Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
momi33 píše:janca84 píše:se úplně stydím
Já se taky přidávám..Manžel je pracovně na půl roku pryč už od začátku prosince…Tak i Vánoce byly nic moc.Mám puštěné Ženy v pokušení a hl.jede e-mimino![]()
Žádné chlebíčky,nic tu nemám.Jen půllitr vody,držím dietku
![]()
![]()
![]()
![]()
s těma svejma chlebíčkama![]()
![]()
Ale nestyď
Taky jsem si třeba tři mohla udělat,ale co se zbytkem veky
![]()
Angua píše:momi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchání
![]()
momi33 píše:Angua píše:no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchánímomi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Copak dech, ale pak při tlačení
![]()
taky neslavím ![]()
ani chlebíčky nemám
a to jsem teď dostala hlad, tak jsem si šla namzat chleba
![]()
děti spěj, manžel v čudu a já mám chřipajznu, jím tady ten chleba a v sobě mám nějakou směsku s paracetamolem, takže oslava jak vyšitá
![]()
janiii;-) píše:
janco ja cetla pulitr vodky![]()
Vodku nepiju,leda s džusem ![]()
kozisek píše:momi33 píše:Copak dech, ale pak při tlačeníAngua píše:no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchánímomi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:lol
:
janca84 píše:momi33 píše:Ale nestyďjanca84 píše:se úplně stydím
Já se taky přidávám..Manžel je pracovně na půl roku pryč už od začátku prosince…Tak i Vánoce byly nic moc.Mám puštěné Ženy v pokušení a hl.jede e-mimino![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no,já musím zas od pondělka najet na hladovku ![]()
kozisek píše:momi33 píše:Copak dech, ale pak při tlačeníAngua píše:no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchánímomi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vy jste cáklí
![]()
momi33 píše:Angua píše:no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchánímomi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak dneska rodit snad ani radši ne ![]()
janiii;-) píše:
a co nejaky predsevzeti, budou?
zhubnout,nebýt nervní,snížit spotřebu energií,a hlavně chci dovolenou u moře,bo máme v srpnu 10 let manželství ![]()
Příspěvek upraven 31.12.11 v 22:28
momi33 píše:janca84 píše:no,já musím zas od pondělka najet na hladovkumomi33 píše:Ale nestyďjanca84 píše:se úplně stydím
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nejsi taky ve skupině vedle?
![]()
eshta píše:momi33 píše:tak dneska rodit snad ani radši neAngua píše:no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchánímomi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no,a do toho ožralej dochtor,kterýho odtrhli ze sestřičky
![]()
Taky neslavím.Odešla jsem od manžela.Takže nový rok jak vyšitý.
janca84 píše:momi33 píše:Nejsi taky ve skupině vedle?janca84 píše:no,já musím zas od pondělka najet na hladovkumomi33 píše:Ale nestyďjanca84 píše:se úplně stydím
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()