Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
janiii;-) píše:
a co nejaky predsevzeti, budou?
Zhubnout,dovolená nejlíp u moře a koncem roku otěhotnět
![]()
momi33 píše:eshta píše:no,a do toho ožralej dochtor,kterýho odtrhli ze sestřičkymomi33 píše:tak dneska rodit snad ani radši neAngua píše:no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchánímomi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no to by byl mejdánek panečku ![]()
momi33 píše:janca84 píše:momi33 píše:Nejsi taky ve skupině vedle?janca84 píše:no,já musím zas od pondělka najet na hladovkumomi33 píše:Ale nestyďjanca84 píše:se úplně stydím
Já se taky přidávám..Manžel je pracovně na půl roku pryč už od začátku prosince…Tak i Vánoce byly nic moc.Mám puštěné Ženy v pokušení a hl.jede e-mimino![]()
Žádné chlebíčky,nic tu nemám.Jen půllitr vody,držím dietku
![]()
![]()
![]()
![]()
s těma svejma chlebíčkama![]()
![]()
![]()
Taky jsem si třeba tři mohla udělat,ale co se zbytkem veky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je možný-Hladovka 2012?![]()
Jasně,jsem tam taky s mýma 6kg nahoře
![]()
janca84 píše:momi33 píše:Jasně,jsem tam taky s mýma 6kg nahořejanca84 píše:momi33 píše:Nejsi taky ve skupině vedle?janca84 píše:no,já musím zas od pondělka najet na hladovkumomi33 píše:Ale nestyďjanca84 píše:se úplně stydím
Já se taky přidávám..Manžel je pracovně na půl roku pryč už od začátku prosince…Tak i Vánoce byly nic moc.Mám puštěné Ženy v pokušení a hl.jede e-mimino![]()
Žádné chlebíčky,nic tu nemám.Jen půllitr vody,držím dietku
![]()
![]()
![]()
![]()
s těma svejma chlebíčkama![]()
![]()
![]()
Taky jsem si třeba tři mohla udělat,ale co se zbytkem veky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je možný-Hladovka 2012?![]()
![]()
![]()
nojo,já jsem se celý svátky snažila držet,ale jak se nehejbu,tak je to na
![]()
janca84 píše:janiii;-) píše:Zhubnout,dovolená nejlíp u moře a koncem roku otěhotnět
a co nejaky predsevzeti, budou?![]()
![]()
zhubnout jo, dovolená u moře nemusí být a otěhotnět v žádném případě, to by mě všichni už hnali ![]()
U nás se taky neslaví. Manžel šel uspávat starší dceru a už jsem ho skoro 3 hodiny neviděla
A já tady brouzdám po netu, telku jsem ani nezapla a čekám, kdy bouchání vzbudí některou spící princeznu ![]()
Předsevzetí si zásadně nedávám, protože pak jsem akorát naštvaná, když to nesplnim ![]()
eshta píše:janca84 píše:zhubnout jo, dovolená u moře nemusí být a otěhotnět v žádném případě, to by mě všichni už hnalijaniii;-) píše:Zhubnout,dovolená nejlíp u moře a koncem roku otěhotnět
a co nejaky predsevzeti, budou?![]()
![]()
to věřím,mě by hnal chlap,a já bych se jela podívat na Bory a do Dobřan
![]()
Tak já jsem si předsevzala,že budu mít rychlej a ne moc bolestivej porod ![]()
No a po porodu samo začnu hubnout že ![]()
Žižule píše:
U nás se taky neslaví. Manžel šel uspávat starší dceru a už jsem ho skoro 3 hodiny nevidělaA já tady brouzdám po netu, telku jsem ani nezapla a čekám, kdy bouchání vzbudí některou spící princeznu
Předsevzetí si zásadně nedávám, protože pak jsem akorát naštvaná, když to nesplnim
hm,u nás se chlap přesunul na wc,a jelikož slyším šustění,tak tam taky nějakou dobu pobude
![]()
kacudka píše:
Tak já jsem si předsevzala,že budu mít rychlej a ne moc bolestivej porod
No a po porodu samo začnu hubnout že
To já taky hubnu po porodu… už skoro rok
![]()
koukam, ze vsichni chteji hubnout ![]()
taky si rikam, ze bych uz fakt jako mohla zacit. a hned v zavesu mam jako predsevzeti prestat se parat s tchyni ![]()
kacudka píše:
No a po porodu samo začnu hubnout že
ještě jsi zapomněla extra hodný dítě
ty si to nějak idealizuješ ![]()
tak já jsem doma sama s mimčem, cucám víno, pojídám, co mi máma nanosila a střídavě jsem u telky a u počítače ![]()
dítě je každou chvíli vzhůru kvůli těm petardám (proč to odpalujou tak brzo?
), takže to s tím vínem nesmím přehánět ![]()
ale ani mi to nevadí. Propařených Silvestrů jsem zažila tolik, že si teď užívám zase něco jiného
jen kdybych tu nebyla tak sama!
Žižule píše:kacudka píše:To já taky hubnu po porodu… už skoro rok
No a po porodu samo začnu hubnout že![]()
já hubnu s přestávkama skoro 4 roky a prd.Tak po porodu na to musím vlítnout. ![]()
Jarka K píše:
tak já jsem doma sama s mimčem, cucám víno, pojídám, co mi máma nanosila a střídavě jsem u telky a u počítače
dítě je každou chvíli vzhůru kvůli těm petardám (proč to odpalujou tak brzo?), takže to s tím vínem nesmím přehánět
ale ani mi to nevadí. Propařených Silvestrů jsem zažila tolik, že si teď užívám zase něco jinéhojen kdybych tu nebyla tak sama!
spíš si říkám,kde ty lidi na to berou,tolika peněz vyhodit do luftu ![]()