Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Taky se hlásím, manžel v práci, děti už spí, tak tu mám otevřenou bohemku a před chvílí jsem se přesunula z vany k počítači. A přemýšlím co sežrat ![]()
SandraS píše:
Taky se hlasim do klubuPritel v praci, ja tehotna doma s pejskem, ktery ma paniku ze vseho co ti debilci venku pousti
TV mam jako kulisu, aby pes moc nevnimal ty rany a jinak na PC
Náš pes je naštěstí úplný ignorant a jakoby bouchání ani neslyšel ![]()
rampepurno to me mrzi, tak at jsi brzo v poradku ty i to male ![]()
nas pesan zatim v klidu, na ni to prichazi az tesne pred pulnoci a po pulnoci kdyz to nejvic boucha dostava v pravidelnejch intervalech kousek sunky nebo neceho jinyho, aby si toho nevsimala.
a pristi rok co me ceka, to sama nevim
mame 5 mesicni miminko, takze to bude asi cely jenom o ni ![]()
Já pojídám, hleděli jsme na seriál, ale začal hokej, tak je konec
![]()
Mmonnika píše:SandraS píše:Náš pes je naštěstí úplný ignorant a jakoby bouchání ani neslyšel
Taky se hlasim do klubuPritel v praci, ja tehotna doma s pejskem, ktery ma paniku ze vseho co ti debilci venku pousti
TV mam jako kulisu, aby pes moc nevnimal ty rany a jinak na PC
Tak to je stesti
Ten nas, cim je starsi, tim je to horsi…ted pousti jednu za pul hodiny, tak to steka, ale necha se uklidnit…ovsem jak zacnou poustet jednu za druhou, tak mi nekam zaleze a ja ho nebudu moct vytahnout
Na Stedry vecer se chudak cely trepal a mel horky dech…fakt ty petardy nesnasim ![]()
Já se taky přidávám..Manžel je pracovně na půl roku pryč už od začátku prosince…Tak i Vánoce byly nic moc.Mám puštěné Ženy v pokušení a hl.jede e-mimino
Žádné chlebíčky,nic tu nemám.Jen půllitr vody,držím dietku
![]()
Ahoj,
prcek spí, manžel šel „na jedno“ a já mám sice puštěnou televizi, ale jsem tady ![]()
Ahoj, my teda máme chlebíčky, popíjíme vínko, ale nejraději bych šla spát, nějak mě to taky nebere, se bavit na povel. Každý rok se mi to příčí čím dál víc.
janca84 píše:
Já se taky přidávám..Manžel je pracovně na půl roku pryč už od začátku prosince…Tak i Vánoce byly nic moc.Mám puštěné Ženy v pokušení a hl.jede e-mimino![]()
Žádné chlebíčky,nic tu nemám.Jen půllitr vody,držím dietku
![]()
se úplně stydím
![]()
s těma svejma chlebíčkama
![]()
Rampepurna píše:
Mám výhled na příjezdovou cestu a blikající sanitky přivážející rodičky začaly houstnout … asi každej chce mít mimino roku
Safra, tak to jsem dost pozadu, to už asi nedám
![]()
tak jsem si ty chlebíčky z ledničky vytáhla a 2 už jsem sežrala.Dokonce i to víno jsem si donesla a popíjím svařák,takže pohoda. ![]()
Rempepurno držím pěsti ať jste i s miminkem v pořádku ![]()
momi33 píše:
Angu![]()
ještě nerodíš?
Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
![]()