam taky nějakou dobu pobude
U nás se taky neslaví. Manžel šel uspávat starší dceru a už jsem ho skoro 3 hodiny nevidělaA já tady brouzdám po netu, telku jsem ani nezapla a čekám, kdy bouchání vzbudí některou spící princeznu
Předsevzetí si zásadně nedávám, protože pak jsem akorát naštvaná, když to nesplnim![]()
![]()
![]()
co tam dělaj to fakt nevím
![]()
![]()
hmmmm to asi taky zavedu
on to totiž dělá často, když máme koupat děti
ten je vyčůranej
tak to mu utnu holomkovi
díky za radu
![]()
kacudka píše:Angua píše:aby si ho stihla..kozisek píše:Klystýr to jistí, ne?momi33 píše:Copak dech, ale pak při tlačeníAngua píše:no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchánímomi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to mě taky napadlo
![]()
schwarzwaldtorte píše:
procitam emimino a koukam na slunce, seno a par facek. je mi fajn. petardy taky nesnasim, doufam, ze lidi o pulnoci na pyrotechnice setrili…
kacudka píše:Angua píše:aby si ho stihla..kozisek píše:Klystýr to jistí, ne?momi33 píše:Copak dech, ale pak při tlačeníAngua píše:no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchánímomi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já jsem držák… Já budu beztak přenášet ještě 14 dní ![]()
momi33 píše:Angua píše:to jsem si taky myslela,ale poslední dobou si připadám jak vyšeptalá kukuřiceeshta píše:momi33 píše:no to by byl mejdánek panečkueshta píše:no,a do toho ožralej dochtor,kterýho odtrhli ze sestřičkymomi33 píše:tak dneska rodit snad ani radši neAngua píše:no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchánímomi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nestrašte
Já chci taky do hubnoucí skupiny! Po porodu pomalu najíždím a pak už budu celý život krásná a štíhlá![]()
![]()
No po prvním jsem neměla též tu správnou motivaci, když jsem věděla, že si to brzy „zkazím“ druhým těhotenstvím
Ale teď po tom druhém…
![]()