Kdo neslavíte Silvestr?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1586
31.12.11 22:15

Taky se hlásím, manžel v práci, děti už spí, tak tu mám otevřenou bohemku a před chvílí jsem se přesunula z vany k počítači. A přemýšlím co sežrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.12.11 22:16
SandraS píše:
Taky se hlasim do klubu :-) Pritel v praci, ja tehotna doma s pejskem, ktery ma paniku ze vseho co ti debilci venku pousti :cert: TV mam jako kulisu, aby pes moc nevnimal ty rany a jinak na PC ;-)

Náš pes je naštěstí úplný ignorant a jakoby bouchání ani neslyšel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
31.12.11 22:17

Já taky :lol: Manžel v práci, já doma s miminem, jdu si lehnout :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
31.12.11 22:18

rampepurno to me mrzi, tak at jsi brzo v poradku ty i to male :hug:

nas pesan zatim v klidu, na ni to prichazi az tesne pred pulnoci a po pulnoci kdyz to nejvic boucha dostava v pravidelnejch intervalech kousek sunky nebo neceho jinyho, aby si toho nevsimala.
a pristi rok co me ceka, to sama nevim :) mame 5 mesicni miminko, takze to bude asi cely jenom o ni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.12.11 22:18

Já pojídám, hleděli jsme na seriál, ale začal hokej, tak je konec :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
31.12.11 22:19
Mmonnika píše:
SandraS píše:
Taky se hlasim do klubu :-) Pritel v praci, ja tehotna doma s pejskem, ktery ma paniku ze vseho co ti debilci venku pousti :cert: TV mam jako kulisu, aby pes moc nevnimal ty rany a jinak na PC ;-)
Náš pes je naštěstí úplný ignorant a jakoby bouchání ani neslyšel :lol:

Tak to je stesti :kytka: Ten nas, cim je starsi, tim je to horsi…ted pousti jednu za pul hodiny, tak to steka, ale necha se uklidnit…ovsem jak zacnou poustet jednu za druhou, tak mi nekam zaleze a ja ho nebudu moct vytahnout :zed: Na Stedry vecer se chudak cely trepal a mel horky dech…fakt ty petardy nesnasim :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058

Já se taky přidávám..Manžel je pracovně na půl roku pryč už od začátku prosince…Tak i Vánoce byly nic moc.Mám puštěné Ženy v pokušení a hl.jede e-mimino :mrgreen: :mrgreen: Žádné chlebíčky,nic tu nemám.Jen půllitr vody,držím dietku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324

Angu :mavam: :mavam:
ještě nerodíš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25108

Ahoj,
prcek spí, manžel šel „na jedno“ a já mám sice puštěnou televizi, ale jsem tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937

Ahoj, my teda máme chlebíčky, popíjíme vínko, ale nejraději bych šla spát, nějak mě to taky nebere, se bavit na povel. Každý rok se mi to příčí čím dál víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.11 22:20
janca84 píše:
Já se taky přidávám..Manžel je pracovně na půl roku pryč už od začátku prosince…Tak i Vánoce byly nic moc.Mám puštěné Ženy v pokušení a hl.jede e-mimino :mrgreen: :mrgreen: Žádné chlebíčky,nic tu nemám.Jen půllitr vody,držím dietku :mrgreen: :mrgreen:

se úplně stydím 8o 8o :oops: :oops:
s těma svejma chlebíčkama 8o :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
Rampepurna píše:
Mám výhled na příjezdovou cestu a blikající sanitky přivážející rodičky začaly houstnout … asi každej chce mít mimino roku :-)

Safra, tak to jsem dost pozadu, to už asi nedám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889

janco ja cetla pulitr vodky :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
31.12.11 22:21

tak jsem si ty chlebíčky z ledničky vytáhla a 2 už jsem sežrala.Dokonce i to víno jsem si donesla a popíjím svařák,takže pohoda. :D

Rempepurno držím pěsti ať jste i s miminkem v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.12.11 22:21
momi33 píše:
Angu :mavam: :mavam:
ještě nerodíš? ;)

Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí